Kako je ljudsko Ništa ovladalo svetom?


Како је људско „Ништа“ овладало светом?

-„Ништа“ се показало врло моћним-

Етар је природни елемент који је насилно избачен из Таблица Природних  елемената коју је 1906.г. објавио руски научник Димитриј Иванович Мендељејев, он је 1907.г. изненада и тајанствено преминуо – о њему (Етру) наши ни светски научници не знају ништа, чак се усуђују да кажу да је Етар уствари само ваздух, да је то ништа, да није хемијски елемент и да он не садржи ништа значајно што би званичну хемију заинтересовало.
Тако говоре јер су тако учени и научени – да до бесмисла понављају научене фразе и туђа мишљења, научени да не сумњају, да не истражују, да не размишљају…. Када сам неким од њих рекао да је он (Етар) једно непрегледно Море  које повезује све живо и неживо на Земљи и у Небу, у целој Васиони, да је он заправо ваздух, кисеоник и водоник, омотач и заштитник Земље, да је он елемент у којем се сви ми купамо, напредујемо, назадујемо, по основу којег смо живи, у којем се све бележи, одмахивали су руком неспремни да доказују своје тезе које су званично признате.

Јевреји  сада негирају да је Исус Христ био хришћанин, јер кажу у Христово време хришћанство није постојало, не желећи да прихвате да је он утемељивач, да је он суштина хришћанства и да се Он и не мора крстити у њему, јер је Он крстио у ономе што је проповедао и створио.
Тако и наши доктори природних наука негирају да је  Етар хемијски елемент, а он је саставни део свих хемијских елемената које они познају и признају. Без њега (Етра) не би ништа ни постојало. Етар је Божија Честица стварања, он је основа свим хемијским елементима који постоје, укључујући и људе и животиње, који се разликују од, наизглед, мртвих ствари по томе што и људи и животиње имају душу, а само човек има и Дух!

Етар није хемијски елемент, он је суштина свих других елемената који се од Етра разликују по својој атомској тежини и по садржају других елемената који их чини различитим једних у односу на друге. Етар је НУЛТИ ЕЛЕМЕНТ, од њега све почиње, он је почетак Таблице Природних елемената, он има и своју специфичну атомску тежину мању од водоника, лако се креће те је то и објашњење његове способности да буде свеприсутан.

Савремена наука, почевши од почетка 20. века  гурнула је у страну ову Божанску Честицу и решења за потребе човечанства тражила у стварању енергија из појединих сложених хемијских елемената чијим се паљењем вршила њихова деструкција  и долазило до повећане температуре, експлозија, тровања животне средине људи и свим оним о чему нам сада непрекидно причају ти исти научници који заговарају непостојање Етра, како би се сви  ми приклонили њиховим најсавременијим схватањима, од којих је и једно које се жестоко заговара, драстично смањење броја људи на Планети Земљи, вероватно како би остали само они који су за нове системе благодети и који су већ сада у власти твораца тих система.

Оба Света Завета људи са Богом и Бога са људима су драстично мењани, али и тако измењени нису успели у целости да избришу и делове који се односе на објашњења употребе Етра као Божије Честице, јер се тада сматрало да је то неважно, а остајање у текстовима оба Завета они су добијали на озбиљности, мистичности и истинитости. 

Ово је познато: Полуобјашњено испуњава све наведене критеријуме и то врло често и данас користе политичари, наследници оних истих из давног времена који су мењали садржај оба Завета.

У оба Завета, сликовитије у, мање фалсификованом, Старом Завету, јасно се говори да је Бог при заветовању са Мојсијем учинио да из Његових (Божијих) очију сукљају ватрене муње, да Његове речи изазивају грмљавину и дрхтање тла као код земљотреса, да је Он светао и да се у Њега није смело гледати, даље се наводи да је Он за казну извесне незнабожачке градове спаљивао у тренутку,  једним страшним пламеном уско ограниченим на жељено подручје, да је пламеном и земљотресом уништио тврде градове они који се нису држали Заветних обавеза,  да је неверујуће претварао у камене фигуре сличне фигурама од морске соли…… односно укупно гледано, говори се о начинима коришћења Енергија Бога које су људима биле непознате, посебно не и начин коришћења тих Енергија.

Људима је у почетку живота на Земљи све било непознато, па им је откривано оно неопходно да би преживљавали, а држани су стално на одређеним  мукама да би били натерани да размишљају, да проналазе, да олакшавају себи живот, да се повезују међусобно. Наравно, када су људи достизали извесне нивое свог развоја, преко људи са душом Виших бића, достављане су им информације које су означавале радикалне промене живота, напредак и лакши живота, како би се размножавали и попунили Земљу до нивоа како је сада попуњена, јер је Бог тако рекао и помагао да се то оствари!

Србима је била откривена тајна топљења гвоздених руда и тај период се назива Гвоздено доба, много векова касније преко Србина, Николе Тесле, човека са душом Вишег бића, дате су нове информације које су допринеле напретку ове и овакве цивилизације, али је Никола био недисциплинован, недовољно се био поистоветио са Вишим бићима, почео је да размишља мимо задатака због којих је послат, хтео је добијена знања да искористи и за својевољне и превремене измене стања на Земљи, мењајући њену фреквенцију која је идентична са основним фреквенцијама људи, у најбољим намерама, али би погрешио јер то није било по Плану Онога који је једини Креатор, већ би то била Николина креација…. Показано му је шта би се догађало – применом његових знања у експерименту у Америци, нестајали су цели ратни бродови који су изветрили на неки други, нама невидљиви, ниво, шта би се могло десити и Земљи, одустао је од тога јер је спречен, а кажњен је па је завршио у великој немаштини и као просјак.

Његови многи проналасци су сада у функцији наношења штете људима и самим тим су и средства којим се Никола супротставио Богу!

После  више од 70 година од Николине смрти, Србима је откривена тајна коришћења Етра као оружја - они ту тајну знају и користе је уз помоћ техничких средстава којим се пали одређена садржина Етра па се добијају истоветни резултати описани у оба Завета са Богом.

Три епохална периода обележена су сазнањем Срба о ономе што нико од људи још није знао (гвожђе, електрична струја, коришћење Етра као оружја).

Показивања нису била окончана до тренутка када је неким од Срба из србске групе заштитника „Србих-888“, показано једноставно коришћење тог оружја, без икаквих техничких средства или било каквих припрема, осим сопствених припрема човека који успева да од себе створи Трансформатор који уме да раздвоји енергије-оружје из Божије Честице - Етра и да их усмери где је потребно. Напомињем да се издвајају само Енергије, док се други елементи или саставни делови Етра не дирају, јер немају улогу као оружје.

Срби који су се назвали Русима, из неких разлога у неком недавном времену, мислећи како је то за њих добро, располажу техникама за најпримитивнију употребу Етра као носача енергија, која се тренутно греје до границе коју не могу да издрже други елементи, природни или вештачки и тиме врше један, простији, део онога што је Господ показао приликом записаних разговора са људима….. њима су познате садржине тих разговора и вероватно су у поседу тада сачињених докумената о њима.

Али, у тим документима није објашњено како се прави једноставни Трансформатор, јер је то Господ оставио само за себе - само Он бира који човек ће имати извесна својства таквог Трансформатора, јер би ако  би неком човеку то подарио таквог човека учинио много ближе себи него што су сви остали са Земље и из Неба. 
Они у Небу имају само поједине моћи, везани за време, за болести, за ратове, за помор или оздрављење, нико нема све, то је и Његово искуство још од времена Палих Анђела, који су имали све као и Он, а онда ковали заверу да га збаце са Престола - то су они који су сада у неким од људи који трагају за Временским и Енергетским капијама које воде са земље у Небо, који стварају машину која би требало да произведе Божију Честицу (Пројект ЦЕРН у Базелу, Швајцарска), који врше геноцид над Србима, који пљачкају и присвајају и дрхте од техничких средстава којим Руси користе Етар као оружје. 

Када се Руси опет буду назвали Србима, можда ће неким од њих бити објашњене те једноставне технике које су сада у поседу неких од чланова Групе „Србих-888“, када се буде сваки од Руса легитимисао да је божији син…. 
Тешко то иде код њих, окорела им је љуштура, али су и овим техничким средствима која су пре неколико година показана претходном председнику Француске унели панични страх код Антихристове војске сврстане у НАТО пакт.

Слава Богородици чији се рођендан данас прославља у Србији и свим србским земљама које се нису ставиле под власт отпадничке Римокатоличке цркве! Богородице, срећан Ти рођендан!

Драгољуб
Постављено 21.9.2015.г. у 15,15 часова.

10 comments:

Анониман,  22. септембар 2015. 11:59  

''Оно што Господ Бог може силом, то Мајка Божија /Богородица/
може молитвом!'', по речима Светих Отаца.
Снага молитве Православних исихаста /молитвеника/, кроз Литургијску заједницу свих верних, је оно што спречава Анти-
христове хорде да успеју у свом злоумљу.
Зато је Православље и проглашено за непријатеља број 1 про-
тив ''Новог светског поретка'', од стране креатора тог сатанског
беспоретка, па се свим силама намеће ''Унија'' са Ватиканом,
не би ли се тако и духовно поробили Православни Срби, будући да су физички окупирани, али не и - духовно!
Ушашвши у ''Унију'' са Римокатоличком црквом, дошло би до
измене у начину служења Свете Литургије, а то би значило ра-
скид са нашим прецима, нашом прошлошћу.
А народ који изгуби и раскине духовну везу са својим прецима,
својим коренима, осуђује себе на самонестајање, што јесте и
намера и жеља противника Бога и Људи.
Зато, ни за јоту не одступајмо од начина Свете Литургије, оне и
онакве Свете Литургије коју су служали и на којој су присуствоали сви наши дедови и прадедови, макар од Првог и
Друго српског устанка, од ратова са Турцима 1876 и 1878, од
првог и Другог балканског рата, Првог и Другог светског рата,
и ратова 1991...1999.

Драган Славнић

Анониман,  23. септембар 2015. 11:56  

Братски поздрав Брату Драгољубу, Православном Србину,
уз пригодан текст Православног Србина - Светог Аве Јустина
Ћелијског!!!

''Погледајте, ова наша планета стоји на- ваздуху као на темељу! А ваздух стоји на – безваздушном простору! А безваздушни простор на неким невидљивим честицама које наука назива атомима. А атоми на – електронима. А електрони опет на праелектронима. А праелектрони на – фотонима. А фотони на – нематеријалном етру! А нематеријални етар на – још нечем нематеријалнијем и невидљивијем! И тако у бескрај. Јер људска логика, и кроз науку, и кроз философију, и кроз уметност жудно хита из мање загонетке у већу, тоне из једне невидљивости у другу, док не утоне у – ко зна какве невидљивости! Немојте због тога осуђивати људску логику. Та она по самој природи својој није у стању да замисли крај ономе што је невидљиво, а то значи ономе што је бескрајно. И наша логика, и наша планета, и наш космос, све је то опкољено неким безбројним невидљивостима и неким безмерним бескрајностима. Сва наша знања о свету и човеку, сва наша пророковања о њима, сабирају се у једно знање и једно пророштво. То знање, то пророштво гласи: овај видљиви свет стоји и постоји на – невидљивостима, невидљивостима којима нема ни броја ни краја…'' Свети Ава Јустин Поповић

Драган Славнић

Zlatni bilten 23. септембар 2015. 13:08  

Одговор на коментаре-допуне, брата Драгана Славнића: Брате, Драгане, хвала Ти на помоћи коју ми прожаш кроз допуне и виђења онога о чему ја, јадан и никакав, покушавам да пишем. Наш Свети Јустин је баш СВЕТИ и имао је привилегију да види оно што други нису могли.... како би било лепо и корисно када би ово прочитали и бар неки од доктора природних наука. Ја нисам доктор техничких наука, али ми нико не бфани да размишљам. Хвала Ти брате Драгане, слава нашем Св. Јустину Поповићу! Д. Татомировић

Анониман,  24. септембар 2015. 13:28  

Жељко Стрика

На жалост брате Драгане, ствари су већ толико далеко отишле, да више не можемо говорити у кондиционалу: "...дошло би до измене у начину служења Свете Литургије..."
Оно што се зна и што је очигледно:
- шеф државе званично позива Папу у посјету
- СПЦ је ушла у процес канонизације Степинца, Епископ славонски Јован то мање- више подржава
- Епископ захумско-херцеговачки Григорије присуствује екуменској миси у Дубровнику
- уводи се "реформа" у литургију
- "шушка се" да Свеправослвни Сабор 2016. припрема промјену датума Васкрса (можда и Божића), а СПЦ изван Србије треба да припадне цариградској патријаршији!!! која већ одавно његује присне односе са Ватиканом!!!
- у Београду се већ годинама одржава парада срама без икакве званичне реакције наше цркве

Није ми познато да се у СПЦ ико до сада супроставио овим тенденцијама и кретањима, осим Епископа рашко- призренског, Владике Артенмија, који на његова обраћања Синоду није добио званични одговор. Добио је додуше незваничан одговор у виду прогонства из епархије рашко- призренске. Колико далеко је та "реформа" отишла, може се свако увјерити путем овог документа у пдф формату ( из 2008 године), гдје Владика Артемије приказује кривовјерност учења Епископа Игњатија професора Богословског факултета.
http://www.eparhija-prizren.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1421:knjiga-vladike-artemija-odbrana-od-krivoverja-u-pdf&catid=49:2015&Itemid=54

Да ли ће неко све ово зауставити?

Анониман,  25. септембар 2015. 11:00  

Као што је било који компјутерски вирус опасност за било који виталан и важан компјутерски програм, тако је и екуменистичко новотарење опасност за Светоотачки, од предака наслеђени, литургијски поредак, због чега се мора енергично одбацити и не прихватити.
Зато покојни Патријарх Павле и каже /пред сведоцима, окупљеном народу, на раним јутарњим Литургијма у патријаршији, које је Он практиковако свакодневно, осим недељом, празницима, и када је био одсутан/:
''КАДА НАМ НАШИ НЕПРИЈАТЕЉИ БУДУ ОНЕМОГУЋИЛИ ДА СЕ МОЛИМО УХРАМОВИМА /ЦРКВАМА/ МОЛИМО СЕ У СВОЈИМ ДОМОВИМА''.
Сувишна је твоја брижност, Брате Жељко, исказана у последњој реченици твог коментара: ''Да ли ће неко све ово зауставити?''
Сети се, Брате Жељко, како је пророк Мојсије храбрио свог
наследника Исуса Навина, и Цар Давид свога сина Соломона:
БУДИ СЛОБОДАН И ХРАБАР!!!
Јер, страх /брижност/ су енергије окупирајућег зла преко којих
експолатише душе које падају по утицај тих деструктивних, оку-
пирајућих енергија.
Као што ни један мрав или пчела, јединка у стаду, чопору, или
птица, не могу опстати без своје припадајуће заједнице, тако
ни ми, Православци, не можемо опстати без ЛИТУРГИЈСКЕ
ЗАЈЕДНИЦЕ - предка и потомака!
Дакле, не плши се, до самог краја времена, служиће се СВЕТА
ЛИТУРГИЈА НА СВЕТООТАЧКИ НАЧИН, макар то било само
на једном једином месту на Планети, али ни онда АДСКЕ СИЛЕ
ПАКЛА, МРАКА И БЕЗУМЉА НЕЋЕ НАДВЛАДАТИ БОЖИЈУ ПРАВДУ, МИЛОСТ И ЉУБАВ ПРЕМА СВОМЕ МАЛОМ, ВЕРНОМ, СЛОВЕСНОМ СТАДУ - СРБСКОМ НАРОДУ!

Драган Славнић

Unknown 26. септембар 2015. 00:18  

Брат Драган је ово тако лепо написао да ту не треба ништа додавати. Заиста је једино битно не плашити се, и када то схватите и Бог вас чува и помаже. Молитва је молитва и у цркви и у кући, једино је битно да је искрена и од срца.

"БУДИ СЛОБОДАН И ХРАБАР!!!
Јер, страх /брижност/ су енергије окупирајућег зла преко којих
експолатише душе које падају по утицај тих деструктивних, оку-пирајућих енергија.Као што ни један мрав или пчела, јединка у стаду, чопору, или птица, не могу опстати без своје припадајуће заједнице, тако ни ми, Православци, не можемо опстати без ЛИТУРГИЈСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ - предка и потомака!
Дакле, не плши се, до самог краја времена, служиће се СВЕТА
ЛИТУРГИЈА НА СВЕТООТАЧКИ НАЧИН, макар то било само
на једном једином месту на Планети, али ни онда АДСКЕ СИЛЕ ПАКЛА, МРАКА И БЕЗУМЉА НЕЋЕ НАДВЛАДАТИ БОЖИЈУ ПРАВДУ, МИЛОСТ И ЉУБАВ ПРЕМА СВОМЕ МАЛОМ, ВЕРНОМ, СЛОВЕСНОМ СТАДУ - СРБСКОМ НАРОДУ!"

Анониман,  27. септембар 2015. 20:29  

Жељко Стрика

Ми можемо то зауставити!

Zlatni bilten 7. октобар 2015. 15:49  

Da li etar postoji?
Kad hemičari tumače nema dileme .....Jednostavno, to je organsko jedinjenje iz etarske klase sa formulom (C2H5)2O, bezbojna, visokoisparljiva zapaljiva tečnost sa karakterističnim mirisom. On je u širokoj upotrebi kao rastvarač i svojevremeno je se koristio kao generalni anestetik.
Medjutim, fizičari, metafizičari i filozofi drugačije tumače etar a ono obuhvata ulazak u anatomiju kosmosa, što je viševekovni izazov mnogih naučnika.
U alhemiji i filozofiji, etar je apstraktna supstanca, kvintesencija,peti element (pored vode, zemlje, vatre i vazduha) u kojem se prostiru svi elementi kosmosa. Aristotel je zastupao ovu teoriju.
Kvintesencija, (lat: quinta essentia - peta suština, peti element ). Tim imenom pitagorejci nazivaju etar. U prenosnom značenju — jezgro, suština;duh ili snaga svih prirodnih tela
Grčki filozofi su etrom smatrali nebeski prostor gde stanuju Bogovi i lebde zvezde.Metafizičari smatraju da je to spiritualna supstanca u kojoj živimo.
Panteizam je učenje prema kojem su Bog i vasiona (ili priroda) jedno te isto. Najpoznatiji panteistički sistem u modernoj filozofiji je Spinozin.
„Aristotel je učio da u vasioni postoji nepokretna entelehija koja sve pokreće i misao je njen glavni atribut.
Autor teksta u Zlatnom Biltenu, je naveo da je Etar zapravo vazduh, odnosno element u kojem se svi kupamo , nalik moru, omotač i zaštitnik zemlje.... Ovom tvrdnjom stavlja znak jednakosti izmedju vazduha i etra.
Napominjem da je vazduh smeša gasova, pre svega azota (oko 78%) i kiseonika (oko 21%), te ne može da bude hemijski element jer je to supstanca koja se hemijskom reakcijom ne može podeliti na prostije supstance. Najmanja čestica elementa je atom, koji se sastoji iz elektrona koji kruže oko jezgra sastavljenog od protona i neutrona,,, očigledno to nije elment na koji autor daje akcenata . Znači nije ni vazduh ni element...pa šta je?
Etar je kao pojam opstao sve do kraja XIX veka, dok ga Albert Ajnštajn nije ukinuo njegovom teorijom relativnosti. Na Ajštajnovom predavanju od 5. maja 1920. godine u Holandiji, na Univerzitetu u Lajdenu, potpuno je odbacio Etar, rekavši da “ne postoji“, oduzimajući mu i glavno svojstvo - pokretljivost. Ajnštajn je time raskinuo pojmovnu vezu prostora i materije koju je zastupao Nikola Tesla.
Etar je sveprisutna supstanca koji ispunjava sav beskonačan svemirski prostor. Ta jedinstvena ideja, jedina kojom se na logičan način može objasniti nastanak i beskonačno ispoljavanje materije, uma i duha, odbačena je od strane nauke krajem devetnaestog veka.

Zlatni bilten 7. октобар 2015. 15:49  

Ideja o etarskoj prirodi univerzuma je na veoma diskutabilan način eliminisana iz nauke. Pobedila je mistična opcija da je kosmos “ispunjen” potpuno praznim prostorom i sve što znamo o fizici nastalo je na temeljima te pretpostavke!
Etar je zapostavljeni pojam u fizici, te se pridružujem autoru teksta da se ovom problematikom treba baviti šira javnost I da etar koji se u današnje vreme smatra arhaičnim i metafizičkim pojmom, može biti veoma koristan i primenljiv pojam u fizici.
Dr Branislav Pavlović (2012) u svojoj knjizi „Teorija etra sa eksperimentalnom verifikacijom „ etar poistovećuje sa prostorom. Etar ispunjava svu vasionu. O etru treba govoriti kao o supstanci koja poseduje energiju. Etar može postojati kao samostalni entitet. Postojanje etra nije uslovljeno ni masivnim telima, ni gravitacionim, elektromagnetnim poljima, ali to ne znači da masivna tela, elektromagnetna polja, čestice ne utiču na etar, deformišu ga i zauzima takav koncept po kome je etar apsolutno nepokretan. Kretanjem tela kroz etar ne vrši se nikakvo međusobno trenje. http://vixra.org/pdf/1306.0191v1.pdf
U celoj diskusiji je najvažnije to što je teoriju postojanja etra zastupao Nikola Tesla i rekao da je etar sveprožimajuci materijalni elemenat, čije se odlike mogu meriti i učiniti korisnim u smislu pokretanja mašinskog sveta ljudske proizvodnje. Iz etra, govorio je Tesla, materija nastaje i nestaje po jednostavnim matematičkim zakonima.
Pa zašto onda nije ostavio teoriju koja bi konačno objasnila svemir?
Teoriju nije ostavio, jer je želeo da samo oni čiji je način mišljenja identičan njegovom razumeju šta je on hteo da saopšti čovečanstvu. "Radim za budućnost", govorio je, "i savremenici me neće razumeti, ali jednoga dana prevladaće naučni zakoni prirode čije sam tajne otkrio i sve će se izmeniti, kao dlanom o dlan, sve će se promeniti. Nastupiće nova era čovečanske mudrosti, čije će glavne odlike biti razumevanje vremena, otkriće izvora beskrajne energije i oblikovanje materije po volji naučnika. Ljudska svest pomeriće granice života i biće moguće razgovarati sa dušama umrlih odvojenim od tela. Ova saznanja dodatno će pomeriti naše shvatanje o razlici života i smrti". Jer, kako kaže Tesla, prema saznanju engleskih fizičara Kruksa i Lodža, duša je emanacija elektriciteta i u trenutku smrti izručuje se energija jednaka masi od jedanaest do dvadeset pet grama, koja se gubi na vagi, trenutno. Duša je električna pojava koja se može kontrolisati i čije se sve reakcije mogu predvideti. Jer, čovek je automat kosmičkih sila.
Tesla je govorio:“ Mislim da su zvezde, planete i sav naš svet iznikli iz etra, kada je zbog nekih uzroka jedan njegov deo postao manje gust. To se može uporediti s obrazovanjem mehura vazduha u vodi, jer je takvo poređenje vrlo blisko. Pritiskajući naš svet sa svih strana, etar se muči da se vrati u prvobitno stanje, ali mu se u tome isprečava unutrašnji električni naboj u telima materijalnog sveta. Tokom vremena, kada se izgubi unutrašnji električni naboj, etar će smrviti naš svet i pretvoriće ga ponovo u etar. Iz etra je nastao - u etar će se vratiti. Svako materijalno telo, bilo to

Zlatni bilten 7. октобар 2015. 15:50  

Sunce - ili najmanja čestica, jeste oblast smanjivanja pritiska u etru. Zato oko materijalnih tela etar ne može da bude u nepokretnom stanju „.
Pala mi je na pamet zaverenička pomisao da je „materijalistička“ fizika praznog prostora osnovana, ne iz namere da otkrije istinu i njome prosvetli i isceli svet, nego da potragu za istinom usmerava u pogrešnom – mističnom pravcu, kako bi ono stvarno znanje o životu i živom (večno oscilujućem) etru, znanje kojim nas je Tesla za života obasipao, što duže ostalo van domašaja običnog sveta? Imate li neko pametnije objašnjenje?
Niko merodavniji se još nije rodio od Nikole Tersle. Čovek koji nam je došao iz budučnosti da nas osvetli i prosvetli, živi svetac, kopča izmedju ovozemaljskog i kosmosa... Ja pripadam njegovim sledbenicima i ljudima koji pronose njegove teorije. Ko sam ja da mislim drugačiuje od Tesle, spram koga su svi naučnici njegovog vremena bili šarlatani uključujući i Ajnštajna koji nije imao kapacitet da ga shvati . Nikola Tesla je verovao u Boga i svaki dan je koristio molitve jer je znao na koji način energija misli deluje na centralnu univerzalnu kosmičku energiju odnosno energiju duha i da je to jedna celina. Ajnštajn je bio ateista te se i iz tog ugla može posmatrati nauka kroz vekove.
NIKOLA Tesla je tvrdio da postoje subatomske čestice koje se kreću brže od svetlosti. Smelu i doskora nezamislivu pretpostavku koja bi mogla da uzdrma temelje moderne fizike, potvrdili su rezultati eksperimenata u naučnom centru CERN. Ako se pokaže da su naučnici u Švajcarskoj dobili tačne rezultate biće to najveće naučno otkriće u poslednjih sto godina. Međutim, članak objavljen 1932. godine u listu „Bruklin igl“, pokazuje da je Nikola Tesla još tada bio uveren da brzina svetlosti nije najveća moguća brzina u svemiru. - Sva moja istraživanja ukazuju na zaključak da postoje sićušne čestice koje nose tako malu količinu naboja da možemo da ih nazovemo neutronima. Kreću se toliko brzo da prevazilaze brzinu svetlosti .
Ako se sve to potvrdi u CERNU onda će Tesla i zvanično oboriti teorije relativiteta A.Ajnštajna i dovesti u pitanje i sve druge teorije u fizici. Usput CERN kasni više od 100. godina za Teslom.
Ja sam uverena da je ceo kosmos objedinjen kako u materijalnom tako i u duhovnom pogledu. Ja nisam prodrla u tajnu toga jezgra, ali znam da postoji i kada hoću da mu pridam kakav materijalni atribut, onda mislim da je to SVETLOST, a kada pokušavam da ga shvatim duhovno onda je to LEPOTA, DOBROTA i SAMILOST. Onaj koji nosi u sebi tu veru, oseća se duhovno jakim, život ga čini radosnim , jer se oseća kao mali deo sveopšte harmonije.

6.10.2015. dr Mirjana Stojanović
Diplomirani tehnolog-doktor biotehničklih nauka

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh