Predeli Moći


Предели Моћи

–Нема измена-

Веза:

Ево ме, нисам долазио ових протеклих месеци, оставио сам те да обавиш све што је било потребно за пресељење твоје супруге у други свет.

Промене које си годинама најављивао да ће почети 15.3.2015.г. почеле су скоро тачно у дан, а од тада је прошло нешто више од три месеца – све је постало видљиво, свет се урушава  и више никада неће бити као пре тог дана!  На крају ће људи схватити и прихватити да је дуго најављивана пропаст света, заправо пропаст овако уређеног света.

Помагао сам ти колико је било потребно  да у последњих пет година упозораваш и објашњаваш баш овај период који тече пред нашим очима… прочитало их је много, разумело их је онолико колико треба, док су остали и даље неприпремљени и необавештени, па сада страхују и паниче, јер би да не примете промене које није могуће не приметити.

И сāм сам доживео промене – од дана када сам свом имену додао и име-реч која је Кључ, омогућено ми је да њиме откључавам Капије које штите Пределе Моћи, пределе у којима се одлучује и о жељама људи. Моје жеље се сада        испуњавају само на помисао - по неком невероватно  брзом и прецизном аутоматизму који ми омогућава да прескочим извесне кораке у уобичајеној процедури одашиљања жеља. 
То ме је у почетку плашило, постојала је могућност да погрешим, да о некој жељи не промислим, да она неконтролисано оде и буде испуњена, а да ја то нисам хтео да буде баш тако….  – опасност је постојала у самој околности да одаслата жеља није могла да се заустави, врати или опозове, али сада сам научио да живим са тим својим новим стањем у односима ка Пределима Моћи -  било је просто, само сам повећао опрез и критеријуме при уобличавању жеља, научио сам да контролишем тренутке одашиљања са те рампе и сада оне иду када ја то пожелим.

Давно сам ти причао о активностима Групе „Србих-888“, они су одобрили да пре седам година први пут проговориш  о њима и ономе чиме се и како баве, причао сам ти да познајем неке од њих и да их понекада понегде сретнем, да разменимо наша уобичајена сељачка мишљења, а од дана када сам свом имену додао име-Кључ, срећем их чешће, као да су слободнији према мени, сада ми дозволе и да будем присутан када они о нечему одлучују, чак ме понекада питају и за мишљење, па некако као да сам и ја постао њихов члан, а нисам, мада ко зна, можда су ме они примили када сам додао Кључ свом имену, можда су се и они сами тако некако окупили, без неке форме у пријему и без икаквих специјалних процедура.

Уочио сам у ова три протекла месеца, од како је почело урушавање оваквог света и формирање обриса једног друкчијег,  да се чешће састају, да су веома озбиљни и опрезни, да све промене надгледају,  да понешто успоравају а понешто убрзавају – раде као ткаља која после одређеног броја провлачења чунка са једним концем, чини то са чунком на којем је конац друге боје и на крају се добија платно са жељеним шарама и жељеним распоредом.

Они овај свет посматрају као платно које је припремљено у Пределима Моћи у време када је донета одлука да се нека промена одобри – па сада пазе да се то све преслика и овде,  тако ја разумем то њихово успоравање или убрзавање одређених догађаја.

Учинили су што је било потребно, а да ти о томе ништа и не знаш, да кроз одређене наслове и текстове упозориш власти Србије и Русије шта не треба да чине, сећам се како си недавно одабрао наслов „Плес са мртвацима!“ – када си упозоравао да руски ц(ез)ар Путин не треба да се озбиљно договара са мртвацима који су још овде, али су њихове душе у неком другом свету, односно само се појављује облик њиховог тела којим управљају неке друге душе. Он са турским султаном  Ердоганом договарао око гасовода преко Турске, и ево Ердоган је већ издао, а да  није ни започета градња, па се потврдило твоје упозорење да Русија прави узалудне договоре са небраћом - тако ће бити и са Кинезима, Иранцима и осталима са којима се праве неке, као, геостратешке комбинације – они се не држе договора ни уговора око гасовода ни око било чега, сви су они на оној другој страни, противној нама Србима,  а Русија је Србија која се назвала друкчијим именом!  Наравно, ни папа није ни од било какве користи, а могао би много али он има план и задатак у оквиру тог плана, а план по којем он ради и није његов! Они су већ мртваци. 
Настави ли  Путин тако само ће им се у једном тренутку придружити и отићи са власти.

Група „Србих-888“ овај свет посматра као платно у које су својим жељама и мислима утискивали одређене шаре у виду сада видљивих промена у том нашем свету.

Видиш и сам како се врше померања народа у оквиру једне расе и померања једне расе ка другој, ради њиховог мешања и стапања! Шаљу се сиромашни и кротки међу богате и горде – да те богате и горде поуче  изгубљеној скромности и кроткости, да им сиромашни помогну да ти горди одбаце гвожђа свог начина живота који их је учинио правим робовима! Кротки и сиромашни ће ослободити милионе богатих и гордих робова.
Чини се тим утискивањем нових шара на платну-овом свету, да се изврши Опште поравнавање у поседовању новца и другог што се убраја у богатства, како би људи научили да буду срећни у својој скромности и уживању о ономе што им је довољно за живот, како би свој живот проводили у припреми душе да по одласку из њихових тела буде позитивно оцењена и награђена.

Сва ова паника, шок стање, узбуне, ограђивање жицама и зидовима, претње оружјем и ратовима, омаловажавање и уцењивање других народа,  једном речју, овај општи метеж није ништа друго до протест против промена које су измољене, које су неки људи, својом промишљу уобличили и као жеље одаслали у Пределе Моћи у којима су неке од њихових жеља одобрене и сада се пресликавају овде око нас.

Жеље неких људи ће се испунити до у детаље и када би људи, са својом силом и својим државама, били  више покорни и свесни своје немоћи ово Поравнавање - изаткавање нових шара на платну-овом свету, обавило би се и брже и лакше.  Потребно је само да сви људи и сами схвате да   су и сами привремени гости на територијама које би да сачувају само за себе, са аргументом „да су они ту строседеоци“ одбрајајући периоде свог насељења као неки почетак! – а нема строседелаца-гостију на Имању Домаћина!  Домаћин  Имања је само један! Он размешта госте приликом ступања на Његово Имање, али их и касније помера, размешта  у складу са њиховим поступањима у статусу госта, а Домаћин има сва права која се за једног домаћина и подразумевају.

Људи би да се ограде у своје државе и да се тако обезбеде да се шаре на тој територији не мењају – али људи снују (сањају) а Бог одлучује!

Погледај и сам, па закључи: Колико се исказује мржње према народима-сиротињи који би да се спашавају на ограђеној територији коју је запосео један народ; колико мржње према народима који су узимали кредите у новцу са измишљеном вредношћу, који се штампа у потребним количинама, за који се купује све оно што је Домаћин подарио једном народу на једном крају Његовог Имања, са крајњим циљем да се покупују душе људи и њихова тела како би се потом у њих уселиле душе оних који би да започну рат са Домаћином – не желећи да прихвате да је тај рат завршен, да су они изгубили, још пре 20 година, у тренутку када су неки од људи у тренуцима искрености - у тренуцима када су се довели у стање деце, указали шта све треба учинити како би се на Имању Домаћина  васпоставио ред. Тај ред се успоставља у овом времену.

Пре 20 година у Пределима Моћи донета је одлука да се одобре сугестије неких од људи-деце,  за мере којим би се на Земљи завео ред и све после тога је или мирење са одобреним мерама или протест против  те одлуке, која је непроменљива и на коју људи не могу да утичу!

Они који су оформили овакве, неправедне, односе у овом нашем свету, свесни своје немоћи, у покушају ометања реализације одобрених одлука и мера, покушавају да изазову општи хаос и безнађе како би милијарде људи својим УЗДАХОМ добацили до Предела Моћи, који би се на тај начин присилили да мењају своје одлуке, после чега би изазивачи хаоса дошли на чело свих људи на Земљи. Али, на Оне у Пределима Моћи, не може се вршити присила!

Имање Домаћина се не може отети, окупирати или купити, а људске душе нису аутохтоне – оне су делићи самог Домаћина, који их упућује на каљење и челичење, на стицање искустава, на предају или упорност, како би једне трајно одбацио, а друге му се тако ојачане вратиле, после чега и Он сам постане јачи, лепши и млађи, и зато се Домаћин наизглед не мења, иако се и сам непрекидно обнавља, па свако од нас у том обнављању има своју одређену улогу!

Приметио си како су богати, силни и велики народи очас постали сиромашни и уплашени – јер су све засновали на новцу, на рачуници, на бездушности, на отмицама онога што је Домаћин Имања распоредио широм тог Имања, како би сваки народ имао оно што му је неопходно и био СЛОБОДАН!

Приметио си како су се велики, богати, силни и умишљени,  уплашили, како се окупљају, како протестују и како траже „Да се ништа не мења!“ – али то траже од гостију какви су и сами, који немају никаква власничка права - власник их је у целости задржао само за себе! Пробају без Њега, а Он онда само ма(х)не руком, подигне обрву, ошине погледом, нареди мишљу, па сви ти планови гостију падају као зреле крушке.     
Добро си оно у неколико наслова поменуо „Да Бог грађевине од магле, руши благим поветарцем!“.

А шта су све Грађевине од магле?

Грађевине од магле су све грађевине изграђене без дозволе Власника Имања, сви успеси држава и народа засновани на принципима супротним од принципа на којим је домаћин Имања саздао овај наш свет, и све друге постојеће светове  који обитавају у морима и океанима Етра (од Етар), нама невидљиви, осим када они пожеле или када имају потребу да нам се покажу у нашем видљивом опсегу.

Видео си и сваког дана слушаш лелек људи који су саградили илегалне Грађевине од магле, које је Домаћин Имања срушио лаганим поветарцем.

Гледаш и видиш колико је тешко великим и богатим народима да прихвате да им се та првенства заснована на таквим богатствима одузимају и дају неким другим народима и државама;

Гледаш напоре „значајних“ појединаца који покушавају да придигну своје срушене Грађевине од магле и уочаваш колико су мали и слаби у односу на само једну мисао неког малог и обичног Србина-сељака, која се испуњава у Пределима Моћи, оних који имају Кључ и шифру за одашиљање својих молби и жеља у Пределе Моћи;
Појединци који умишљају како су значајни чуде се на испуњење жеља тих безначајних, објасне то својим људским разумом „као случајно се догодило“ и иду даље - где иду?: У брисање трагова сопственог постојања на Домаћиновом Имању. А то је као да се на том Имању никада нису ни нашли – избаци Домаћин пијаног и бахатог госта, залупи врата за њим, а осталим понуди да се прошире и на његово место  и изабере новог надзорника реда и мира. Он је тај који одлучује!;

Гледаш и видиш колико их гледа а не види, гледаш и видиш колико проверавају да ли је добро да прихвате пружену им Руку Спаса, а вода им до грла, све желећи да пре тога осигурају да им се Онај који их спашава и пружа Руку Спаса, захваљује што су ту руку прихватили и да се сагласи да они потом по њој могу да пљују, ударају је, или је баце у заборав;

Гледаш и тужно лице Онога који им пружа руку, јер Он зна њихова двоумљења и док их чека Он им и пресуђује - спасиће их и потом одбацити да иду путевима свог разума који их је и довео у стање да их је потребно спашавати. Отпашће од Бога!;

Гледаш и видиш како ни појединци ни државе,  власници новца, не желе да помогну, без  унапред  договорен користи за себе – јер не знају да не дају своје, већ оно што им је Домаћин Имања подарио, па будући да је Он власник свега што им је дао, све им то  одузима и даје неком другом!;

Видиш, ускоро ће овамо, у Србију, колоне Грка, Немаца, Руса…., наших који су тамо у тим државама, преко којих иде тешки ваљак поравнавања, а ови који су Србију довели у ово стање, гледаће да то искористе да се забашури њихова кривица, али забашуривања и избегавања одговорности неће бити!

У процесу ткања, неки конци се уткају на најлепша места једне шаре, док друге ткаља исече и баци под ноге!
Треба водити рачуна да нас ткаље не баце под ноге!

Наша Ткаља је Група „Србих-888“, а ја сам Монах без манастира, који је некако изненада постао њихов друг, који те повремено обилази и прича са тобом, јер си остао при обећању да никада нећеш тражити да ти кажем ко сам и одакле сам.

Молим те чувај и даље ону моју Заветну Легитимацију, када је код тебе знам да је на сигурном, и мисли на мене бар половину од онога колико ја мислим на тебе.
Одох, сутра је у нашем селу Преслава - сеоска слава, да стигнем да све поспремим. Знам да и ти славиш Ивањдан, и знам да је Свети Јован власник ове лековите воде и свега другог што се води на тебе.

Док сам се испред куће окренуо да узмем штап који увек носим када идем шумским стазама, мој Монах без манастира је нестао, ја сам стајао пред кућом и само махнуо у знак срећног пута и захвалности за посету и причу.

У славу Светог Јована Претече и Крститеља, којем је сутра рођендан!

Хвала Монаху без манастира који ме повремено посећује, већ годинама!
________________________

Допуна постављена 8.7.2015.г. у 11,35 ч.:

Јасно је да сам био у праву када сам тврдио да су читаоци мојих блогова - Елита у сваком погледу! Браво за Елиту! 
Овај наслов (Предели Моћи) је за 21 час прочитало је 350 читалаца - то је уједно један од наслова са највише отварања у тако кратком времену и то недвосмислено показује да се моји читаоци-Срби претежно (мада их је доста и из других држава-несрба и оних који не воле ни Србе ни Србију), Небески народ који и поред свих сопствених проблема успева да сагледава и збивања на планетарном нивоу и уопште на синхронизованости у Васељени!
Многи су ме звали телефоном, неки су послали мејлове - све са питањима о Монаху без манастира и оном Кључу којим је он своје моћи ојачао до мере да му се сада жеље испуњавају великом брзином и прецизно, по аутоматизму који га је у почетку плашио. 
Питају ме моји читаоци-Елита, да ли је могуће сазнати ту реч-Кључ, како се може добити на коришћење и остало што се тога тиче, па да избегнем да не будем ажуран, а времена немам баш толико да се дописујем и само разговарам, објашњавам овде за све оне који би да то сазнају:

Да, ја знам ту реч, код мене је Монахова Заветна Легитимација и у истој се налази та реч - овлашћен сам да по својој процени то саопштим заинтересованим лицима, мојим читаоцима, Србима, али и другима, уз извесне услове који се састоје у поштовању извесне процедуре пријема и потом коришћења и долазак на место на којем би се то реализовало. 

Сви они који би да се служе таквим Кључем, треба да се јаве мејлом и искажу спремност да одређеног дана у одређено време буду на одређеном месту у околини Београда, на удаљености од 100 км, којом приликом би се извршила примопредаја тог Кључа. 

Жао ми је што ово подразумева извесни труд и извесне трошкове, али сугеришем да се више читалаца удружи и организује долазак како би трошкови били мање, те да уз један пријатан излет у природу добију на употребу Кључ, који ће, можда, и њима отварати Капије које штите Пределе Моћи. 
Желим вам свима свако добро! 
др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог и теозоф
___________________________________________

Драгољуб

Написано 6.7.2015.г. од 14,25 до 16,03 ч.
Постављено 7.7.2015.г. у 14,20 ч.

4 comments:

Анониман,  7. јул 2015. 15:19  

Драгољубе, Драгољубе, мислим на Вас и саучествујем у огромном болу привременог растанка од тако блиске особе. Обрадујем се и сваком Вашем тексту - размишљању. Нема коментара, јер човек и не зна шта да напише после. Мени је прва мисао сад после читања била: не могу ни да замислим да ће људи постати "самодовољни" и "самоодрживи", односно, да ће се свет на тај начин изменити без неког великог помора или без поновног враћања на убијене психолошке и надчулне способности. Исто тако, ужасно ми тешко пада мисао да би на земљи Србије живели неки нови народи и расе, па нека су и они равноправна Божја створења. Жао ми је Срба и свега што они представљају, а други ме се не тичу, јер и нису моја одговорност, нити бих желела да буду, ван само основног милосрђа (богохулна помисао, смејем се?). Поздрављам Вас најсрдачније и желим свако добро! Да сте ми живи и здрави! Лепо проведимо и празник. Љубица Кнежевић, из Берлина тренутно

Анониман,  7. јул 2015. 17:40  

Од премногог се побесни, а од премалог подивља, а онда долази до социјалних ломова и крвопролића: богатима, (мала мањина), похлепнима никад доста богатства, а сиромашнима (велика већина) ни хлеба довољно…!
Христос само са пет хлебова и неколико рибица храни толики народ: “…Сви једоше и наситише се и што претече хлеба накупише дванаест котарица, да не пропадне…” Смисао реченог није у самом чуду (јер то чини Син Божији!), већ у чињеници да хране ( и не само хране!) има довољно на Мајци Земљи, толико довољно да и претиче, само ако се праведно и правилно распореди , и не разбацује.
На сличан начин говори свети Јован Крститељ окупљеном народу свих друштвених слојева тадашњег друштва (обичним људима, цариницима и војницима).
Обичним људима (руљи – како кажу мондијалисти) говори(м): „Ко има две хаљине нека пода ономе ко нема; ко има хране - нека чини исто тако.”
Цариницима говори: „Не иштите више него што вам је речено!”
И војницима говори: „Никога не опадајте, никоме силе не чините и будите задовољни својом платом.”
Тако јасно, једноставно, приступачно свима, кратко – читав (Јеванђелски) социјално-политички програм.

Драган Славнић

Анониман,  8. јул 2015. 11:02  

HVALA BRACO SRBIH-888 HVALA MONAHU BEZ MANASTIRA
HVALA VAMA BRATE DRAGOLJUBE za jos jedan tekst koji se cita u jednom dahu . Bog vam svima dao dobrog zdravlja i snage za sve poduhvate koje preduzimate .
Pozdrav Sonja Milivojevic Pariz

Unknown 12. јул 2015. 11:53  

Живите по принципу довољности, брат Драгољуб вам је све лепо написао и хвала му на томе. Није тешко када схватите суштину. Србија је вечна све док су јој деца верна, а хвала Богу Србија има много верне деце.
Хвала Монаху нашем, као и групи србих 888.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh