Iluzijama plaćam Strpljenje!



Илузијама плаћам Стрпљење!

-Како се магла представља робом?-


(Додатак Првој Лекцији за обуку чланова
Братства «Срб и ја» у идентификовању Енергија људи.)

Чиним  овај чланак доступним и осталим читаоцима
Златног Билтена, у вери да ће некима од њих бити од користи.

Чиним ово доступно и онима који Златни Билтен читају због плате
коју добијају, како би им указао да њихова подшка лицима којима
служе не чини ништа да се та лица одрже у снази и у крајњем
у животу – у Србији и широм света.


Када човек остане без снаге он или ради тако што размишљањем долази до извесних решења која нуди, или уступа, или моли трећа лица, људе који имају снагу, да поступе на одређен начин како би се његова осмишљена решења реализовала. И то функционише.
После извесног времена се оном човеку који је остао без снаге, снага врати или изађе у потпуности из њега, заједно са душом, па се тај човек огласи мртвим.
Трећег пута нема – не постоји начин да се у неком дужем периоду неко одржава у животу, а без снаге, односно без Животних Енергија које сваког човека и чине човеком, оваквим какав нам је познат.

Човек са мањком снаге, односно Животних Енергија, се једно време пуни тим Енергијама тако што се дружи са људима који имају снагу, што им је ближи, што више размењују мишљења, што више покушавају да се поставе на исту енергетску фреквенцију успешније је пуњење, па такав који преузме извесну количину енергија од оних који је имају и којима она стално дотиче, оживе, буду живљи, наступају сигурније, говоре гласније, показују срећу својим опоравком, али будући да се више не пуне по уобичајеном аутоматизму обезбеђеном за све људе, брзо се испразни.
Упоредиво са акумулатором који је напуњен до неког нивоа свог капацитета, на који се прикључе потрошачи аутомобила и у зависности од њихове потрошње траје и акумулатор, који се потом мора допунити или постаје мртав и бескористан.

Људи који се допуњују као акумулатор предузимају низ мера да своју новоакумулирану Животну Енергију искористе на што кориснији начин, а један од, за њих, најкориснијих је да покажу да је стање њиховог акумулатора и пуњење тог акумулатора редовно, те излазе пред јавност, дају обећања, орочавају, припрете коме треба, искажу «да ускоро очекују..... нпр. велике инвестиције, побољшање угледа Србије, формирање боље и поштеније власти.....» све избегавајући право одмеравање снага свог акумулатора са снагом акумулатора људи који се нападају, из одређених разлога са одређеним циљем..... траже СТРПЉЕЊЕ грађана у замену за ИЛУЗИЈЕ које им несебично нуде, али временом заћуте, забораве шта су јуче причали, обећавали, коме су и као претили, јер је то било приликом јучерашњег пуњења сопственог система акумулатора, крађом или преузимањем Животних Енергија других људи – то се може извести са и без знања тих људи.

Задатак који сам вам дао је да поредите Животне Енергије са фотографија: Живих, умрлих и категорију која се по први пут појавила међу људима у Србији-живо опојаних.
Неки од вас су ми, послали резултате дијагностике и задовољан сам уочавањем разлика, рекао сам сваком појединачно «да је то то!».

Сада имамо ситуацију да опојани продају маглу, да и сами виде да њихове Грађевине од магле падају, онако како је то већ објашњено, те сада у тренуцима допуњености свог акумулатора нуде ИЛУЗИЈЕ за СТРПЉЕЊЕ! Најновија им је идеја да се постојећем систему власти надреди паралелни систем изграђен у оквиру партијског апарата једне од владајућих странака, из простог разлога што власт тројице живо-опојаних клеца, не функционише и прети јој брзо видљиво урушавање.....

Они више немају никаквих опипљивих, ни баналних, идеја, покушавају да систем уреде тако да им сви људи буду под контролом преко парадржавних органа, који би били надређени легалним државним органима, што је заправо ДРЖАВНИ УДАР који изводи део власти - ојачавају полицију, максимално раубују медије који су под њиховом непосредном или посредном контролом, који имају задатак да ову понуду трговине ИЛУЗИЈУ за СТРПЉЕЊЕ прикаже добром понудим.

АЛИ: Греше, они сада говоре о року од шест месеци..... немају они толико времена за реализацију ове трговине, нуде ништа за нешто што је много скупо! Нуде Илузија за Стрпљење, заправо траже од грађана да сами себе убеде да им је изгледна добра трговина, да је корисно Стваралачку и сваку другу Енергију људи пригушити, жртвовати се за трговца Илузијама, продавати сопствене Животне Енергије, нешто што је једино важно и вредно што поседујемо, а добија се бесплатно, без права да се даје бесплатно у оваквој трговини-трампи.

То се не сме чинити, није допуштено и прети велика опасност да се огромна снага Животних Енергија људи, сабијана у њима ради трпљења и чекања да се наплати кроз Илузије које им се нуде, непланирано(?), претвори у РУШИЛАЧКУ, а то се обавезно догађа..... када се на трговцима Илузијама искали конкретна снага Енергија које су капарисане обманама и илузијама.

Човек не сме своје Енергије да гуши, предаје и продаје, јер их је његово тело добило на коришћење да би то тело чинило оно због чега су му дате одговарајуће количине и одговарајући квалитет тих Енергија – оне морају да се троше на спровођење планираних задатака Онога који их поклања људима, буде ли друкчије, Он предузима конкретне мере - једна од основних је да се оне ставе у неку конкретну функцију..... оне  морају да изађу из тела!

У наслову на Златном Билтену имате много више детаља под «Енергије» па кога занима, или коме је потребно додатно објашњење, упућујем га на тај наслов.
Наравно, вама, војницима Команде-540 су познати и остали садржаји, повезујте то, па користите за тренинг, јер ћете од дана Команданта Команде–540, моћи да их користите на одговарајући начин, а све са циљем НЕНАСИЛНОГ преузимања власти у Србији, од ових који су остали без Енергија – они сада имају само толико колико им је потребно за кретање, а причају по сећању, старе ствари, јер је за осмишљавање нових идеја-Илузија потребан снажан, или бар неометан, доток тих Енергија на темени отвор.

Не обраћајте пажњу на понуде трговаца Илузијама, нуде ништа за наше највредније, гледајте сопствене или неке од заједничких идеја, које су засноване на конкретном плану, који је могућ и користан.
Опојани више ништа не могу.... и ово што чине је једно велико ништа, толике су им енергетске и мисаоне могућности.
Не трошите време да слушате или читате шта они причају, они су поучени како  да се што дуже одрже међу нама....., али они више нису ту, ово су њихови остаци, сенке тела и обриси некадашњих енергија, празне се као акумулатори, њихове Грађевине од магле Бог руши благим поветарцем или најслабијим зрацима Сунца – Истином, која се појављује и уклања те Грађевине, али  и саме Грађевинаре.
Не жалимо ни за таквим Грађевинама ни за таквим Грађевинарима, јер су сами тако хтели. Нас нико ни на шта не може да натера, али да нуди - може свако, па ко шта прихвати!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб



Постављено 30.9.2013.г. у 13,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh