Kakav dvor takve i dvorske lude!


Какав двор такве  и дворске луде!

-Тужно рајетинско у њима-

Веза и повод:
Понижење којем нас је изложио Александар Вучић и Ивица Дачић, приликом посете турског председнкика Ердогана

http://www.kurir.rs/vesti/politika/2922263/kurir-tv-dacic-pevao-erdoganu-na-turskom-zapevao-predsedniku-cela-sala-mu-aplaudirala

Да, ова власт оличена у лажним радикалима и лажним комунистима треба да буде кажњена и оде са власти на понижавајући начин! То је тражено, то је у току, и сада ми је скоро и жао кроз шта ћемо и сви ми проћи у оквиру испуњења дела те молбе која се односи на њихов одлазак на понижавајући начин.

Али, рачунам да је ово јуче и данас, у Београду и Новом Пазару, дно!
Мада, сигурно да није.

Дно оног рајетинског (ментилетет поробљених народа, раје, на турском) сачувано у генима оних којим је циљ у животу да постану дворска луда! Још боље ако је тај двор неке државе а они га користе као своју (луду) кућу - јуче је све најгоре рајетинско садржано у менталитету неких Срба, изрода и недомаћина, комуниста насталих од тзв, пролетера и љуте сиротиње која се латила пушке и преко терора зајахала Србију - јуче су се србски владари-кучићи, умиљавали око ногу неосултана Ердогана!

Ничим натерани, непозвани, једноставно то је јаче од њих, од свега, они се определили да љубе опанак Ердогану, као што су многи наши - а њихови, ових садашњих са рајетинском свешћу - стари љубили опанак сеоских турских кабадахија којим се заломило да некада управљају бившим „Провинцијом-81“ како се Србија водила у Отоманској империји.

Јуче је уместо европске Србије, на дело изашла азијатска, а она (Србија) је на средини светова и култура и нико јој не брани да буде европска, нико јој није бранио да закуску направи по европски, да се направи „Шведски сто“ са извесном закуском, да се стојећи прича и комуницира, али РАЈЕТИНСКО победили, Србија се јуче определила за азијатско: Само што се у Дому војске није организовао ражањ са овновима, за неосултана Ердогана, за мртваца који се боксовао са Богом, за оног који нам је растурио државу и ради на окончању тог посла, али и за онога чија ће земља ускоро кренути путем бивше СФРЈ!

Све карте на сто пред садашњег неосултана, све усне на опанак Ердогана!

Ах, како је јуче и данас тешко бити изворни Србин и гледати како су организовали дочек председника једне велике државе, са музиком (турском, као да своје немамо) и гомилама хране - гладни се никада не могу најести!

Деца комуниста који су са Брозом поробили Србију никада не могу да буду сити, било чега, никада не могу имати достојанство, никада не могу да се изборе да се у њима види и преостали човек или макар човечуљак - они су задовољни да буду мали пекинезери и пудлице, да се мотају газди око ногу а да их овај не шутне сваки пут, већ само када му досаде.

Ударна вест и видео како Дачић глуми пред Турцима неку кафанску певачицу, док му се, кажу, „Вучић кида од смеха“ - двојица са рајетинским менталитетом ово смислили и одобрили!

Дачић као на свадби пева и прима бакшиш!
Вучић гледа!

Хало, јесте ли бар делимично Срби, вас двојица, на Дачића и Вучића мислим?! Па ако јесте, зашто се нисте показали европејцима, зашто сте показали да једва чекате да постанемо опет турска Провинција-81

Министар да пева гостима - нечувено!
Сада бих да кажем па Вучићу зашто да га не смениш, али не могу, заједно су у томе учествовали, само што се овај пеливан први дохватио микрофона, да се Вучић истог дохватио, Ердоган би могао да чује експозе какав од својих на Блиском истоку није могуће чути!

Чините све што чините, прљајте се колико хоћете, и нас са собом, када сте/смо такве пудлице да и црним Агарјанима без икакве присиле љубите/мо опанке.

Само, даире сте заборавили да Дачићу сместите у руке, деловало је мало сиромашно без те помоћне алатке певачица. Какав двор такве му и дворске луде!

Врло је тешко гледати оне који одлазе на понижавајући начин!

Ових дана
ће бити испаљена још једна Србска Ракета-ПГ, са циљем да казни ове који нас на овакав начин представљају целом свету, па и црнима Агарјанима, Агарјанима чији су дедови направили Ћеле-Кулу у Нишу, кулу од србских глава, а садашње дворске луде им приређују овакве непристојне дочеке! Уместо да су их водили у ту Ћеле-кулу да се поклоне сенима убијених правих Срба.

Али, нема правих Срба који одлучују о Протоколу посета, већ само о крканлуцима и певачицама и љубљењу опанака Турцима и другим који наврате у Србију.

Ракета ће бити подешена на брзо деловање!

Линк ка срамоти наших дворских луда: http://www.kurir.rs/vesti/politika/2922263/kurir-tv-dacic-pevao-erdoganu-na-turskom-zapevao-predsedniku-cela-sala-mu-aplaudirala

Савет:
Сачувати овај снимак ради касније идентификације свих учесника овог понижења.

За чланове Братства „Срб и ја“: Спремите Србску Ракету-ПГ.

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 11.10.7526/2017.г. у 12,20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh