Novi Ararat!



Нови Арарат!

-Рат за Арарат-

Одавно се говори да ће се ових дана и месеци нешто важно догодити - прете, уверавају, убеђују, пробају да преваре, сакупиће се државници крајем септембра 2015.г, у Њујорку, како би се договорили да се некадашња Вавилонска кула, обнови и преко ње се цео свет стави под контролу…. донеће одлуку да се човек постави за Бога, а тај човек и неће бити човек већ Пали Анђео у нечијем телу. И тачно је да ће се нешто важно догодити у септембру, журе, јер време им је скоро на самом крају. Пали Анђели или тзв. Ванземљаљци ништа не могу на силу, они никаквом силом и не располажу, они само предлажу и наговарају,  а на нама је да то прихватимо или одбијемо.

Будући да више немају времена напретек, определили су се да се на скупу државника, са неизоставним  првосвештеником Римокатоличке цркве, донесу мере за спашавање света. Оваквог какав је где се људи опредељују како ће живети и радити, створили би свет у којем је све прописано и контролисано, створили би свет у којем се Божије Честице-душе људи више не би имале са чим враћати Творцу чији су делови, дугорочно сам Творац би почео да стари, да слаби, губио би знања која му доносе људске душе после боравка на Земљи, Његова Моћ би стагнирала, слабила и временом би је Пали Анђели учинили другоразредном, чиме би се рат између Добра и Зла окончао победом Зла….. тако смишљају Пали Анђели, тако снују (сањају) и душе неких људи, углавном оних чије су душе пристале да се повуку у споредне одаје у свом срцу, а главне уступе Палим Анђелима.

Али…. ово је рат за Арарат!

Ко свој брод,  садашњу Нојеву барку привеже за врх Новог Арарата, спасио је и барку, и све што је у њој. Много је Нојевих Барки  (ово су државе) које плутају Земљом, све су се угледале на Главну Барку Палог Анђела па је у целости имитирају, од облачења људи, уређења живота у државама до тежњи да се имитира држава којој је на челу Главни Пали Анђео.
Остала је само једна стварна и права Нојева Барка, али Ноја нема – он постоји али не може да узме кормило те праве барке у своје руке, јер је оно у рукама оних који би да то кормило закрену ка Барки Главног Палог Анђела - борба се води за то кормило.

У септембру, само десетак дана пре планиране добровољне предаје целог света под власт Палих Анђела, на самом Арарату у држави - правој и јединој преосталој Нојевој Барки - одређеној за спасавање света састављеног од људи и народа и од држава тих народа, скупиће их се неколико и учиниће што је потребно да се власт Арарата у јединој правој преосталој Нојевој Барки, ненасилним средствима преузме од оних који би да је закрену ка Главној Барки Палог Анђела – и тај тренутак је заправо окончање рата Добра и Зла – Зло ће бити поражено, а у Њујорку ће се скупити они који би да се предају под власт Палих Анђела, они ће говорити, предлагати, варати, обмањивати, али снаге  у њима неће бити, њихов цар - Главни Пали Анђео ће знати да је рат изгубљен, а када се изгуби Арарат нема се где на суво привезати барка, па се плута у Мору Етра а без инструмената и добрих намера отплови се у Неповрат! Пустиће Творац и једини Креатор у Васиони да у Неповрат отплове све барке које су под контролом Палих Анђела.

Творац  своје имање неће дати било коме ко то не заслужује, оно је ограђено, у њега се не може насиљем, ко год је пробао бивао је страшно кажњен, последњи су на дуже овде на Арарату били Турци-присуствујемо нестајању њихове државе, гледамо шта се догађа Немачкој… и она иде у распад и оно што јој је одређено, а она која је и сада под управом Палих Анђела, има прилику да још једном окупи и оне који би издали своје народе и државе, али су са тим  окупљањем окаснили.

Биће то тужни скуп државника, којем се придружује и сам папа, скуп тужних људи, којим у већини управљају Пали Анђели, чуће се уздисаји због кашњења од само недељу дана…. Али како год рат за Арарат је изгубљен. Добро ће победити.

Многе ће по повратку са тог скупа обесити у њиховим државама, или најблаже биће отерани са власти, када се прочује на шта су пристали, није то први покушај, било је и недавно  таквих покушаја превара… 
У памет се главари људски да вам луде главе остану на раменима! Небеско Копље је спремно, а ви се распитајте какво је то копље.
Људи снују, и само то и  могу, али Бог одлучује! Онај који се веже за државу -  Арарат, спасиће се! А ако се ниједна друга држава за овај Арарат не веже, свеједно Арарат ће опстати!

Једина преостала права Нојева Барка је довољно велика да прими све оне који би желели да одбију послушност палим Анђелима. Колико их је – колико нас је? Да, да не буде нејасноћа, Арарат је Београд, а права Нојева Барка овог времена је Србија, иако је то свима познато, да поновим, да се не помисли да се то не зна – зна се, она је обележена на много начина, сви који су хтели да виде имали су прилику.

Исприча ми то мој Монах без манастира, онако, као у пролазу, јер је само свратио на кратко, каже има послова код куће, долазе кише, мора да спреми дрва за зиму, касније не може у шуму…а мени и свима вама који се на овај начин информишете преостају ове наредне три недеље за осматрање, закључивање и припрему за то време када ће се свет поделити на оне који ће прихватити тзв. Декларацију о одрживом развоју (Нови Светски Поредак) на Земљи и оних који су већ на дохват руке НОВОМ АРАРАТУ

Бог са нама – Пристани Боже! 

Слава Св. Арханђелу Михајлу, Команданту Небеске Војске која се ових дана попуњава и са резервистима-људима – за сваки случај!   

Драгољуб,

Постављено 5.9.2015.г. у 13,30 ч.
__________________
Снимљено 5.9.2015.г. у 21,14 ч. - Застава Русије 
24'40"  Београд

2 comments:

Анониман,  15. септембар 2015. 09:42  

jedan jednostavan komentar;BOZE KAKO BI VOLELA DA LJUBAV ZAVLADA OVIM SVETOM, DA VLADA SLOGA I POSTOVANJE, SRECA I RADOST PRI SVAKOM POSLU I DAQ SE PONOVO OBRADJUJE OVA NASA ISUCALA ZEMLJA KOJA VAPI ZA COVECJOM RUKOM S PESMOM NA USNAMA...TO BI ZARKO ZELELA,A DACE BOG BICE PO PRAVDI BOZJOJ...S VEROM U BOGA I U SLAVU SVETOG ARHANDJELA MIHAILA NEBESKOG VOJSKOVODJE DAJ BOZE SVEGA DOBROG.... S POSTOVANJEM GOSP.TRATOMIROVICU BILJANA BATAR.....

Borislav Milisic 21. септембар 2015. 16:18  

Dragi brate Dragoljube po vaseme, mi se nalazimo pred odlucujucom bitkom izmedju Dobra I zla u kojeme preuzimanjem vlasti u Srbiji od strane unutrasnji Srba Dobro definitivno pobjedjuje I dolazi do preporoda u Srbskim zemljama koje se priklone da sluze jedinom istinitom Gospodu nasem Isusu Hristu. Ostali svijet Boga Mamona ciji ce se glavari zajedno sa Papom, okupiti u Njujorku krajem Sept. , kako rekoste, proglasit ce covjeka za Boga I da li time ulazimo u vrijeme Antihrista jer je vec u Americi izgleda donijet zakon o,prvo dobrovoljnom primanju cipa na ruku a do kraja 2017 svi ga moraju ugraditi.Ukoliko su zaista dosla poslednja vremena,vremena Antihrista sta mi vjerujuci na zapadu da cinimo. Da li je jedini spas povratak u otadzbinu na Bozije imanje ili mozda ima nekog nacina za spasenje ovdje na zapadu.Ovo je danas najveca dilema nas mali, slabi Hristovi slugu na zapadu koji smo zeljni da uz Boziju pomoc, svoje duse spasimo. Mnogi od nas su rastrgnuti izmedju spoznaje da je povratk u oazu mira jedini spas I ostatka porodice, zene I djece koji neshvataju o cemu govoris, odlucujuce pitanje je sta u tom slucaju ciniti. Sta o tome kazu nasi duhovnici I Bogougodni oci. Neka nas svemilostivi Gospod ohrabri nase krhke duse I da nam svojim Promislom otkrije puteve spasenja kroz svoje vjerne ugodnike ili na neki drugi nacin Gospodu ugodno. Amin Boze daj. Borislav Milisic

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh