Bez rukavica!


Без рукавица!
-На гангстере, гангстерски-


Први бокс је био без боксерских рукавица! У Америци. И сада се то понавља.
Боксер који данас  заводи ред међу државама-гангстерима скинуо је рукавице! Браво за америчког председника Доналда Трампа! И за његовог енглеског тренера, који зна крајњи циљ бокс меча у којем Трамп не користи рукавице.
Не жалим оне које је Трамп довео у нокдаун или у нокаут стање, нити оне које ће у то стање тек довести-на гангстере, гангстерски!

Команда-540 такође ступа у ринг - поништава се све оно што се последњих неколико недеља у смешним езотеријским ритуалима изведеним у Замку Бран, познатијем као „Дракулин замак“ који се налази на граници румунских покрајина Влашка и Трансилванија, одвијало као припрема за улазак никаквих ратника у ринг, као и исти такви ритуали од пре неколико недеља реализовани У Риму и Италији!
Јер се не види да  учесници тих ритуала знају ШТА и ШТО то чине, а на њих се рачуна као на оне који треба да уђу у боксерски ринг и победе, не уочава се да су они такмичарски спремни за ту борбу. Они су потпуни аутсајдери и ликом и духом!

Будућа Србија-Балканија, у целости се ставља на бригу Америке! Од чишћења од криминала, до дератизације, дезинсекције и дезинфекције од стогодишњег опасног бацила комунизма и лажних комунистичких гангстера!

Територије држава будуће Балканије враћају се њеним народима.

Одузима се сваки утицај Русије на државе које ће се окупити око Србије и чинити Нову Србију или Балканију!

Нови Маршалов план за будућу Балканију спровешће Америка, новцем бивших Југославија, који се чува за њену обнову.

Чине се ирелевантним све тајне и полутајне езотеријске организације, од масона до Сионског приората, јер су показале да су неспособне да владају светом.

Поништава се правило, старо 2000 година,  да светом управљају КРВНИ потомци Ристе Србина-Исуса Христа, јер владају тако да Га доводе у стање љутње и туге!

Утврђује се НОВО ПРАВИЛО, да светом владају ДУХОВНИ потомци Ристе Србина-Исуса Христа!

Дозвољава  се бокс без рукавица између оних који владају Србијом и државама предвиђеним да са њом чине Нову Србију или Балканију. Судије неће кажњавати ударце испод појаса!

Дозвољавају се гангстерски начини борбе против гангстера и употреба свих неопходних алата и оружја у тој борби.

Стављају се под заштиту Вишњих сила сви они који немају никакве везе са властима у Србији и државама које ће са Србијом чинити будућу Нову Србију или Балканију.

Шаље се у општи заборав онај којег су у смешним ритуалима тајних организација спремали да буде на челу Нове Србије или Балканије, јер се није на време показао храбрим, нити се на време определио којем јату припада, а једна птица не може припадати  саставу више птичјих јата!

Налаже се члановима Команде-540 да самостално, у складу са овом Инструкцијом, предузимају потребне мере на територијама за које су задужени.

У славу нашег Живог Бога Срба!

Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


(Написано и запечаћено на Павловдан, 13.7.2018.г. 
у времену од 08,37 до 09,08 ч.)


Постављено 13.7.7527/2018.г. у 17,30 ч.
________________________________________
Снимљено 13.7.2018.г. у 17,39 ч. - Застава Русије

3'32"  поглед са планине

12'15"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh