Molotov je tu, čeka se Staljin!



Молотов је ту, чека се Стаљин!

-Умеће додворивања-

Апостол Павле нам је пре 2000 година објашњавао да се ми у свом животу нећемо борити против силе земаљске, већ против сила поднебеских, невидљивих, бездушних, са којим се не може правити никакав договор и од таквих договора треба одустати још у фази размишљања.
На силу се мора силом! Клин се клином избија, челик се греје и кали како би постао тврђи…

Силе неземаљске су скоро овладале светом, под плаштом Америке и ЕУ држава - остала још понека оаза недисциплинованих људских скупина, удаљених и измаклих испод контроле ових неземаљских сила, али се и оне колебају – време тече, има га све мање за могуће планирање и остварење тих њихових  планова због којих их неземаљске војске прогоне. Оних, на које би се, по природи ствари, могли и требали ослонити ови који су остали ван контроле, има све мање и иако се нису од тих малих недисциплинованих скупина јавно одрекли, чине све да ти, који се у њих уздају, схвате да они и нису спремни да их подрже, већ да и они чекају погодан тренутак да се са њима обрачунају. Све исто: Они који су скоро овладали Земљом, по природи својих замисли желе да казне непослушне, а они у које се ови непослушни уздају,  нису више спремни да о њима размишљају.
Сматрају Србе и Србију непоузданим савезником, оне исте који су једини ратовали против силе од које се плаши цео свет – Србија је ратовала са НАТО савезом и више га се не плаши! Јер, све је већ виђено! А када се не плаши најјачег, због чега би се плашила неког слабијег од њега?

Догодило ми се недавно да од једног Србина, доброг познаваоца размишљања Руса о Србији и Србима, на моје питање шта они (Руси) заправо мисле да би са нама требало урадити, одговорио „да многи мисле да са нама (Србима) више и не треба ништа покушавати, да нас треба посетити са потребним бројем бомбардера који би нас за сва времена поравнали са земљом…“ – ваљда да на нама покажу да су у томе успешнији од њихових доскорашњих Западних партнера, савезника и пријатеља, оних са којим су хтели да се удруже када се спремало бомбардовање Србије (Руски министар Виктор Черномирдин, С. Милошевићу).

Био сам на кратко запањен оваквом вешћу доброг познаваоца руских погледа, па сам узвратио, да је свака замисао, замисао неких и некаквих људи, али да они ипак чувају те своје бомбардере јер ће им ускоро требати за одбрану Русије, када су их већ штедели пре 14 година када је Србија бомбардована – да се спреме, јер је стигло и њихово време.

Србија је била полигон и оним који су је нападали и оним који су  са војног брода за електронска извиђања, из Средоземног мора, утврђивали потребне параметре дејства америчких крстарећих ракета целих 77 дана!

На целој Планети Земљи, остало је само још око 100.000 квадратних километара површине (Србија) на којима се шарене насеља недисциплинованих људи, оних који се још нису предали, који не верују у оно што им се прича, који када гледају успевају и да виде, код којих више нема ни страха од смрти, страха од претњи, јер… оне су све искусиле још у времену када ове две наводне ривалске силе нису ни постојале.

На целој Земљи само се још у Србији окупљају по њих неколико, у вери да се овај невидљиви рат још није завршио, да он тек треба да постане видљив, да ће се у том рату ујединити они и њима слични, како би се својим телима, својом снагом и својим оружјем супротставили војсци неземаљских сила!
Ех, како су и они у страшној заблуди, ти који би у рат својим телима и снагом, својим оружјима…. – та битка је за њих изгубљена, неземаљске војске су бројније, опремљеније, имају довољно хране и свега што им треба у рату у којем им је најснажније оружје, страх свих којима прете…

Последња преостала велика и снажна србска држава, мерено по земаљским критеријумима, Русија, наоружала се и још се наоружава, планира, гледа да се са силама и војскама неземаљским, договори, да са њима потпише неки уговор! Ох, па зар се са њима може потписати нешто праведно?!

Пре 76 година у време намере неземаљске војске оличене у многим дивизијама Адолфа Хитлера, ради умртвљивања пажње оних на које се спремао напад ради овладавања територијама Русије, министри иностраних послова, Немачке и СССР, како се тада Русија називала, Рибентроп и Молотов, потписали су Споразум о ненападању 23.8.1939.г.

Русија је и тада поштовала све међународне обавезе и уговоре, па се догодило да се сусрећу композиције возова у којима су ка Русији ишле немачке дивизије, и оне које су из Русије возиле жито у Немачку – према уговорима који су потписани!

Ова, 2015.г. је у свему врло слична 1939.г. – опет Русија поштује уговоре, не уводи санкције на извоз онога што је битно, али уводи забрану увоза хране у Русију, које нема довољно из своје продукције, опет Русија не жели да престане да плаћа спољне дугове, а депоновани новац руских бизнисмена-пљачкаша бива заблокиран на западу, до времена пружања доказа о легалности порекла тог новца… опет данашњи Молотов који се зове Сергеј Лавров, сваке недеље са Немачком, па чак и са Француском, потписује неке уговоре о ненападању, о мирењима и примирјима на руским границама на којима с води рат европских фашиста против Срба, који су се настанили у реону „Донбас“ у садашњој Украјини, пре око 400 година, све попуштајући и све показујући до савршенства изучену вештину ДОДВОРИВАЊА! Коме се садашњи руски Молотов додворује? Зашто?

Значи, Молотов је спреман, ту је, чека се Стаљин!

Ко је садашњи руски Стаљин? Да ли је то Владимир Путин, или се чека неко други?!

Овај невидљиви рат се води невидљивим оружјима, атаком на душе људи, које због новца прелазе на страну једног или другог противника, рат се води модерним ИТ средствима, интернет је заменио ракетне јединице…. али се територији Нове Србије, оформљеној у Украјини пре око 400 година, приближавају и војске у класичним војним обличјима…. Сваког дана по неколико стотина војника, сваког дана по неколико највећих теретних авиона из свих крајева света, Србија изгледа да опет није невина, и она се приклонила учешћу у том рату због новца који штампају Америка и Немачка, безвредног папира због којег се губи образ, част и на крају и живот.

Боре се војске Бога Мамона – из Америке, Русије, Украјине, арапских држава и из Србије, наравно. Изгледа да ће се на Србе из Нове Србије у Украјини пуцати из оружја произведеног и у Србији, које је изоколо допремљено у Украјину.
Изгледа да је то Русији познато, па би, уместо да предузме мере против оних који се мешају у тако нечасне послове, да казни сав народ Србије,  по принципу да је он крив јер је изабрао такву владу, све као да у Русији народ води политику рата, мира, пљачки и трговине, па се то пресликава као кривица Срба у Србији.

Изгледа да ће се србском цару Томиславу Николићу, уз лицемерне пољупце и пријатељско тапшање по леђима, на Деветомајској Војној паради у Москви, уручити неко високо руско одликовање – онако како се уручује онима са чијим државама Русија није задовољна.

Изгледа да ће предводник власти Србије, Александар Вучић, ускоро бити позван у пријатељску и радну посету у братску Русију;

Изгледа да је Русија изгубила заувек Украјину, а да је на путу губитак Белорусије и Србије – држава настањених истим народом, све због новца којег је Русија свакако хтела да заради од њих, продајући им гас чија је производна цена око 30 долара /1000 метара кубних по ценама од око 400 долара, што је само 10-13 пута скупље од производних трошкова, купујући при том од Србије јабуке по цени од 1/2 долара за килограм, и свињско месо, жива мера, од 1,5 долар/кг.

Поштено, братски! Као када би Србија продавала Русији свиње по цени од 1.300 долара /свиња од 100 кг. јер је њена производна цена око 100-150 долара!

Уочавају се у Србији изасланици неких богаташа из Русије, који би да сарађују на овим принципима са Србијом. Други облици их не занимају, њихов бог је Бог Мамон! Њихова вера је профит – па у чему је онда разлика између њих и Немаца, Американаца, или других, које Срби сматрају својим непријатељима?

Русија није нашла за оправдано да Србију спаси од економске катастрофе, кредитом од две милијарде долара, на рок од пет година које би биле враћене у противвредности у храни, која им иначе и треба. 
Хоће закретање Срба ка њима, али онако на реч…., хоће и да забране Србима да имају своје интересе, уз стално потврђивање да се они овде појављују само из интереса!

Кажу ми да их Србија из других разлога не занима, по цену и да нестане…. На такву горку истину  редовно поновим да ће Србија опстати и ако Русија нестане, односно да је Србија упоришна тачка опстанка Русије.

Неки дан сам био на промоцији књиге „Јоханово срце“, писца  Веселина Џелетовића - којом приликом је он истицао своје русофилство тврдњом, како је Русија мајка Србије.  
После промоције сам му указао на грешку, објашњавао да је Србија мајка Русије и свих других држава настањених Србима, који се сада зову Пољацима, Чесима, Словацима, Белорусима, Русима…. одмахивао је, на то и рекао „Мој отац је русофил“, а када му је извесни лик по имену „Дима“ обучен у лила кошуљу и сличну мараму око врта, са лакованом ципелама, уручио, у хотелском ресторану, неко одликовање неке војске Козака, само што није пао од среће у несвест – иако је то одликовање само метална значка иако није уз њега ишао било какав документ.

Поздравио сам се са „Димом“ и питао остале који је ово п…., али су ме ућуткивали говорећи како је он главни за нешто, нисам схватио шта се догађа ни после тражених објашњења, скупили се, нешто би као да се удруже, да тргују, али пара нема ни за иницијалне активности, дошли су Руси са идејом, да се тргује, да се зарађује па када се створе паре да се остварују и неки циљеви удружења. 

Србијански Предводник се жали да га не подржава елита Србије! Као да у њој влада елита, и као да је он члан неке елите,   а не они који су се удружили само ради остварења својих личних интереса. Изгледа да Предводник припрема терен за абдикацију - не за оставку, већ за абдикацију како и доликује поштеним царским главама.

Србијански сељаци се двоуме шта да сеју и гаје ове године – близу су одлуци повиновања рачуници – не садити и не гајити ништа да се не запада у још већу штету, јер се само у Србији ради на малим и великим имањима, без икаквог профита!
И ја их, када ме питају шта да раде, уверавам да је паметно и потребно једно време застати са свим активностима, како би се они који су  одговорни за државу и за народ ставили прст на чело и замисли се над оним што чине – овим ће нестати хране за редовне домаће потребе и за извоз у Русију, онда ће она поскупети, потом ће бити исплативије радити у селу него бити керамичар у Београду – вратиће се сељаци, синови србских домаћина који су изучили за керамичаре, на прадедовска имања па остваривати много већу плату од ове керамичарске. 
Само је један керамичар у Србији успео, али се он бави пословима министра војног, кажу да му то много боље лежи од алатки којим је сређивао купатила!
А онда би се, можда, за керамичарима вратиле и кћери србских домаћина, придошлица у Београд ради студирања које су се у великој мери преоријентисале да буду „старлете“ – па би се штетом од нерада сељака добила велика корист, Србија би се усправила и без руских кредита и других њихових маглених обећања.

Када је најављен план насилне отмице руских фирми у Србији, од стране „незадовољних грађана“ због јефтине продаје тих фирми,  донео сам одлуку да се комплетно чланство Организације „Команда-540“ ангажује у спречавању тог наума. Сада сам, будући да сам ја Заставник Братства „Срб и ја“ у којем су војници који не ратују класичним оружјима и класичним методима, повукао ту одлуку – нећемо се око тога ангажовати!

Наши методи су ненасилни, изабрали смо стављање Предводника и његових сарадника пред свршен чин, остајањем без хране за домаће и извозне потребе, како би са уважавањем започели разговоре са онима који производе оно без чега не може.
После тога се све намешта на своје место. Обнављамо и увећавамо производњу и тргујемо по комерцијалним условима, са Русима и свима другим, чак радије са тим другим, јер ту нема рођачких очекивања ни изневеравања тих очекивања.
Знаћемо са ким смо и шта нам је чинити.

Војска којој сам ја заставник неће помагати ни друге које је до сада помагала, јер се испоставило да су им домети мали - ниски, да су сопствени углед и могућности преувеличавали, да су неистинито информисали све мислећи да је могуће нешто задржати у тајности, да су помоћ која им је пружана заборавили у првом тренутку када су помислили да би могли и без те помоћи….

У славу Србске Групе „Србих-888“
чије  се молбе испуњавају!

Драгољуб

Постављено 3.3.2015.г. у 18,15 ч.
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.
 Д. Татомировић
______________________________
Снимљено 3.3.2015.г. у 20,19 ч.- Руска застава 




1 comments:

Анониман,  4. март 2015. 12:34  

Брате Драгољубе, да ли је политички и војни врх Русије упознат са тиме да Србија мајка Русије и да ће Русија помажући Србију, помоћи и себи? Да ли то они схватају за озбиљно или не?
Србија Владимир Миладиновић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh