Drhte vojvode mamonske!


Дрхте војводе мамонске!

-Страшни глас одјекује Србијом – Долазим!-


Веза: Крст је спреман ко ће га понети?!

Силна је била војска бога Мамона – ево већ 24 године врши терор над Србима, ратујући за свог бога Мамона, секући мачем лажи и преваре све на шта су наишли као на препреку – новца ради, власти ради, славе ради и показивања чији су они војници!
Сукобила се Лаж са Истином, сукобили се војводе и војници бога Мамона са самим Живим Богом – али Крстовдан, 27.9.2014.г. је био дан Одлучујуће битке којој се победник унапред знао – знао је бог Мамон да ће ту битку изгубити, измакао се од својих војвода и војника у Србији, оставио их саме себи, а они у превеликом страху од онога што су чинили, од лажи и превара, од новца којег су опљачкали, од онога што, неминовно као смрт, иде ка њима, да би се одбранили од Истине, истерали на улице Београда сву живу силу којом су располагали и сву борбену технику која је преостала, како би свима ставили на знање колика је њихова спремност да се бране и одбране ...... и показало се да је страх у њима самим јер их нико и ничим није нападао, а они изгубили још један Информативни рат – навучени на речи које су указивале на опасност која им прети од људи, па се онако припремили.

А бог Мамон се повукао, оставио их саме себи, да се боре у неком будућем времену – негде, некада, са неким.

Узбуниле се војводе мамонске, уплашила се војска Мамонова – све не знајући одакле иду главне снаге, јер их не виде, али их чују и осећају.

Истина се бори само речју: Долазим! 
Глас стигао из једине преостале велике србске државе – Русије, да њен Војвода, Владимир Путин, у свој својој слави војводској, долази у госте, долази у Београд, престоницу центра Земље, Божије ограђено Имање, да са својом браћом евоцира успомене на дан када је у Београду побеђен Ђаволов Изасланик на Земљи, Адолф Хитлер, да укаже да су његова деца и унуци опет спремни на рат, да покаже шта ће се чинити са војницима и војводама мамонским које су се намножиле у Србији, да две војске опет постану једна! Као што с некада и биле – једна је војска србска, разврстана у много пукова и дивизија, названа потом србском и руском војском.

Да каже јасно да су Срби и Руси, браћа по крви, један народ, те да ће се опет уједињени договарати и ратовати против невидљивих војски бога Мамона који праве веома видљиве штете.....

Недавно је Србин – дипломата у тајној мисији, однео обавештења у Штаб Војводе Владимира, унео немир и изазвао мали унутрашњи руски земљотрес дајући им информације које су се разликовале од оних које су стизале званичним каналима..... и то је претегло да се донесе одлука о одласку у госте код оних на чијим челима су људи који су зарад заштите омање групице сексуално посебне групе, ставили у ту функцију сву силу којом располажу, али и да ти на челу Србије донесу одлуку да се у целости приклони захтевима и саветима војвода мамонских који су распоређени у стране амбасаде у Београду – била је утакмица ко ће чешће и гласније рећи да је он са тим војводама мамонским!

Одјекивала је Србија од тог разврставања од тог разбројавања, од изјава «Ми смо са вама!».

Долази Владимир, у намери да укаже да он долази у земљу својих предака, у земљу своје браће и да ово тренутно стање у којем су се војводе и војници мамонске војске распоредили да врше власт у Србији, строго привремено – најдуже колико им траје мандат, али у сваком случају онолико колико им одреде становници Србије, углавном Срби!
Да укаже да се више неће дозволити насиље приликом избора војвода мамонских на власт у Србији, као и да обнародује да ће Русија сарађивати са Србијом – власт која не буде радила у интересу Србије и Русије неће бити примећивана!

Тресе се Србија од гласа «Долазим!» - ваде се са тајних места пасоши Норвешке, Шведске и других евро држава које су по налогу Америке још 2000.г. приликом рушења Слободана Милошевића издале такве документе за одступницу свим оним који су се учланили у војску бога Мамона и положили јој заклетву – крвну, заложили свој живот за корист свога бога Мамона.

Они се спремају за бекство, а као да је то могуће, као де се од Бога, који је Истина, може побећи, као да ти војници бекством у Шведску или Норвешку могу побећи од себе.
Србија, она будућа, блиско будућа, неће њихову судбину поверавати разним Интерполима или Европолима, сама ће то све урадити – све који јој буду требали, а одбију да се сами јаве на позив, биће доведени од стране Срба који су спремљени за такве послове!
Залудно је ово наврат-нанос паковање и сељење из Србије!
Нема бежања, војници сте били, предајте се и примите оно што сте заслужили! Ваш бог Мамон вас је оставио саме себи!

Ви који сте се посебно истакли у сабирању опљачканог новца, ово није први пут да вас позивам, да вас опомињем, да вам указујем – будите спремни да у што краћем времену вратите оно што сте опљачкали, чувајте документа, пишите о својим друговима са којим сте пљачкали, о поделама опљачканог, да скратите судске поступке којим ћете бити сви до једног подвргнути, заслужите привилегије да будете сведок сарадник, сведок покајник, да служите у Падинској Скели и будете показивани србској деци коју ће учитељи доводити да вас њима покажу као на остављене војнике који су дали заклетви богу Мамону и новцу, како та наша деца не би никада пожелела да учине то што сте ви учинили.

Посебан позив за оне који су бринули о Народној Банци Србије, о Дафимент банци, о Служби друштвеног књиговодства: будите спремни са свим оним што ће нам затребати! То је у вашем интересу, ви сте већ заробљени војници, изгубисте на дан када сте истерали силу да би штитили оне на које су вам указали као на категорију коју је корисно штитити.

Ви из полиција: вама не може нико ништа у редовном стању у каквом је Србија,  штрајкујете по основу Закона о штрајку, нису се знојили они који с тај закон донели јер су имали интерес да он буде донет – тај закон вам даје право на двојност у командовању полицијом, а два команданта не могу да издају наређења  било којој војсци, а ви сте војска!
Имајте на уму да  Србија није у стању да  вам пружи више него што вам пружа – придобите народ на своју страну, не истичите своје личне интересе у први план, кажите да штрајкујете због нежељења власти да врати оно што су они и њихови претходници опљачкали!
Тада више не брините о свом статусу - о храни, одећи, возилима – све ће вам народ обезбедити! Тражите да се чини оно шта народ очекује, а власт одбија из разлога припадности војсци бога Мамона.

Рекао сам вам раније да будете спремни: сами се међусобно најбоље познајете, свако о свакоме све зна – свако зна ко шта и због чега ради, рангирајте се међусобно и одредите ко ће руководити јединицама полиције у којим служите – искористите прилику да по први пут самостално изаберете своје старешине, оно што изаберете то ће вам и бити, а после тога да се као једини критеријум вашег рада користи закон!

Посебно за УДБУ и Војне службе безбедности: И ви чујете овај глас «Долазим!» - спремите се са чим ћете изаћи пред Милоша!
Неће вам више бити пружена прилика да гледате своја посла док се систем љуља, док пада власт – ви сте плаћени да бринете о држави под број један, онолико колико сте бринули о њој толика ће  вам и плата бити!

Кога ви чувате, чему те све силне информације које скупљате, када сте се огласили на било којем нивоу власти да вас спречавају да радите оно на шта сте се заклели?
Или вас нико и не омета, јер сте ви ти који сте изградили овакав систем који је у оваквом стању!

Организација која се спремила да преузме власт, када јој то буде нуђено, неће имати никаква разумевања за ваш накнадни патриотизам и поштење - како се покажете у овом наредном периоду, посебно до доласка Владимира Путина и потом у време преузимања власти од стране Организације која се за то припремила, такав накнадни третман ћете и имати.
А како га ја видим, најбоље је да о њему и не размишљате, није ни за помисао а не за доживљавање!
Бићете остављени без власти, имагинарне коју сте ви претворили у праву, дајући владарима Србије информације какве они очекују!

Ви не владате ситуацијом, навучени сте као потпуни аматери, а многи то и јесу, да информишете о опасности по групу сексуално посебне омање групе и на основу ваших информација је власт одсекла грану на којој је још седела, сада више не седи, сада виси на дрвету хватајући се за друге гране, али за вас и ову власт нема друге гране, она која вам је одређена пада –  власт и ви који је овако «стручно» информишете, падате!

Крст је спреман, нуђено вам је да га понесете – нисте хтели, било вам жао ручка од 250 динара који вам је држава обезбедила, службених Шкода «Фабија» или «Октавија» - по томе се види ваш ранг - па сте се определили на нечињење, на ћутање, али Крстовдан је био дан до којег су се сви морали определити за кога су! Свака се змија показала, и ви, наравно!

Ми смо власт, ми из Организације којој ће та власт бити нуђена, а она ће условљавати како ће је преузети јер ми већ владамо, ми креирамо ваше информације преко мрежа којим смо премрежили мреже бога Мамона, што ће рећи да «залуд кречите!» - ми ћемо вам пласирати оно што нам буде одговарало, а то значи да ћемо преко вас обавештавати и оне из власти које су и војници бога Мамона!
Наши блогови су јавна, а ипак прикривена, преписка са страним обавештајним службама - наравно вама неразумљива - којим смо већ успели да објаснимо да је свака помоћ која би вама била пружена бацање новца у реку, а они су такође војници бога Мамона и то су врло добро разумели – неће вам бити пружена било каква помоћ, они чекају нас, да би са нама разговарали.
Спремили су све што се вас тиче и свих оних које сте требали да онемогућите у штетама коју Србији праве већ целих 24 године!

Ово вама још увек није разлог за предају, ви би на активности којим добро владате – ви би да се понови 2000.г. када сте мирно, и као и са поносом, ставили кесу на главу С. Милошевића, којем сте на Видовдан везали руке на леђа и испоручили га вишим командантима бога Мамона!
Пазите шта чините у овом времену примопредаје!

Владимир Путин са собом води екипу геометара – они ће обележити оно што је договорено у Британији прошле године, овде је то у наслову «Јалта, а у Британији!» http://zlatnibilten.blogspot.com/2013/06/jalta-u-britaniji.html - они ће тај договор обележити кочићима и граница ка западу иде старом границом  србских држава -  неколико стотина километара западно и северно од Гасовода «Јужни ток» - ови из страних амбасада знају да се та одлука мора поштовати, та одлука ће бити спроведена, ко разуме благо њему, ко се узда у тренутни чин или у Шкоду која му је држава дала на коришћење, тешко њему!

Наравно, не долази Владимир сваки дан у Србију – дошао када су се стекли услови да обележи оно што му је дато у надлежност, он ће имати и разговоре у четири ока са овом тројицом који би да га забуне доделом одликовања, причом, причом да је њихова партија и даље комунистичка, причом како су они били десна рука комунистима док су се звали радикалима - нисам никакав пророк, али рачунам да ће то «у четири ока» бити најбрже  видљиво у Србији!

Организација која ће преузети (а заправо ју је већ преузела) власт, неће правити никакве спискове војника бога Мамона, она ће само обнародовати где треба да се скупе они који су јој положил заклетву – очекује се велика гужва, и већ се чује «Нисам ја, нисам ја!» - без бриге, ко није он нека не долази на зборно место побеђених војника, они други ће добити по један лап-топ, да пишу о ономе што кипти из њих, о ономе због чега беже у Шведску и Норвешку....... они знају. И ми знамо!

Да сам неки политичар или обмањивач из групације многобројних економских спасилаца који бујају по Србији, ја бих ово назвао Платформом, али није, ово је само указивање шта би ко требало да са собом размотри – нико неће бити теран, нема никакве употребе силе, радиће се онако како и треба да ради војска Живог Бога, који је сама Истина!

За К и М: знамо као сте изиграни и преварени, знамо шта сте очекивали, знамо шта сте добили, знамо у каквом сте стању данас – када преузмемо власт, са вама колико вас преостане организоваћемо састанак и договорити се шта и како – нећемо журити, сами гледате шта је урађено са делом Метохије, од стране ваших другова из НАТО-а, знате да сте на отетом, и знајте ми се нисмо, нећемо и не можемо одрећи србског Косова и Метохије – вратићемо га када нама буде одговарало на начин који нама буде одговарао, ако се будете држали договора који ћемо са вама направити, и за вас, преостале, има наде!

Ако сам некога пропустио, а неке сам намерно пропустио, нека се сам оријентише у оквиру ових поменутих, па ће сам и пронаћи неко своје будуће место, од настављања нормалног живота и рада до затвора у Падинској Скели – ако неко пита зашто баш тамо, одговор је: да војници бога Мамона, они који су пљачкали Србију и они који су то требали да спрече а нису, научили како се производи храна, која је у ствари и новац!

Добро дошао брате Владимире!
Бог са тобом!
Чувај се ових слаткоречивих глумаца на челу Србије, због њих сам те више пута прозивао, критиковао и позивао!

Слава светом Арханђелу Михајлу, Покровитељу
и Начелнику Организације «Команда-540»!

Драгољуб

Постављено 02.10.2014.г. у 13,07 ч.

3 comments:

Анониман,  2. октобар 2014. 22:38  

Хвала на лепим вестима, на мени овај, данашњи, значајан дан!
Верица Стојиљковић, Ниш!

Анониман,  5. октобар 2014. 14:44  

Ја немам сталну везу са интернетом. ,,Качпим,, се на ,,дивљаке,, као сад. Пожурим да ископирам текст (као сад овај) и касније га одштампам па га исчитавам/проучавам.
А поводом овог текста кажем: Хвала Богу и људима који знају за Бога. Свако добро г. Татомировићу, и Монаху, који знате за Бога.Деда Милорад .

Unknown 7. октобар 2014. 13:12  

Даће драги Бог - СРЦЕ и ДУША Србије - наше К и М ће бити враћено, помоћи ће Бог а и ми обични људи да тамо наши Срби живе нормалан живот опет. Намучили сте се доста, и јако ми је жао због тога што сте остављени да се сами браните АЛИ због те ваше велике жртве бићете награђени сигурна сам. Нека вас драги Бог чува и спаси. Као и увек хвала др. Татомировићу и нашем Монаху, као и свим људима који се боре за истину. По вољи твојој Господе Боже мој.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh