Osmatračnica Alep!


Осматрачница Алеп!

 -Неће да може-

Србија је распарчана после бомбардовања у трајању од 77 дана, због некоректних пословних односа србијанских тајних служби у односу на оне који су годинама изграђивали систем за трговину опојним дрогама из Истанбула и Алепа, ка европским дестинацијама. Те послове је колико је могла спречавала Служба Јавне безбедности, некада више а некада мање успешно, али та њена активност није наводила Шиптаре на помисао да би требали да направе сопствену државу како би  профит од тог опасног посла остајао њима, бар у договореном процентима.
Доласком експерта С. Милошевића и његових стручњака за полицијске послове са завршеним педагошким  студијама, Јавна безбедност је истиснута са тих послова и за исте се почела неуобичајено, и у прво време и из нејасних разлога, интересовати србијанска УДБА са тадашњим легендама, које су самe o себи стваралe, на њеном челу – они нису сузбијали кријумчарење, оно се са Шиптарима договарали и ортачили, погазили договор и као резултат смо имали њихову побуну коју су искористили Немачка и Америка да то веома битно подручје изузму из Србије. 

УДБА је имала депо своје опојне дроге у трезорима Комерцијалне банке у Београду.

Потом се због тога водио рат 77 дана (1999.г.). То је био рат-узорак због опојних дрога и огромног новца који се ваља из тих послова.

Алеп је област у Сирији са истоименим тромилионским градом са огромним залеђем у којем се деценијама производи првокласни хероин и првокласни продукти индијске конопље – канабис, (тетрахидроканабинол) у плочама, као уље, као прах, са пакетима и печатима који никада нису стављани на робу рђавог квалитета. Једноставно, то је био и јесте и сада бренд!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh