Zašto je papa nervozan?


Зашто је папа нервозан?

–Плаши га хаос-

Ево на само два дана до тренутка када ће актуелни поглавар Римокатоличке цркве показати због чега је овако нервозан и некако нестрпљив – он жели да објави да је на челу цркве која робује догми, да су у суштини и он и сви они пре њега заступали несигурну догму о стварању света, о стварању човека, он хоће да нам каже како је неопходно уједињење са Ванземаљцима, како би се они ослободили и нормално боравили међу нама….. да се направи Звездана Верска унија и слично, што би по папи, који је мало нервозан, могло да изазове планетарни хаос.

Моји лични блогови су најчитанији лични блогови из Србије, ја се поносим особинама читалаца којим само понекада замерам на недостатку храбрости да коментаришу моје ставове из наслова које објављујем, али су ти читаоци свакако елита, мада су наслови намењени неким другим, уско специјализованих интересовања и великих могућности, али укупно гледано моји читаоци су свакако вреднији од мојих наслова и од мене – они су елита! 
И због њих, имам намеру да их мало детаљније обавестим о ономе што нам следи после Папине поруке која би требало да Земљу уведе у хаос из којег би се правио неки нови ред, јер време је, мисле они који су Земљу увели у хаос!

Оријентир за ово објашњење је датум 10.12.1955.г.:

Тог дана се родило женско дете, у Београду, које ће на дан када папа намерава да обнародује нешто много битно, напунити 60 година живота – није ми при руци податак о њеном  часу рођења, па га не наводим, али је то сасвим сигурно час у којем ће папа да обнародује строго и дуго чувану тајну. 
Дете је рођено у сиромашној породици београдских Цигана, удало се на време, родило двоје мушке деце, завршило одређену школу, радило као и сви они рођени у том времену и у свему живело без неког посебног штрчања. 
Али је штрчање настало у тренутку када је то дете, тада већ одрасла особа, одбила да поступа по извесним одредбама договора који је постигла пре одрастања, негде око 5-7 године живота. 

За реализацију задатака који су том детету постављени снабдевена је свим потребним снагама, чак и оним неуобичајеним - свидело јој се то па их је, неуобичајене могућности, користила за непредвиђене послове, и почетком 1994.г. су јој оне одузете па је она остала онако обична, као и све друге жене, али тврдоглава Циганка у четрдесетим годинама живота.

Оно што је било дато њој у задатак, само је пребачено на неког другог, она о томе није обавестила оне због којих се одметнула од добијених договора и задатака, рачунале су се њене године и када се пуни њених 60 година живота, како је то првобитно било и планирано, одлучује се на објављивање папине поруке! 

А рачунало се да ће догађати ово позитивно започето 16.3.2015.г. када она напуни 60 година живота - Али, она је и остала без тих задатака и моћи да их спроведе управо из разлога што је радила по своме, по договору са оним који су бринули само о стицању новца…. Она и они, као и сам папа, не знају за промену са почетка 1994.г. – па очекују да ће се догодити нешто битно на тај дан. Неће, тај дан је само некада давно одређен дан за нешто важно, а будући да су учињене измене у задацима, тај дан ће бити само дан у којем ће папа показати да су његове поруке без икакве важности и без икаквог одјека. (њен датум рођења је промењен математиком коју зна онај који је користио.)

Кроз неколико дана је прави рођендан Циганке и то је само рођендан једне обичне жене, губитника, који је мислио да може да чини по својој вољи, која је одбила да спроведе мисију која јој је била додељена.

Задаци које обавља лице које је све преузело 1994.г. се обављају на најнормалнији начин, уз назнаку да  се води рачуна да ова 2015.г. буде година која ће покренути печаћење нових околности у свету. Промене су се догодиле, на дан 16.3.2015.г. оне су почеле да постају видљиве, до краја ове године ће бити још видљивије и тако у наредном периоду до напуњења 60 година живота лица на које су пренети ти задаци (оно је рођено 1963.г.).

Промене су заснoване на сагледавању свих догађања од Другог Светског рата, од формирања НАТО савеза, тражени су савети и мишљења од обичних људи, међу њима су увек боравила и људска бића са посебним задацима… вршене су честе и строге провере и контроле и на свему томе је заснована одлука о догађањима која сада постају видљива.

Из разлога који ми пре 25 година нису били јасни, неко је учинио да ја са навршене 41 годином живота будем ослобођен свих послова које сам до тада обављао, добијао сам неопходне износе новца у виду пензије, нисам био расположен да путујем, идем на море, непрекидно се одмарам, па се стицајем околности догађало да чујем од криминалаца, који су ми се обраћали као правнику-криминалисти, различите информације које њих нису занимале јер се није радило о могућности стицања новца – мене су занимале, појављивали су се они који су о непознатом знали пуно, понекада ми нешто причали, укључив и о тој Циганки, о којој ми је причао њен сарадник, који се потом негде изгубио у Бејруту, где је био својим пословима – њему је она требала због необичних могућности којим је располагала.

То што сам сазнавао од необичних лица, ново за мене, повезивао сам, анализирао, покушавао да предвидим… налазећи у свему неки јасан след догађаја ако се прати једна информативна нит, без скепсе и сумње, без посебних жеља да се нешто догоди или не догоди, већ само да се гледа и памти.

Садашњи папа Римокатоличке цркве врши оно што је стигло на ред – нико га није обавестио да су настале промене, он не зна за друго, зна шта је испричала Циганка о својим задацима, и они су све то уградили у своје планове који су у целости супротстављени плановима Бога-Ствараоца, али би да Његов план искористе за своје циљеве!

Не може! Све је пренето на неког другог, тај други је консултован, донета је одлука о догађајима који су се збили и који постају видљиви, уклоњени су сви који би сметали,  они који се држе договора се, незнано како, повезују и удружују, спремни на напоре који их очекују.

Нема Ванземаљаца са којим би се људи требали удруживати! Сви наводни Ванземаљци су душе Палих Анђела у телима људи који су   та тела продали под неким условима, као и телима неуспелих производа из покушаја да Пали Анђели продукују сопствена тела.

Моја порука: 

Без бриге, игноришите сваки папин или било чији покушај уношења страха и сумњи, покушај стварања хаоса, јер је то амбијент у којем се они други најбоље сналазе.

Сотона се тајно предао 14.5.2015.г. руском цару у Москви и Сочију, ово су штете које се чине приликом разграничења. (Овде у наслову „Фра Сотона се прави мртав!“http://komanda-540.blogspot.com/2015/05/fra-sotona-se-pravi-mrtav.html).

Слава нашем Богу-Ствараоцу!

Драгољуб

Примљено на фреквенцији „540“ данас у 11,00 ч.

Постављено 3.6.2015.г. у 12,45 ч.

3 comments:

Анониман,  3. јун 2015. 15:05  

“Нема Ванземаљаца са којим би се људи требали удруживати! Сви наводни Ванземаљци су душе Палих Анђела у телима људи који су та тела продали под неким условима, као и телима неуспелих производа из покушаја да Пали Анђели продукују сопствена тела.”

После оваквих сазнања, постаје јасније зашто се врши аеросолно запрашивање планете /баиријумом, алуминијумом, стронцијумом... као и разноразним по здравог и нормалног човека билошким агенсима – бактеријама, гљивицама, вирусима...; зашто се форсира за здравог човека штетна ГМО храна; зашто се упорно вода флуорише..., и све то још потпомогнуто ХААРП зрачењм ради обликовања свести – а све у циљу стварања нове ЕКОЛОГИЈЕ /''животних услова''/ за те ГМО ''хуманодине'' - лабораторијске ОБЛИКЕ ''живота'' – тзв. ВАНЗЕМАЉЦЕ!
Дакле, све што је за здравог човека - ЗДРАВО , то је за људе запоседнуте Палим Анђелима , уз њихов пристанак, по слободној вољи, као и за оне новопродуковане, лабораторијске ГМО ''животне'' облике - отеловљене Пале Анђеле – БОЛЕСНО!
Човечанство је деоведено у ситацију крајње нужде: МИ ЗДРАВИ И НОРМАЛНИ или ОНИ – БОЛЕСНИ ?!
Нека нам се смилије Господ Бог и подари нам речи МОЛИТВЕ, УЗДАХА И ВАПАЈА, са Својом небеском војском, да се ово зло преброди и ДОБРО преовлада у нашим душама, телима и свеукупној твари на Мајци Планети Земљи, и васцелом
СВЕ-МИРУ – ВАСЕЉЕНИ!
''БОГ НАМ ПОМАЖЕ, И НИКО НАМ НИШТА НЕ МОЖЕ,
А ДУШМАНИ НАМ ПОД НОГАМА ЛЕЖЕ!''
СА НАМА ЗАЈЕДНО ЈЕСТ И БУДЕТ - СВЕТИ АРХАНЂЕЛ МИХАЈЛО!

Драган Славнић

Анониман,  3. јун 2015. 16:59  

Поштовани мој и најдражи, господине Драгољубе Татомировићу, никад нећу заборавити доброту што сте ми је учинили својим лепим речима пре две године. Нисам Вам се јављала да не бих приказала своју беду и несналажење, јер знам да не волите "слаботиње". Због тога ми је било непријатно чак и да пратим Ваше писање! Ипак сам читала и са закашњењем дознавала да сте изгубили мајку, а сада и супругу. Често сам тада мислила на Вас и мислим, али се опет нисам јављала. Немам стрпљења чак ни да у старој пошти потражим Вашу адресу. Хтела бих да Вам кажем и ово: читаоци не пишу испод Ваших чланака, јер су они некако просто завршени. Ту се нема шта додати. Не може се ни шпекулисати, као што је испод чланака у новинама. ВАШИ ЧЛАНЦИ СУШТИНСКИ ПРЕВАЗИЛАЗЕ ТАЈ НИВО РАЗГОВОРА. У томе је ствар, а не у недостатку храбрости читалаца, као што често помислите. Ово пишем, јер не бих желела да због тога патите. Ако Србима нечега не недостаје, онда је то храброст. Поздрављам Вас и желим свако добро овог света! Љубица Кнежевић, тренутно у Берлину

Анониман,  3. јун 2015. 17:06  

П.С. И сами кочите, те ће бити одобрено, те нешто што сам малопре једва разумела да бих некако послала овај поздрав Вама. Пустите сваког да пише! А онда: бришите, ако треба! Пишем Вам ово, јер слутим колико је тешко писати с најбољом вољом, а видљивог одзива нема. Поздрављам Вас и будите ми добро, макар сад, у пролеће, упркос свему... Поздрав, Љубица Кнежевић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh