Od Ravne Gore do Avale!



Од Равне Горе до Авале!


-Наредба број 2-




Веза: 

*Блог као топ-Блогтоп!
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/03/blogtop.html



*Прва извојевана битка
http://komanda-540.blogspot.rs/2013/07/prva-dobijena-bitka-bratstva-srb-i-ja.html

Пре пет година је издата Наредба број 1 која се тицала почетка стварања Организације Команда-540, тада су војници сврставани у одељења и водове, сада имамо 27 Самосталних Батаљона којим ће се, сваком од њих, у суботу 26.5.2018.г. снага подићи на моћ овоземаљског пука, а даље како буду прилике налагале.

Батаљони имају своје Војне Мобилне амбуланте са лекарима који лече руком, речју, оком и мишљу….. имају и ракеташе и све друге војничке специјалности, потпуно су децентрализовани и делују као један!

У ових пет протеклих година Команда-540 је конструисала и произвела потребан број нематеријалних Специјалних Србских ракета-ПГ које се користе у различитим приликама.

У наредну суботу, 26.5.2018.г. по први пут, после пет година од оснивања, Застава Команде-540 ће бити изнета из просторија Штаба  и биће ношена од њених чланова путем којим већ скоро 114 недеља иде икона нашег Команданта, Светог Арханђела Михаила, као Литија за спас најстаријег манастира у Србији, Грачанице код Ваљева.

Војници Команде-540 ће ићи одмах иза застава које Литија већ уобичајено носи, а иза њих ће ићи овоземаљски хероји који су постали другови и саборци Божијих Анђела у борбама са злочинцима из НАТО-а, за њима остали….

По први пут ће на завршетка овосуботње литије лекари Војне Мобилне амбуланте пружати помоћ на здравственом плану свим учесницима литије, појединачно и масовно, како буде најповољније. О месту пружања такве помоћи сви учесници Литије биће обавештене испред Скупштине Србије где је иначе и предвиђено обраћање предводника Литије њеним учесницима. 

Мој садашњи предлог је да се то обави у Пионирском парку преко пута Скупштине, испред Осматрачнице донете са фронта у Првом Светском рату.

Обавештење за чланове Команде-540:

*Налаже се свим члановима да у складу са приликама у којим делују, наведеног дана, 26.5.2018.г. у 15,30 часова буду испред зграде Владе Републике Србије, одакле  Литија креће својом трасом;

*Налаже се свим слободном лекарима Војне Мобилне амбуланте Команде-540 да се припреме за масовно пружање здравствене и друге помоћи учесницима Литије;

*Налаже се свим Ракеташима Команде-540, да по завршетку ове Литије лансирају потребан број ракета ка циљевима због којих се Литија одржава, као и циљева које буду уобличили други учесници ове свете манифестације.

Позив:

Позивају се сви симпатизери Организације Команда-540 и читаоци блога http://komanda-540.blogspot.rs/ да узму учешћа у овој манифестацији у којој ће имати прилике и да непосредно осете и снагу ове неоружане војне силе  сада спрегнуте са силама осталих учесника Литије.


Прва два вода су 2013.г. однели Прву Победу над комунистичком свешћу и страхом од комуниста, у маленој србијанској варошици, Мионици, подно Равне Горе…. војска је расла и ево нас сада подно Авале, у Београду, где се та Прва Победа печати Завршном Победом над снагама које би да удаве Србију, све настојећи да је учини сличном државама и народима осуђеним на пропаст!

После пет година од наше победе у Мионици и Војска Србије нам се придружила - 5.5.2018.г. и они су на Равној Гори одали почаст легендаром Драгољубу-Дражи Михаиловићу!

Не руши државу – мењај власт!

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације Команда-540, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 20.5.7527/2018.г. у 14,00 ч.
____________________________________

Снимљено 20.5.2018.г. у 14,24 ч. - Застава Русије 
Опет прикривено, курвински, читање иза србских застава!
2'49"  Београд
2'50"  Београд
3'2"  Београд
7'43"  Београд
7'47"  Београд

7'59"  Београд
____________________________________
Снимљено 24.5.2018.г. у 14,57 ч. - Застава Русије
*По свему судећи, биће много Руса на Литији!
*Мали, уплашени, па се скривају иза наше заставе!
_________________________________
Снимљено 28.5.2018.г. у 15,00 ч. - Застава Русије
-Без бриге браћо Руси, вама дајемо попуст на изнајмљивање
Специјалних Србских Ракета-ПГ, јавите се магационеру! 
За вас је плаћање  унапред-
10'56 "  -

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh