Salto, ali mortale!


Салто, али мортале!

-Последњи наступ „Гимнастичара“-


Веза:
________________________________
*Кључне речи и ставови:

-„Гимнастичари“ су они који вршећи власт у Србији, изводе различите гимнастичарске потезе и окрете, како би опстали на власти или је се домогли – средства су им лаж, преваре, илузије, коришћење државне моћи, тражење још само једног мандата и сл.;

-Они који се плаше и не могу то што желе су војници-издајници Србије, који би да се Срби оделе од Срба, због онога што им је обећано или онога на шта су се обавезали свом команданту, који је командант свих душа које су спремне да се продају за овоземаљске вредности;

-Они који смеју и због тога и могу, јесу Унутрашњи Срби који су у својој суштини они светли Срби, који не пристају да стану под команду човека, или Палих Анђела, а Пали Анђели су ти који мобилишу војску за обрачун са Унутрашњим Србима, јер су ти Унутрашњи Срби једина сметња за овладавање Србијом и потом и Русијом;

-Група „Србих-888“ је група Срба којим се молбе испуњавају;

-Монах без манастира је Србин, сељак, друг неких из Групе „Србих-888“ којем они, понекада, испуне неку његову молбу и којег су поучили неким од знања којим се и сами служе;

-Аутор овог текста и свих осталих на ова два блога и једном  затвореном сајту, у који се залази под одређеним условима, је онај који понекада нешто дозна и прибележи, помало размишља и закључује, који сумња и проверава, којем, ко зна због чега, многи обични, али и необични, људи хоће да кажу нешто што га се не тиче, јер није никаква власт, нема никакав положај, нема никакве утицајне другове, није богат по овоземаљским мерилима, онај који нема друге отаџбине и којем командант није човек, онај око кога се на необјашњив начин окупљају исти такви, којим команданти нису људи… 

Ја сам онај који  комуницирам  са пробраним читаоцима, иако их не познајем, ја пишем они читају, ја им поручујем, они усвајају, воле ме или ме мрзе, али све пажљиво прате, па му ово што радим дође као неки дуготрајни курс у трајању од више година,  у којем се изучава, вера, обичаји, право, криминалистика, теозофија, психологија,..

Ја сам и онај који није много познат, али не непознат, таман колико је потребно, онај који упозорава и сада врши припреме да се радује победи која следи у скором сукобу који се спрема у Србији, између Срба – издајника и Унутрашњих Срба, све се трудећи да све буде ненасилно, уз дозвољавање могућности да ће се можда у неким ситуацијама од тога морати одступити. Јер, није Ђаво мала сила и не предаје се он лако!
_________________________________

Времена је остало сасвим мало, више се неће објављивати детаљи који би се могли злоупотребити од стране оних који се спремају за свој последњи „гимнастички“ наступ – оним којих се тиче све ће бити написмено и на време достављено, они који су пријатељи знаће све на време, они који су непријатељи од сада ће имати такав статус и код нас Срба, а то смо скоро били и заборавили - нећемо кварити ово што најављују у Војводини и на Косову, јер они то истичу као провокацију да би уочили какве ће реакције бити, а да би отклонили недостатке у својим плановима. Довољно је што све пажљиво пратимо и што за сваку ситуацију постоји по неколико планова - једноставних и ефикасних. 
Познати су нам детаљи из њиховог Плана издаје Србије!
(http://komanda-540.blogspot.com/2015/02/otkriven-plan-izdaje-srbije.html)

Гимнастичари на челу Србије ускоро имају последњи свој гимнастички наступ – треба да направе још један салто који би као и до сада био лажни салто, до сада су се више пута окретали, како би остварили своје циљеве, остали на власти или на њу засели, сада ће им бити омогућен салто, али не обични, већ салто мортале – салто смрти! 

Гимнастичари су стигли до зида – назад више не могу, напред не смеју!

Ко не сме тај и не може – обрнуто од потврђеног става нашег славног Војводе Живојина Мишића, који се супротставио много јачој, злочиначкој, армији Немаца, Маџара и Хрвата сврстаних у злочиначке формације аустроугарске војске, са ставом „Ко сме, тај и може!“ – Гимнастичари су преваранти, предали су своја тела на управљање онима који су им тренутно обезбеђивали овоземаљску власт, богатство и све што из тога проистиче, и они не смеју, они не могу!

Они који их осматрају и прате и смеју и могу, и та гимнастичка операција ће заправо бити суочавање оних који не смеју и не могу и оних који смеју и због тога могу!
Сукобиће се на простору Србије, оволике колика је остала, за сада, Унутрашњи Срби, они који су за свог команданта изабрали Онога који није човек, и оних других, са срболиким телима које су изнајмили команданту којем су се приклонили – Ђаволу!

Ђаво је мајстор опсене и лажи, он је отац сваком свом војнику који је пристао да, у име само овоземаљског, буде војник такве војске.
Они не могу да бирају да ли ће у ту битку или неће – они ће у битку морати  да уђу, очигледан је њихов страх од исхода такве битке, износе своје планове, самохрабре се, истичу ко им је све подршка - ослушкују и загледају шта ће се према њима предузети у овој фази завршних припрема, радовали би се до Неба да су сигурни да је у Србији само државна власт под командом њихових другова, „Гимнастичара“ та од које треба да се плаше, знају да нешто није у реду, плаше се тутњаве толике тишине и толиког мира, бацају камен на своју земљу али одјека нема, пореде то са свима знаним временским периодима пред кишу и невреме, када се све умири, када буде топло, када се ништа не чује, а онда изненада стигне ветар, грмљавина, киша или град…. Све им то сада личи на грмљавину и кишу кроз коју ће проћи.

Верују да би „Гимнастичари“ учинили све што је потребно, да они који би да преузму Србију, победе - боје се оних који нису власт, који нису подложни овоземаљском богатству, оних који су по свему судећи, нерационални, оних Унутрашњих Срба, којих је још доста преостало, не знају шта ти Унутрашњи Срби знају о њиховим плановима издаје, на кога се ослањају, колике су им дубинске жиле…… а просто је: Ти Унутрашњи Срби, којих се боје „Гимнастичари“ и њихова војска, ослањају се на Помоћника који никада не издаје, Онога у кога су се уздали сви прави Срби од Постања до данас, који нису пристајали да стану под барјак Његовог противника.

За све: Гимнастичари ће нас пред свој салто-мортале уверавати да је издаје и предаја најбоља по све нас, то су они који су се јавно одрекли Небеске Србије у име ове Земаљске, од Ђинђића до Дачића и Вучића, и оног који је на престолу цара Лазара, који би да буде и Лазар и Вук Бранковић (историјска личност означена издајником у Боју на Косову 1389.г., оправдано или неоправдано, али је он еталон за издајника), али му не иде, упао у клопку, од њега се чека јасно опредељење, ако не буде могао да се изјасни добиће праву и благовремену помоћ, али сви они, ова тројица  још увек живих, јер када оду са власти они ће сматрати да су мртви,  а ја такве као они и сада сматрам мртвим, јер само слободан Србин живи, а роб постоји! 
Они знају чега су све робови, који их је, када и како заробио, нудио сам  им, док је још било времена, начин да се ослободе - нису хтели!

Њихов салто мортале је њихова гимнастика, ми у томе не треба да саосећамо у смислу да их жалимо, наша улога је да их се ослободимо на најбезболнији начин, да упамтимо шта су све покушавали, докле су нас довели, чему је то и њима самим служило, а потом…. па мора се испочетка! 
Морамо РЕЧИ вратити место које јој је одузето у последњих 100 година у којем су владали „Гимнастичари“, а када се то догоди, Србија ће опет постати оно што јој је намењено у тренутку када је одређено да Главни и више споредних Небеских Тунела кроз Етар, којим се путује у дубине Мора Етра, у Неба, буду баш у Србији!

Без страха, без панике, ово ће завршити мали број Унутрашњих Срба, распоређених у државним органима, међу бандитима, међу привредницима, сељацима, свештеницима, спортистима и њиховим обожаваоцима… свугде их је и сви ће се скупити на позив који ће они препознати да је позив на који се треба одазвати. Остали Срби ће после тога имати прилике да се опет опредељују, за гимнастичаре или за Србе  са страшним оружјем које ће користити – Са Речју као оружјем!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 20.2.2015.г. у 13,20 ч.
___________________________
На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/) налази се  још 68 других наслова, разврстани у 7 група - исти се могу читати под одређеним условима. Позивам све читаоце да се пријаве и исте читају.
 Д. Татомировић
__________________________
Снимљено 20.2.2015.г. у 20,38 ч.-Застава Русије



16'51"  Београд
18'30"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh