Pocepani, a heroji!



Поцепани, а хероји!

-Чега се боји србска полиција?-


 (Овај наслов је додатна лекција за чланове Братства "Срб и ја" основаног у "Команди-540" како би на очигледном примеру видели колики је страх код оних који пристају да чине оно са чим се не слажу, из неког тренутног интереса, као и колика је прикривена моћ неутралисана тим страхом од губитка интереса - молим да је прикључите осталим лекцијама, као и да их анализирате и коментаришете на делу испод наслова предвиђеном за коментаре-да се појави правоугаоник за коментаре кликните на Прочитај више....



Помоћне јединице Кожних мантила, у Србији, који су се недавно уместо милиције назвали полицијом, поцепани, тако кажу, а и види се, са малом платом, мада је већа од плата оних који је плаћају, професионалци који бију оне на које им се укаже, чувари Устава који мирно патролирају остатком Србије док се њихове колеге, са комунистом Вулином на челу, јуначки боре са Србима на северу Косова који не желе да живе у држави Косово коју им поклањају Николић, Дачић и Вучић – милицајци верници, сваки други носи неку ознаку припадности верницима – златан крстић, мала бројаница, икона у новчанику, бију их навијачи, бију их противници педерских манифестација, бију их ..... па нико их други и не бије... сељацима преврћу тракторе у јендеке поред пута и успут исеку црева за гориво, понеког изударају тек да се зна коме служе, мада су их ти исти сељаци пре тога хранили оним што  су са собом понели и давали им и пива после тога, али када се добије наредба одмах се успостави фронт уз напомену «Да ја морам да чувам службу!» - не «Да ја спроводим законитост, правду, поштење...» него да чувам своју плату коју им плаћају ти мученици које од Турака до данас користе за подмиривање сваке потребе власти у Србији!

Значи: Основна водиља србских сељака-полицајаца је: Чувај плату! Чувај Службу! Буди послушан да би напредовао! Не таласај превише! И гледај да не дођеш у било какву опасност!

Па, може ли то  другови професионалци, поцепани и презадужени?

Слушате ли ви шта намерава овај мали из Ниша, Лазар Крстић доведен из Америке да у Србији заведе ред?

Не слушате!
Штета!

Да слушате чули би сте да спрема укидање привилегија и «Кожним мантилима» – укида им чак царску, лично њихову, кухињу са специјалитетима од меса и са колачима, са све ценом за комплет од 2 евра!? Њима то укида – свака част Лазаре!
Ударио си на тврдо! Али, чувај се Лазаре – ја те назвах Јаничарем због улоге коју имаш да обавиш и прогнозирах ти да ће тај твој наум да до Божића пропадне!
Кожним Мантилима се не свиђа што ЊИМА укидаш привилегије, а то је, Лазаре Крстићу, у Србији веома опасно!

Иди Лазаре до Команде УДБЕ на Бањици у Београду и погледај им врт и видећеш да одржавају ТИТА у животу, кроз живе твари – посадили живу ограду у облику слова ТИТО – не дају они њиховог Тита!
Не дају они привилегије.

Има их 3.000, хеј мој млади Лазаре, на шта си ударио, а код њих су сви кључеви и сви катанци – они откључавају и закључавају.
Твој наум је одбачен, закључан, није одобрен и квит!
Од њега нема ништа.

Ако хоћеш да знаш о чему се ради прочитај овде наслов «Кожни мантили» - да се на време спакујеш и одеш, не предају се комунисти тек-тако! 

Немам ништа против мера које планираш, време је да се подвуче црта, али сам ја мали и безначајан, без силе и власти, без пара, без подршке неког значајног броја људи, осим оних који ме тајно подржавају и не желе да се то дозна, а то ми је корисно таман колико и да их уопште нема – и они, као и милицајци, све чувају своју плату!

Ви другови, милицајци, већином сељаци, који сте ухлебље нашли у милицији знате да сте ви на реду, када се привилегија тиче... нема их много, али није да нема, скупите око 50.000 динара месечно, бедна је то плата и врло солидна у Србији!

Пре 13 година сте мртви-хладни издали вашег «Tату», С. Милошевића, како сте га од миља звали, који вам је давао веће плате него универзитетским професорима, лекарима и медицинским сестрама..... зажмуристе на оних првих (и јединих) 30% увећања плате, које вам је обећао и дао Зоран Ђинђић, док се није ослободио паничног страха да ћете му ви отказати послушност – његова побуна, отимање власти и накнадно онакво и онолико дуго владање је засновано на вашим поступцима и карактерним особинама! 
Ви сте и сада вредни само 30% увећане садашње плате!

Он, Ђинђић, није баш знао какви сте, па вас се плашио, а није морао – Милошевића и све вас  који сте радили тада и који радите сада увек ће издати неки генерал сличан мојим некадашњим канцеларијским друговима које је Милошевић, из чиста мира, унапредио у генерале полиције – знате их ви врло добро и знате да су њихови клонови на челу садашње милиције назване полицијом!
Опет ће они, када буде требало «из чиста мира» постати «професионалци» и опет ће издати кога треба и подржати кога треба ..... они немају никакву силу осим вашег страха оличеног у «Да не изгубим Службу-Плату!

И тај страх је њихова моћ да чине то што чине, али посебно да учине оно о чему размишљају и договарају се са којеким, па после тих састанака на вама истерују мак на конац! Вежбају они прелет летове!

Не грдим вас и не хвалим вас – ја вас врло добро познајем, жао ми вас је шта све морате да трпите због те плате, живим по пола године сваке године у селу и видим како се може и без те службе и без те плате и без тог понижавања, уз услов да отворите очи када се бријете и погледате себе и прерачунате се колико сте пута били понижавани од ваших надређених другова, сељака-полицајаца, власника разних експрес диплома и чланова различитих партија или групaција које владају полицијом и државом.. има ли то неког одраза на образима које бријете?!

И сада: Плашите се педерске Параде Поноса о којој највернији Милошевићев сарадник, сада и министар, ваш «велики први полицајац», говори као о посебном европском достигнућу.
Плашите ли се ви те омање групице, коју власти када треба ојачавају препарираним педерима из редова оних који им никако не припадају, а ови то прихватају, да сачувају своју службу!?

Или се плашите да вам се не врати бачени Бумеранг на Патријарха СПЦ и врло убедљиву већину народа која не подржава ни ову будалаштину власти, али ни многе друге опасније по државу и народ?

Плашите ли се да педерска манифестација не буде повод да вам се сруши министар, председник Србије, друг Координатор... плашите ли се ви оних који имају кључ да навију навијаче спортских клубова-прилично уредно оформљену војску, или неке од патриотских организација, плашите ли се ви да им се у неком тренутку прикључи народ и где ћете онда јадни не били?

Прошли пут је ствар извадио Легија пољубивши руку попу када је видео да се скупило 100-200 хиљада грађана, ко вам је сада Легија?
Имате ли га ви у милицији? - Кожни мантили се никада не појављују, они су тајни, они вама владају на тајни начин, кажу коме треба, а вама наредба кога и колико дуго да бијете!

И шта ваш синдикат сада хоће, је ли то онај синдикат чији се председник неки дан напио па код Сремске Митровице у цивилном оделу изнуђивао новац од возача – од тројице изнудио 500 динара!
Сада се оглашава функција Генералног Секретара: И набраја шта вам све фали, указује на недоследности политичара, моли да они запрете народу да вас не бије, али обећава: на нас рачунајте, као да смо сити и дебели, обучени и опремљени, као да мислимо да радите праве ствари....!
Хеј, моји милицајци! Ко сте ви у суштини?

Ваша снага је велика, али је ви никада нећете смети искористити. Моћ оних који вам наређују заснована је на важем страху – они знају да ВИ НИКАДА НЕЋЕТЕ ОДБИТИ БИЛО КОЈЕ ЊИХОВО НАРЕЂЕЊЕ!
И они су управу.

*Зашто ви из синдиката не учините да не извршавате противзаконита и понижавајућа наређења – на Косову и у остатку Србије? 
Па зар нисте прошле године пристали да широм Србије пописујете мачке, псе, кокошке, свиње, говеда......??
Где је доња степеница код вас?

*Зашто се сукобљавате са црквом и народом? Па, ко сте ви и испред кога истурате поцепане униформе и возила стара 13 година?

*Шта мислите шта се све може догодити и како ћете се оправдати?

*Зар је нормално да од вас 50.000 у Братство "Срб и ја" буде укључена само једна хиљада који су остављени за касније и само неколико десетина официра и старешина, који као да ће се изборити са страхом - и њима се само помаже у томе, како би смели да се бријају отворених очију. Ту су, око вас и са вама, слушајте их, иако нису главни - биће!

*Семе које је посејао ваш тата Милошевић дало плодове – стигло време да се коси. Ако би неко питао да ли је био и мој тата - није, ја сам се склонио три месеца пре његовог доласка!

*Пазите, у неком непредвиђеном, а врло вероватном сценарију, косци могу бити покошени!

*И: Не кукајте од страха од шаке педера и нешто грађана који су против таквих манифестација...... па какви сте ви то милицајци?
А ако има нечег другог, е од тога вас неће спасити ни Николић, ни Дачић, ни Координатор...... спас је у сваком од вас, исто као и лична пропаст.

Распитајте се како је завршила већина руководећих кадрова УДБЕ после панзионисања? Питајте те из Деташмана УДБЕ у свакој Полицијској станици, само неће они да кажу, па опет морам ја: Самоубили се!  
Не сви, али је број застрашујући.
Били ушли у Пакао још за живота, па само за собом затворили врата.

**Чувајте се и будите кротки, да би и други били такви према вама!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф
(Виши криминалистички инспектор - у пензији)

Постављено 26.9.2013. у 13,30 ч,
– 48 ч. пре Педерског марша на народ и државу

2 comments:

Unknown 28. септембар 2013. 13:12  

Хвала аутору за Све досадање анализе а и за Ову последњу убитачну. Међу антропозофима православцима и овим. Сатанистима на власти Нема никакве комуникације а Не би било лоше. Да Сви ти ћутачи из полиМили СIA Прочитају по неки Ред из ових садржајних текстова које
Имају и глобалне планетарне теме , мало чешће.

Анониман,  13. октобар 2013. 17:02  

Баш штета да ту своју велику снагу полицајци не искористе како би требало. Треба ту споменути и војску која има још већу снагу од полиције. Двије најважније институције за очување државе а не чине ништа да је очувају, напротив.
За мене су они најодговорнији за стање у коме се налазимо а још су плаћени да то спријече. На толика кршења Устава, распродају државне имовине и територија (неки наводе да Вучић прода Космет за 5 милијарди евра), и на сва остала могућа уништења државе нико од њих не диже гласа, не инервениса, не ухапси никога! Одби ли ико наређење, даде ли отказ да се дистанцира и огради од такве политике баш ме интересује?
Е што ти је страх. Знају главоње да је подређеним најлакше манипулисати ако их застраше јер је страх најдоминантнији људски осјећај па то и користе а ови ћуте и трпе. А, како и написаште, никакву силу и моћ немају сем ослонца на страх подређених. Играју на ту карту да се већина неће побунити, појединцима пријете, држе синдикат под својом контролом па имамо стање какво јесте. Само да очувамо плату а што држава пропада то нас не занима. Добро им питање постависте:
"Ко сте ви у суштини?"
Национално неосвјешћени, несвјесни својих коријена и непознаваоци славне србске историје, ето то су они по мени. Зато их и могу застрашити и наредити да туку свој народ. Продане душе које би урадиле све да сачувају плату и Службу и на које власт увјек може рачунати како и наведе тај кукавац из синдиката. Јадно да јадније не може бити!

Србија Славиша Пауновић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh