Nema više opomena!


Нема више опомена!

–Постављене мртве страже-

До сада, много пута у последњих  неколико година, указивано је шта ће се догађати ако се стекну одређени услови…. Хтело се превентивно деловање, указивање на грешку ради поправљања и одустајања под лоших дела.
Сада више нема времена за то.
Потпаљују нам основу, Стару и Јужну Србију (Косово и Метохију и Македонију) и прете нам преко „добро обавештених“ власника приватних обавештајних служби, иако ти исти ни своје странке нису смели да опреме и Службом за информисање, прете нам информацијама које као да нам излажу по договору и по основу утврђених међусобних обавеза са оним на које указују као на наше непријатеље.

Има више месеци како су по Србији постављене мртве страже – када буду јавиле предузимају се планиране мере.

Ненасиље је основа деловања оних који се боје Бога  - и тако ће се деловати када год буде могуће! Али не и када то више не буде имало никаквог смисла.

Чекаће се још недељу-две да се изјасне Томислав Николић и Александар Вучић, један је недавно био у Русији, други се спрема у Америку, са обојицом је пре неколико дана разговарао руски министар иностраних послова… али њихово изјашњавање није неопходно, мада би било све много умивеније, ако они смеју да потпишу оно што се од њих очекује…., а ми се морамо умивати и без њих!

Плашења терористичким нападима по окружним местима у Србији и осталим из арсенала експерата за тероризам који илегално не би смели да оките ни најмању јелку у неком парку за неку нову годину, треба схватити само као вид панике оних који нису задовољни обимом и снагом нашег страха због инцидената које су организовали у Македонији – и ништа више.

Њих плаши наше ћутање, мисли се на ћутање наших власти, а србијанску власт плаши ћутање народа на сва њена упозорења како смо сви у опасности – мртве страже су (само)постављене, чека се одговарајућа информација, чека се да се полиције Србије међусобно протријеришу и одбаце оне који им сметају или да они којим се не дозвољава да раде свој посао по законима напусте ту службу и у њој оставе оне о којима више не треба водити рачуна. Када се то догоди они се прикључују постављеним мртвим стражама и делују онако како су нас научили наши косметски Шиптари 1990.г. када смо их све суспендовали, а они наставили да раде боље него пре тога.

Мртве страже сачињавају патриоте, њима се прикључују полицајци који више не могу да гледају незаконитости, наравно и поштене судије, тужиоци, остали државни службеници и свима подршку даје некомпромитовани већи део грађана Србије.

То ће бити вододелница, тај знак Мртвих стража, лако ћемо се разврстати на основне две категорије – криминалци и поштени, и тада ће се видети колико се улудо времена изгубило плашећи се оних који су криминалци, а имали неку официјелну власт и силу која ју је подржавала. 

И ја сам, мада много мање позван од многих који ово читају, али који немам резервну домовину ни страни пасош - када сам понекада о томе размишљао полазио  од компликованијих претпоставки, ваљда је тако и морало док се нису сложиле све коцкице, па је сада све кристално чисто, једноставно и лако изводљиво јер више  никога не треба наговарати, убеђивати, никоме не треба објашњавати, све је постало видљиво и само је потребна, једна иницијална каписла која је информација мртвих стража!
Преузимао сам одговорност свих последњих седам година у којима сам као рок за потпуну промену света одредио 16.3.2015.г.  – дан који ми је саопштила Група „Србих-888“!

И то се догодило – ми више не живимо у оном старом свету, истине излазе на видело, силни се сврставају у друкчије поретке, њихови вазали се чуде и даље слепо срљају у пропаст… у Србији ради тријер, упире се прстом у керамичара на месту министра војске, криминалистичка полиција обавештава о криминалу својих начелника и тужилаца, страх нестаје, а када страха нема ИСТИНА излази на површину и то је оружје којим се заводи ред. Као део свеопште ИСТИНЕ до нас ће стићи и информације Мртвих стража….. после чега све иде изнова – нема потребе да понављам позиве оним којих се тиче будућа стриктна примена закона, они су на то пристали у тренутку првих криминалних радњи.

Значи: Гледамо да видимо, слушамо да чујемо, одлучујемо у име општег добра и нашег у склопу тога!

Обавештење: 
На сајт Златнибилтен.срб на дан 22.5.2015.г. постављен је наслов "Косово је судилиште света" http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=74 
а ближе о садржају на http://zlatnibilten.blogspot.com/2015/03/obavestenje-za-citaoce.html

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено на Спасовдан и у славу Исуса Христа –
Ристе Сарабејца, 2015.г. (21.5.2015.) у 21,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh