Kome ovo pismo nasloviti?


Коме ово писмо насловити?!

-Куда нас водите?-



*Александру Вучићу-Засвенадлежном

*Небојши Стефановићу, експерту - трговцу компјутерским компонентама пре функције министра полиције

*Ребићу, директору полиције без дана искуства на полицијским пословима пре добијања ове стручне функције

*Не треба заобићи ни експерта за све области Мирослава Лазанског, јер је он универзал мајстор



Повод:
Најновије решетање "Хеклерима" у кафићу на Врачару у Београду у ноћи 1/2.12.2018.г.

Прочитајте, речено вам је пре две године шта ће бити.... желите ли да знате за даље или вам је ово довољно?


Питање: Откуда овде црногорски кланови, мафија, сељаци са обала Јадранског мора, шта они овде раде, код кога бораве, од чега живе, ко их контролише? Јесу ли они овде странци или домаћи? Ако су странци зашто се према њима не примењује Закон о странцима, а ако су домаћи зашто се не сместе у Пожаревац, ако врше кривична дела? Откуда им "Хеклери"? Ко са њима од Срба сарађује и под којим условима? Има ли нека посебна мафија коју државни органи морају да толеришу, или се она саживела са Србијом, њеном влашћу, судовима, полицијама...? 


О чему се ради? 


Александре Свезнајући, молим те реци нам, Мирославе Лазански, експерте за све области, објасни нама неупућеним Србима шта нам се збива, будући да си већи Србин од свих нас. 


2.12.7527/2018.г. у 17,15 ч.

Драгољуб Татомировић

________________________________

Објављено 14.10.7525/2016.г. под
http://komanda-540.blogspot.com/2016/10/srecna-nam-1990g.html



Срећна нам 1990. година!
-Ритам мафије и ритам власти у Србији-


(Постављено 14.10.7525/2016.г. у 16,15 ч.)


У Србији не постоји ниједна криминална организација
која делује самостално, а да се може крстити мафијом! 
То је апсолутно сигурна чињеница. Никакве мафије у облику 
организованих криминалних група у Србији никада није 
било, нема их сада и неће их бити ни убудуће!

Прекретница се догодила у припремном периоду устоличења С. Милошевића за цара Србије. Посао увођења тзв. мафије, а заправо криминалаца, разбојника и шверцера различитих нивоа, у живот Србије, извршио је први Милошевићев министар полиције, који се непосредно бавио и криминалистичким истрагама.

По доласку Милошевића власт у Србији су имали комунисти и радикали који су се изненада појавили, организовали и постали незаобилазна политичка сила.

Одмах после две-три године они су нас увели у у свету незабележену кризу и инфлацију, организовали су од криминалаца паравојне и параполицијске јединице, јавне и тајне, и од тада се почело баратати постојањем великог проблема са тзв. мафијом!

Сваке године је објављиван рат тој непостојећој мафији, сваки министар полиције се заклињао у победу објављујући рат тој непостојећој мафији, не смејући да се окрене око себе и као вође или оне који су ослонац и подршка тој мафији, препозна своје политичке другове и познанике.

Сви су јој објављивали ратове, побеђивали је у тим ратовима, а она се као птица Феникс после сваког тог рата појављивала све јача и јача - комунисти и радикали су посадили зло семе криминала којег су чак и они називали мафијом, остали су то посађено заливали и орезивали, разгранало се то дрво тзв. мафије, и по Божијој правди, дошао тренутак ми или они! Мафија или власт, опет комуниста и радикала!
Народ са овом њиховом борбом са наводном мафијом нема никакве везе осим што су  и преко ње дошли до просјачког штапа! 

У Србији постоји само и САМО сукоб криминалаца за преотимања илегално стеченог капитала, у времену од Милошевића до данас!

Комунисти воле власт, кроз побуну и тероризам су засели на власт у Србији 1944.г., научили се марифетлуцима, гологузија се упристојила, обукла, окућила, поткожила, позавршавала школе, оњушили дипломатију…. И кажу да се без крви и пушака неће склонити са власти, јер кажу да су тако и дошли.

Њихов цар Милошевић је оборен релативно  мирно, али је ситуација на економском плану тада била много боља – просто: Било је пара! 

Сада је на површину избио само један велики проблем који они који сада владају не знају да реше –проблем немања пара!


Садашња власт оличена у комунистима од којих су се они водећи преметнули у друго име и у пратњи правих радикала, изненада створених 1990.г. не могу да се боре против криминала, против мафије, немају са ким и немају направљене спискове Змијских легала која се не могу размрсити појединачно јер су у међусобним везама једно са другим, да размрсе не могу, да секу не смеју! 

И онда им је остало само да као и 1990.г. прогласе рат мафији. 


Почетком 1990.г. убијен је један криминалац на Сењаку у Београду, сумњало се да га је због нечега убио тадашњи сарадник тајне полиције Југославије, која се већ тада била толико опустила да су службеним полицијским легитимацијама у Србији и у свету махали ортодоксни криминалци које је када их Јавна безбедност ухапси увек „Старији брат-УДБА“из разлога који се нису саопштавали Јавној безбедности, пуштала из затвора!

Када се догодило то убиство криминалца, тадашњи свежепостављени министар полиције нас је све из Управе за сузбијање криминалитета позвао у свој кабинет и загробним гласом обавестио да се објављује рат мафији, да ће он лично да води истрагу, да се забрањује да међусобно размењујемо информације и слично, те је одредио и своје помоћнике.

На питање има ли ко шта да примети, узвратио сам питањем“ „Да ли то значи да је лов на црногорску мафију дозвољен?“ - изненадио се и питао „а када је био забрањен?“. Рекао сам да се тако мисли и прича…., али је он наставио „да се свашта и пише и прича, али да тај ловостај нико званично није прогласио“. 

Потом је нас 3.000 тај министар одвео на Косово где смо преузели полицијску власт и непосредно, ударена је основа за губитак Косова, ја сам у јуну 1990.г. напустио ту лажнокомунистичку фарсу и отишао из полиције….

Косово је тада изгубљено. Косово је изгубљено у јесен 1990. године!
 

Не касније, и не јуче или данас! Оно је изгубљено у тренутку када су миљеници тог министра, криминалци, добили службене полицијске легитимације и задатке да као навијачи иду у Сплит, дочекује те из Сплита и да са Шиптарима са Косова уђу у „специјалне“ аранжмане!

Била је то тужна година за све нас, а певали смо оде новом цару Милошевићу који је имао ваљда преко 90% подршке, толико и међу нама полицајцима из Јавне безбедности. Наша подршка је опадала протоком времена у којем се показивао тај Милошевићев први министар полиције….

Тада је изгубљена полиција Србије
, која је прешла своју Голготу до рата са НАТО војском 1999.г., која је чинила све оно због чега се врло често самоубијају руководиоци Јавне и Државне безбедности, тада су јели оно што се не једе и олако су дозволили да Милошевић падне са власти.

Ђинђић им је само обећао повећање плата од 30%!Толика је била тадашња њихова лојалност Милошевићу!

Тај проценат повећања плата полицајцима се губио, плате су им радикали и смањили, и сада нико не зна где се полиција налази, какви су њени вредносни судови нити колика је њихова лојалност у случају нових проблема које она треба да реше.

Изгубљену Милошевићеву полицију су потом наслеђивали Ђинђић, Коштуница, Тадић и садаМалтешки витез и Четнички Војвода, Николић. 

Радикал Вучић зна да је наследио давно изгубљену полицију…. многе послове обавља на друге начине, у свему опасне  који се као бумеранг враћају.

Вучићев министар, млади и нестручни Стефановић, се самохрабри како је он министар полиције и стварно….ово формално му нико и не спори, те не знајући на кога се ослања, прича шта ће све да уради:Објавио рат мафији, а спрема чистку у полицији – не знајући како ће и од кога да створи нову организацију полиције, којим кадровима и да ли је то уопште могуће. Он се плаши, па жури са тим. А редослед је обрнут и о њему ћу нешто касније.

Сада само да потврдим да се ситуација 1990.г. у целости пресликала у 2016.г.!  Срећна нам 1990.г.!

Мафија у Србији не постоји!
 Организоване групе мимо спреге са људима који имају неку улогу у власти не постоји!
Плима дрога и наркомана није случајна, она је плански изведена и против ње се не бори на начин како то блефира министар Стефановић! 

Треба завући руку у Змијарник настао одмах после Другог Светског рата! Без тога нам нема никаквих реформи, никаквог бољитка, никакве шансе да опстанемо.

Сва царства и све империје су пропале због корупције и мафије! 

Ко хоће да заведе ред у Србији мора да уреди полицију-првенствено Јавну безбедност, јер она држи и ред и поредак, она чува личну и имовинску сигурност свих нас.

Просто је:
 Имитирати последњег министра полиције у домилошевићевском времену, Светозара Лаловића, који нам је у неколико реченица издао наређење: „Ја тај посао не знам да радим, очекујем од вас да све послове обавите као професионалци у складу са законом, изузетих од закона нема, ја сада идем у Аранђеловац, за све што урадите имате моју подршку, тражите шта вам треба и зовите ме ако баш буде неопходно!“
Потом је сео у своју половну „Заставу-128“ са регистрацијом „АР“ и сам се одвезао кући.

Наравно, био је то крај СФР Југославије, најлепше европске државе коју смо волели, али смо ми још увек хтели по сваку цену да спречавамо криминал, ако ни због чега другог, оно због оваквог става и наређења нашег министра.

Министре Стефановићу!

Издај такво наређење и добићеш шансу да преузмеш команду над полицијом Србије коју сада немаш!

Не учиниш ли то… њу ће у неком тренутку, прилично блиском, преузети неко други!

Обавести од томе свог друга Вучића, па се договорите.

И не петљај се са ратом против црногорске мафије који никада није ни објављен ни завршен – и не ради се о мафији из ЦГ без веза у политичким круговима, пазите шта чините, то су све огромна Змијска легла, међусобно повезана! Удружени су они коју псују оца са оним који псују мајке!

Спашавајте се док је време, спашавајте народ и државу, полицију и своје усијане, и као да су шупље, главе!

Не прави спискове оних које ћеш отерати из полиције пре него што се добро припремиш и пре него што оцениш да ћеш то моћи - опасно је то момак, врло опасно!

Наравно да план за преузимање полиције и уређење Србије постоји, тражите га ако смете! Ја знам где се налази и хоћу да вам то кажем, ако будете пристојни и ако ме замолите. И то за вас неће бити ни скупо. Наши сте, ваљда.

Слава последњем правом министру полиције Србије,Светомиру Лаловићу, спокој души његовој!

*За коментаре (Кликни овде)

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминалиста.
Виши Криминалистички инспектор у пензији

Постављено 14.10.7525/2016.г. у 16,15 ч.
__________________________________

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh