Tuga jedne Sonje


Туга једне Соње

-Не плачи Соња, било је мртворођенче-


Етар стење од излива туге једне Соње из Београда, која уздише у страху да се ЕУ не распадне – јер је на дивљењу мрворођенчету из 80-тих  година прошлог века, она и многи други, градила каријеру, углед…. Била власт и богатила се у новцу.

Не тугуј Соња!

Тако је то ЕУ одређено. Она има судбину старлета из Србије – и она и оне служе само за краткотрајне уздахе!

Не тугуј Соња!

Па зар си очекивала да Бог којег признаје ЕУ, надвлада?!
Зар си очекивала да опстане у поноћ створена организација са местом у прочељу за државу која је патентирала конц логоре и масовне крематоријуме за људе и људске кланице, она која је на сваких 20 година купа Србију челиком, ону која и сада користи сопствену популарну и главну војничку корачницу са текстом који је прати „Сваки Србин клети, мораће умрети!!“?

Зашто си Соња помислила да Бог Добра спава?


Он је као оличење и суштина Добра, био само стрпљив. Он је све видео и Он је одобрио догађања због којих ти тугујеш – Он сада преуређује Планету Земљу, поравнава, исплаћује и наплаћује…. У који ћеш ти ред да станеш?

Он је дозволио да Етар стење од туге и уздаха војника Његовог противника, вашег бога.

Он је дозволио да се Бог Зла покаже, такође несумњиво и у свој својој суштини, у Краљевству Зла, у Њујорку, у којем слуге Зла обнављају своју заклетву свом богу – како их нико не би жалио после тога, јер ће Бог Добра учинити чујним плач милиона Соња широм света, онај из Србије ће бити прави вапај! Вапај због губитка власти и привилегија – у којој ће власт у њој (Србији) ненасилно, ускоро, преузети малобројна група војника Бога Добра!

Она би то могла и данас, сада док ја ово пишем, али јој је речено да не жури јер ће јој они који су данас власт у Србији, нудити да ту власт преузму, јер они не знају куда и како да усмери брод по имену „Србија“.
То одређено ненасиље је баш та околност у којој ће ничим ометана власт у којој је много војника Бога Зла, молити своје противнике – војнике Бога Добра - да преузму власт, све мислећи да ће им то касније бити нека олакшавајућа околност. А неће!!

После тога ће бити масовног насиља над њима, над војницима Бога Зла. Правним средствима!
Применом закона које су донели ради сопственог бетонирања на власти у Србији.

„Мачем ко сече, од мача ваља и да погине!“- ИХ.

Не плачи Соња!

ЕУ је била мртворођенче које сте купали и пудерисали, облачили у шарене хаљине и аплаудирали му и говорили како дивно мирише…. Иако само мртвац! Па  миришите свог мртваца и не предајите га сада онима који су од самог њеног рођења носили маске на лицу јер је заударало!

Не плачи Соња!

Мртваци се сахрањују и они нађу потом свој мир – али, не сви!
Неке не прима ни Земља ни Небо, то су они чије душе чине Регименте војника Бога Зла, у Поднебесју, оних који су аплаудирали Немачкој која се маскирала као ЕУ и Америци која је кроз говор од пре два дана  актуелног првосвештеника Римокатоличке цркве показала своју припадност Богу Зла.

Бог Зла је поражен, Америка је са свим другим државама које су јој се придружиле и у друштву мртворођене ЕУ катапултирана из Равни Земље још 2008.г. – оне године када су две Соње и једна Наташа у Србији аплаудирале признању Косова и Метохије за независну државу Косово!

То је онда када су гурале прст у око Бога Добра! Онда када је Он испунио молбе неким од Срба сврстаних у Групу заштитника Србије и света, назване по Исусу Христу „Србих-888“!

Не плачи Соња!

Мирно се предајте и примите оно што сте призивали.
Бог Добра је добар и стрпљив, али је котао са горким препун и он је намењен вама. Нисте били уравнотежени, мед сте појели, остало вам само оно горко!

Не плачи Соња!

Ти си правник, из куће правника….сећаш се, учи се то на Правном факултету, да је пуноважан најмлађи тестамент као изјава воље.
Онај који покушава да влада Србијом на тајни начин - све кроз разговоре у четири ока, усвојио је  као  своју  вољу  оно што  му је  као  рецепт  преписано недавно у Америци и он је сада под том терапијом. Је ли тако уплакана Соњо?

Али он 28.10.2015.г. иде на Контролни преглед у Русију, где му терапија може бити промењена и преписан нови рецепте и као новији он је важећи!

А ти погоди шта ће му Руси преписати као лек за њега и за Србију! Ја не знам, али претпостављам: Биће то нека дијета, нешто као да престане да се храни силом која проистиче из власти, или нешто врло слично.

Соња не плачи!

Ваш Бог Зла је поражен – питај га на шта је пристао СУТРА  (28.9.2015.г.) када Владимир Путин, на старосрбском језику буде објаснио  шта се десило у оквиру потписивања безусловне капитулације вашег Бога Зла и војске којом  је командовао. Вас се то тиче!

Сахране, затвори, дезинсекције, дератизација, дезинфекција, буђење заспалих, умивање хладном водом, покајање, па рад по ПРАВДИ и ИСТИНИ – да се то нашем ЖИВОМ БОГУ свиди.

Слава нашем Живом Богу Добра!

Слава Команданту Небеске војске, Св. Арханђелу Михајлу, који је дозволио да се одређен број војника-људи, прикључи Његовим Јединицама на Земљи!

Драгољуб

Постављено 27.9.2015.г. у 15,00 ч.
________________________
Снимљено 28.9.2015.г. у 17,22 ч. 


28'3 "

4 comments:

Анониман,  27. септембар 2015. 17:29  

Данас је Крстовдан!
У народу се верује да се на Крстовдан змије повуку на починак и да их од тада више нема.
Верујемо, надамо се и очекујемо да и ове србијанске змије:
''тугованка'' Соња, њена имењакиња - ''друга'' Соња, Наташа,
Јелена, Србијанка....одлазе на вечни починак, заједно са МРТВОРОЂЕНЧЕМ за којим тугују, коначно поражени Небеск-
ком војском ЖИБОГА БОГА - под командом Св Арханђела Михајла!

Драган Славнић

Unknown 27. септембар 2015. 23:52  

Neka bude volja Božja,čak i ako je to protivno mojim planovima,povinovacu se,(nekako mi je žao tih izdajnika i njihove buduće sudbe,odnosno kazne za uludo bačene dane,ali neka bude šta im je Bog odredio)jedva čekam vaskrs buduće Srbije.U slavu i čast krsne mi slave Svetog Arhanđela Mihajla i ličnog mi zaštitnika Rastislava Svetog Save Nemanjića srpskog i bugarskog patrijarha i svih svetih.

Анониман,  28. септембар 2015. 09:31  

Саша Тадић каже:

"Neka bude volja Božja,čak i ako je to protivno mojim planovima...
,ali neka bude šta im je Bog odredio...''?!

Господ Бог одступа са Својом Вољом од сваког човека чији
су ''планови'' противни Његовој Вољи, не врши присилу и до
краја поштује принцип ЧОВЕЧИЈЕГ ИЗБОРА ПО СЛОБОДНОЈ
ВОЉИ!
Као што по закону физике не могу на истом месту, истовремено
бити два тела, тако исто - НЕ МОГУ ИСТОВРЕМЕНО ОБИТАВАТИ НИ ДВЕ РАЗЛИЧИТЕ ЧОВЕЧИЈЕ ВОЉЕ, а камоли несагласна воља смртника са ВЕЧНОМ И БЕСКОНАЧНОМ ВОЉОМ ГОСПОДА БОГА!
Христос није вршио присилу на вољу издајника Јуде, а ни на вољу Пилата који Га је осудио без доказане стварне кривице, већ је подлегао интригама фарисеја /лицемера/...
Дакле, Господ Бог није ништа одредио, унапред, ни ЈУДИ ни
ПИЛАТУ, већ су добили оно што су сами изабрали - ТАМНУ
СТРАНУ.
Дакле, врло је нелогично рећи: ''ali neka bude šta im je Bog odredio'', јер им ГОСПОД БОГ ДОБРА НИЈЕ НИШТА ОДРЕДИО,
ВЕЋ СУ ОНИ САМИ, ПО ЗАКОНУ БОЖИЈЕМУ, ОДАБРАЛИ ОНОШТО ИМ СЛЕДУЈЕ!
Отуда у Јеванђељу, а ни у Светом Предању немате никаквих
назнака да је Исус Христос ламентирао /жалопојио/ над ''судбиноим'' Јуде или Пилата!!!
То, наравно није предодрећено, само ако се покају, то јавно
исповеде, затраже опроштај и, све то запечате светим /НЕЕКУМЕНИСТИЧКИМ/ - СВеТООТАЧКИМ ПРИЧЕШЋЕМ, онако како су то чинили: АВА ЈУСТИН, ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ, ОТАЦ ТАДЕЈ.. - СВЕТИ ОЦИ, а не ТУРБО
-ФОЛК ЕКУ/КУКУ!/МЕНИСТИ, ватикански САТРАПИ И ПЛАЋЕНИЦИ.

Драган Славнић
Драган Славнић

Unknown 30. септембар 2015. 12:29  

СЛАВА НАШЕМ ЖИВОМ БОГУ, СЛАВА МУ И ХВАЛА!
ЖИВЕЋЕ СРБИЈА, И ЖИВЕЋЕ СВИ ОНИ КОЈИ СВОЈУ ДУШУ НИСУ ПРОДАЛИ ЂАВОЛУ ЗА ШАКУ ЕВРА.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh