Predug zalet kao varka za skok!


Предуг залет као варка за скок

-Прерачунао се-

Vučić odlučio da Srbija ide na vanredne izbore
Главни и сарадници се опраштају од улога у позоришној представи
Веза: 
*Дочекасмо остао си сам
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/11/httpkomanda-540.html

*Сценарији за довођење Србије у ред
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/12/scenariji-za-dovodjenje-srbije-u-red.htmlог


*Повод за вршење упоредне анализе и анализе Представе под називом : „Одлука Главног одбора СНС да  се  иде  на  Ванредне  Парламентарне изборе у Србији ,од 17.1.2016.г."


*Метода анализе: Адаптирана Методика истраживања безбедносних појава, која се примењује у А.Г.А. Криминалистичкој школи и њеном „Бироу-710“.


Ехо оцена грађана Србије, по регијама:

*Ех деране/и - рекли би Војвођани;

*Шапшал
- рекли би Срби са Косова;

*Тупаило
- рекли би Чачани;

*Ован
- рекли би Мачвани;

*И куде ћеш сада?
– питале би Нишлије;

*За танку си се гранку ухватио
- рекли би Бујановчани;

*Мучењак
- рекли би Ваљевци;

*Не кошташ ништа
- рекли би Шумадинци;

*Хајван
– рекли би Срби из Б и Х;

*А прeверка?
– питала би браћа Руси;

*Што чиниш јадо?
- питали би Црногорци;

*Смараш
- рекли би Београђани.

Ова упоредна анализа има задатка да мојим читаоцима, превасходно члановима Организације „Команда-540“ и оним другим којих се тиче и који су пажљиви читаоци мојих текстова, да одговори због чега се оваква личност одлучила на салто-мортале право са бине на којој је несумњиви Главни глумац у Монодрами коју је свакодневно самостално иновирао, кроз одговоре на неколико главних питања и то:


     *Због чега је Главни глумац решио да напусти Позоришну трупу?;
        *Шта је претегло при одлуци да се изврши салто-мортале?;
     *Даљи развој догађања у Србији.

Готова је вашарска представа – завеса је спуштена, гледаоци излазе и почињу да коментаришу.
Коментаришу негативно и они који су за време Представе опраштања Главног глумца од бине која му живот значи, аплаудирали….. дуго, снажно са отсутним погледима и мислима које су лутале.
Такви, дуги аплаузи су код редовних позоришних трупа изазивали да се глумци поново врате, поклоне се публици у знак захвалности за такав аплауз.

Данас је једна дуго извођена представа – Монодрама, са много глумаца-статиста, који су чинили све да они буду неприметни а Главни глумац стално у првом плану…. завршена.
Статисти су одавно на крају својих снага, уочавали су грешке Главног глумца монодраме, али је чар монодраме баш у томе да сви остали ћуте…. Они су морали да ћуте.
Више не морају – завеса је спуштена и сада се гласно и међу њима-статистима и међу публиком, говори о грешкама у Монодрами, дају се оцене и суд, многи помисле да  би неко други, па и они сами, ту монодраму боље одиграли.

Имају Легитимације о имунитету – њих око 150 у Скупштини Србије, око 1.000 у руководствима државних и јавних предузећа и око 3.500 у битним установама које су давале сваковрсну подршку Позоришној трупи.
Сви они од данас више нису сигурни да ће их имати и после 1. Маја! А навикли на њих (Легитимације) - сада почињу да размишљају како би им продужили важност, ма биле и другог дизајна и другог позоришта.

Скупштина Србије од данас престаје да буде гласачка машина, многи ће се са позорнице - Скупштине, нудити редитељима других позоришних трупа, такође Монодрама, али других, нових.

Државна полиција, тужилаштва и судови, па и затвори, све своје активности стављају на чекање…да се види ко ће бити нови глумац и да ли ће они остати у улогама статиста… многима језа путује кроз кичму… јер шта ако дође неко други који ће да погледа шта су све радили – неће ли после овога неко други стављати лисице, подизати оптужнице, пресуђивати и држати те осуђене у затворима, неће ли они заменити улоге са оним које су у оквиру Представе ставили у затвор?!

Државна машина се зауставља поступно, излази скривени капитал  у облику информација из различитих бункера и фиока, некоме је то новац за откуп, некоме нападачко а некоме одбрамбено оружје!
Глумац култне Монодраме се заиграо, заиграо се па се прерачунао!

Узео превелики залет за скок, док стигне до црте са које се скаче  умориће се и скок ће или бити кратак или ће начинити преступ, свакако скок се неће признати ни као битан ни као важећи!
Основа за добар скок је умеће одмеравања дужине залета!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=115

1 comments:

Анониман,  19. јануар 2016. 10:28  

bravo brate potvrda svega onoga što se do sada pisalo samo bog pobedjuje govorila sam ja to godinama goranu karađiću predsesniku rec-a sa bjim delim kuću nije mi verovao svi su mi se smejali jer smešan je čovek u ovom vremenu koji je na božijen putu dragi moji bogumili sretna sam što postojite ovaj blog sam pronašla pre 3 dana naravno shvatam da je tako bog hteo i hvala njemu uvek i u sva vremena voli vas vaša sestra suzana ćalić

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh