Reč kao Ključ!


Реч као кључ!

-Снага речи-


"Без мене ништа не можете!"
-Исус Христ својим ученицима-

Историја људског рода је испричана прича о следу догађаја у прошлости, заснована на запамћеним усменим предањима, на документима, на материјалним доказима да се нешто, некада, негде, уз учешће некога, догодило на конкретан начин. 
Историја је сведочанство о развоју људског рода, о варањима, отимањима, ратовима ради отимања, она је и потврда да је коришћена као моћно оружје којим су руковали најпаметнији чланови једног народа, некада у интересу Историје, а чешће, као војници својих народа и царева, када је фалсификована по свим, или по неким, сегментима од којих се једна Историја састоји: Фалсификована су времена догађања, учесници, место догађања, циљеви због којих су нека догађања изазвана и резултати – све са циљем да се фалсификованом историјом утврди (ојача) одређен фалсификат који се жели претставити истинитим.

На србском језику ИСТО РИЈА је ИСТИНИТА СТОРИЈА, скраћено ИСТ(инита)(ст)ОРИЈА неких догађања, и она би требало да нам говори како се у стварности некада нешто и негде догодило, она би требало да је сама ИСТИНА!
Садашња целокупна ИСТОРИЈА људске расе је или потпуно фалсификована или са измењеним сегментима који су коришћени као као оружје и као материјал за утврђивање (ојачавање) одређених фалсификата – од ратова, освајања, злочина, религије, светих људи, права некога на нешто због нечега.... све у покушају људи да не поштују и пре само две хиљада година поновљено упозорење које нам је сада изречено из уста Исуса Христа да се «Без мене ништа не можете!»
Пробали људи, паметни и образовани, људи са Даром и Задатком, људи са свим потребним средствима која су постојала у њихово време живота на земљи, да сами утврде одређене чињенице, пробали људи да својом памећу и речима објасне и да ли Бог постоји или не постоји, па ако би објашњавали да постоји, замерали би Му на многим чињењима или нечињењима, а ако би објашњавали да Он не постоји, све би пробали да објасне некако друкчије - једни онако како је Чарлс Дарвин ту ствар потпуно решио, објашњавајући стварање кроз процес еволуције која је трајао само до тренутка када се овакав човек створио од мајмуна и потом се та еволуцуја прекинула, више се од мајмуна не стварају људи, а када се у ту Дарвинову теорију почело аргументовано сумњату, јер су пронађени начини за истраживање ДНК мајмуна и људи, онда је Дарвин мало гурнут у страну па су извучене теорије о Рептилима, о нашем пореклу од њих, о ванземаљцима који имају лабораторије у којим стварају неке људе, расе, по својим хтењима и потребама – за војнике, рударе, сељаке, мајсторе, научнике, већ шта им када затреба, све се трудећи да докажу да Бога нема.

Пробају разни људи да чине оно што се без Бога не може, и наравно сва њихова открића се у кратким временским интервалима покажу у својој истини која је заправо доказ о погрешној теорији, погрешном мишљењу и најчешће намерном фалсификовању.

Ми Срби, имали смо више историчара иза којих су остали записани трагови о њиховим изучавањима, сазнањима, о доказима које су пронашли и објаснили, али је већи део њихових радова учињен недоступним, простим уклањањем од очију јавности из неких интереса који су подржавани наводним историјским доказима који су фалсификовани. 

Занимање историчар је у Србији врло популарно, па као што имамо младе председнике државе и још млађе њихове саветнике, тако имамо и историчаре који су тек почели да се брију, којим су школска знања сасвим довољна да васпостављају нове корелације у догађањима иза којих тврдо стоје не размишљајући по основу којих аргумента су она учињена научним алатима којим они сада објашњавају оно што је већ објашњено, чак се они тако млади и полетни усуђују, опет сами, без Бога, да прогнозирају шта ће бити када буде, односно како би требало радити да се нешто догоди онако како они мисле да би било добро!

Општа одлика наших, врхунских историчара, нпр. Милоша Милојевића и Радивоја Пешића и неколико других, које сада нећу да помињем да не погрешим у редоследу по њиховом значају, и поред доста значајних објашњења која се могу сматрати ИСТИНОМ, као да су сви до једног дошли до неког зида и стали – даље нису могли, или су оно што су објаснили оставили недореченим.

Свима им је недостајала довољна вера у оно што је Бог поставио само за себе, вера у Бога као Ствараоца, а из тога су проистекле све мањкавости.
Срби математичари би да све објасне математиком, Срби астролози би да све објасне астрологијом, Срби географи - геологијом и географијом, Срби комунисти би све да објасне Марксом и Лењином, Срби свештеници би све да објасне Догматиком, као да не уочавају да се она састоји од наређених ПРАВИЛА да се нешто догађало баш онако како је одређен сегмент те догме објаснио и као такав је закован за сва времена, све компликујући до изнемоглости и до неразмљивости, када су некако и важнији јер оно што они знају нико не разуме!

Наш велики историчар Милош Милојевић цео свој живот је посветио трагању за Правом скривеном Историјом Срба, није да није веровао у Бога, јесте, чак је одређена упозорења из Светог Писма цитирао, објашњавао, користио као потку својих објашњења, али је то било недовољно, пробао је нпр. да име нашег племена – Србин, објасни анализом значења те речи исказиване на различитим језицима код различитих народа у различитим историјским временима.
И скупио је импозантну количину података и објашњења, али се није усудио да се определи за једно име и да стане иза тога.

Он као врстан и поштен историчар није узимао у довољној мери трагове сећања задржане у нашем роду, превасходно да смо ми Небески народ, није се усуђивао да то анализира, али је унео много података о памћењу делова нашег народа на свим нашим територијама - од Индије до Данске и од Африке до Северних мора, плашио се осуде, напада, омаловажавања и оправдан је био тај страх, прикупљени подаци су му дошли главе. Исто као и Радивоју Пешићу, обојица су умрли релативно млади, један у 57, а други у 62.г. са неистраженим узроцима смрти и страхом родбине да се то и сада ради.

Наше Србско писмо је Дар од самог Бога и зове се СРБИЦА. Дар добијен од некога назове се његовим именом. ПраСрби су добијени дар назвали именом дародавца. Дародавац Србице је Срб! Наш Бог се зове Срб.

Ми смо његова деца, ми смо СРБИНИ, као Вукови, Петрови, Миланови.  Србова, Србина деца су се назвала по Њему, по Богу Србу су они Срби-ни назвавши се само са «СРБ и ЈА» из чега и име наше државе Србија.
Из тога се извлачи и објашњава од куда за Србе и назив Небески народ, па од тога што су се назвали децом Бога, децом Бога Срба!

У време наших историчара, Милојевића и Пешића, и много пре и много после њих, нико ову једноставну чињеницу, веома логичну и лако објашњиву, није хтео, није му било дато, да објасни на једноставан начин: Србица добијена од некога по имену Срб, у знак захвалности ми се назвали Његовом децом, сваки уз име Бога Срба додао и «ја» па се добило много њих са истим именом из чега се њихова држава назвала по имену мноштва тог народа - СРБИЈА.
А да би се таквом народу наденуло и име, будући да су они за оца признали Бога Срба, настало је име СРБИН, Србини синови и кћери!

Једноставно да једставније тешко да постоји, објашњиво по називању деце по имену оца, али није овако схватано ни објашњавано због мало вере да се све на Небу и на Земљи догодило вољом Бога, Бога Срба!
Није се хтело да се  Он зове у помоћ, већ се пробало објашњавати без Њега, није се чуло упозорење које је поновио пре само две хиљаде година Исус (Х)Рист(а) који је у одређеном времену имао од Оца Му, одређену и додељену улогу, као шо су сличне улоге имали и неки други људи – у науци, техници, медицини...
Али само је све могуће објаснити ако се у помоћ позове Онај који нас је упозорио, уз помоћ осталих се могу објашањавати техника, медицина, неки други сегменти науке.

Чему оволико речи око наслова «Реч као Кључ»?

Због несхватања снаге Речи и због мог оваквог покушаја да се укаже на грешку која се чини увек када се она (реч) не сматра Силом датој од самог Бога!

Наше род је у опасности, опет - сада у Украјини, а на реду је Русија, ми овде смо под сталном опсадом и научили смо на то стање, чак га сматрамо и нормалним и лакше нам је од остатка нашег племена у Русији, Украјини, Белорусији, Пољској, Чешкој и Словачкој, Хрватској, Босни, Црној гори, Македонији, Бугарској, Румунији, Македонији...... јер смо ми на преосталом нашем подручју ограђеном Божијом Енергетском Заштитом која нам омогућава опстанак, док је њихов опстанак тамо, ван овог заштићеног подручја под великим знаком питања. Видети корицу књиге под:
И хоћу, овом приликом, мада нисам сигуран да ће допрети до оних који се тиче, да им дам Кључ за опстанак уопште и на територијама на којима се сада налазе: Дајем им Реч која је Кључ, Кључ опстанка и спаса, Кључ повратка на пут којим више нису хтели да иду или су били и сада јесу спречени, или поткупљени, или уведени у стање свести да желе да живе у лажима и илузијама.....

Дајем Србима који су напустили Бога Срба када су се назвали Словенима, или локалним називима као Срби-Пољани, Срби-Црногорци, брисавши име Срба а оставивиши само Пољани, Црногорци или још горе на неком страном језику Монтегрини, или  су постали Малоруси, Белоруси и само Руси, а сви били само СРБИ из СРБИЈЕ.
Када су склопили савез о прекрајању Историје са садашњим Германима из Европе, изменили су своја имена народа и државе, брисали одредницу очинства СРБИН, престали да буду Србини синови и кћери, њихова држава престала да буде СРБИНА, укинули име својим државама које је увек говорило да се ради од територијама чији су власници «Срб и Ја», постали Пољска, Чешка, Словачка, Украјина, Белорусија и Русија.... изгубили заштиту Бога Срба и на њих су кренули они са којим  су правили савез око измене Историје Срба, пристајући да избришу Србе из садашње наводне Историје Европе, бришући тиме и себе, па их сада као народ без историје, као тикву без корена, месе, и обликују, секу  скраћују, присвајају и отимају они са којим  су правили такав договор.
Ја често истичем да је једина још велика србска држава Русија, али над њом се јасно виде јата црних гавранова, гракћу око ње, а кажу да је то лош знак - гавранови осећају где ће се ускоро за њих створити довољно хране, а њихова храна су лешеви животиња и људи!

Над Украјином баш гракћу, одваја се део насељен Татарима, део насељен наводним Галима, Галицијцима, а заправо Србима названим Рутенима, од чега опет Русини, како би се они сада припојили Пољској.... опет унутарсрбска борба уз хушкање од различитих држава и цркава да се у оквиру те борбе остваре нека њихова права, као брину страни народи и религије о правима Срба која треба да се намире на конту неких других, такође, Срба.
Примењује се идентична тактика којом су Срби или истерани из Европе или асимилирани, истом тактиком су се служили Русија и Украјина и сада им прети истоветна опасност коју су они изазивали према Србима на тим територијама.

«Срб и ја» и «Срб-ин» су речи Силе, они су Кључеви опстанка ових народа који су избацили из свог имена и имена својих држава ове Речи Силе. Сила је у ознаци да је у питању Божији народ и Божије имање! Њих штити ауторитет родитеља деце и власника имања!

Опстанка им нема ако их не врате, ако се тиме не врате неколио векова уназад, ако се не врате Ономе кога су се одрекли. Како хоће! До сада су били силни и горди због величине територије и количине новца који је добијан за оно што им је дао Онај којег су избацили из имена – сада им се то узима, неће више бити толико новца, можда се Бога Срба сете када постану сиромашни, можда се сете пута који су напустили пристајући на лажну Историју, можда схвате да се морају поново вратити под окриље Праве Историје Срба, јер ће тада имати зашта да се ухвате и нико их неће моћи сматрати тиквом  без корена.
Али и то кошта - сада се велики морају обратити за помоћ малим!
И то је проречено и то је неминовно као смрт за сваког рођеног човека!
Не може се избећи!

Сада се велика Русија мора обратити за помоћ Србији – не онима који владају Србијом, већ оним којим је Бог Срб и даље отац!
Сада се дете мора обратити мајци!
Сада дете мора бити умилно да би га мајка приметила. Не чекај, још увек велика Русијо, спашавај се!
Видиш шта си са собом урадила покушавајући сама! Сама ништа не  можеш, дете си ти, без историје и порекла, ко си ти заправо таква каква си, чиме ћеш пред бандите који би да ти преотму оно што ти држиш избегавајући да поставиш таблу са обавештењем чије је то, истакни опет име за Сибир - Сирбирија, назови Расију Србијом, назовите се се Србиним, јер РУСИНИ ником ништа не значе - не постоји Бог Рус, постој само Бог Срб, то је наш заједнички Бог, вратите се крсту са оцилима, а не морате, наш Бог Срб никога не тера да буде Његов син – ко хоће, ево ја један мали и незнатни Србин син, позивам вас да се умијете хладном водом, да распустите играче и свираче, да се дозовете памети...... опет кажем, како хоћете.

О тим играма у Сочију давно сам написао да је то бунар без дана, пазите да вас он не кошта богатства, славе, моћи и уважавања, пазите да од газда не постанете сиромаси и просјаци, пазите у Србији се то боље памти - сви они домаћини који су држали само коње касаче и тркаче, уместо радних коња - пропали су, сви који су само ишли по славама и свадбама, који су само славили и свадбовали – пропали су!
Где сте ви у томе,  сами видите. Ми смо ту - ако нам се обратите знаћемо како треба са вама.

Рибље уље је вероватно најодвратнији лек који се некада користио и на силу. Стисне се детету нос, оно мора да дише па отвори уста, а тада му се на силу убаци тај одвратни лек, јер је лек!
Тако и ви морате -  спремите се и за пијење одвратних лекова и научити се на живот по Принципима  довољности.
Кључ вам је показан, на вама је да одлучите да ли ћете га користити.
А детаље можете прочитати у посебном наслову:
lhttp://zlatnibilten.blogspot.com/2012/01/srbska-tajna.html

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 25.1.2014.г. у 16,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh