ŠIFRA ZLATNO RUNO!


Шифра: Златно Руно!

-Лажна шифра за права трагања-


В е з а:


О Главном Тунелу:

Богојављенско обавештење Србији
 (19.01.2011.г.)

Еј, Тибет је висока Планина;
У њему је скривена Истина;

Ој, Србијо којој нема краја, 
ти си место Земаљскога Раја;

Еј, Србијо од Тибета сестро,
у теби је Живог Бога Престо;

Са Престола Бог ће да објави 
да су Срби Његов народ прави,
који само Живог Бога слави;

Са Престола Бог ће да пресуди
и објави ко су какви људи;

Пазите се ви Божански Срби 
и гледајте како се пресуди;

Еј Србијо, од Тибета сестро,
добро пази које ти је место;

Србија је Живог Бога Престо-
нек не иде где је зову људи, 
они људи којима се суди-
нека гледа шта је Богу мило, 
да би Срба и по Суду било.

Записао Драгољуб Татомировић
Постављено 19.01.2011.г. у 19,55 ч.

Цео текст и објашњење настанка поруке је на:


Од Постања па до дана данашњег, од истеривања Палих Анђела, (у даљем тексту П.А.) из Неба па до дана данашњег, постоји стална потрага за тајанственим, шифрована у различитим периодима на различите начине – најчешће „Златно Руно“ , „Заветни Ковчег“, „Крсташки поход“ и још неколико шифри мањег значаја и мање познатих!

Све тајне организације овог света, које су успеле да овладају материјалним сегментом оваквог света, не раде ништа друго до да својом делатношћу прикрију основу свог постојања, није било већих ратова на планетарном нивоу а да челник неке велике ратничке државе није био под влашћу П.А. који су уз помоћ силе и војних похода покушавали да проникну у једну јединствену и никада откривену тајнуГлавни Тунел кроз Море Етра којим се са Земље може отићи у Центар тог Мора на највише и на Главно Небо, место са којег су П.А. због свог сагрешења бачени заувек!

Они би да се врате, ојачали су, са искуствима стеченим у много живота међу људима, како би своју нову побуну претворили у победу над Живим Богом, те овладали Васионом, уместо Њега!

Шифрованим називима похода који су предузимани, тајанственим организацајима, налажењем свештеника-издајника вере, у свим религијама, заправо су трагали за оним што их је једино занимало, а што им је избрисано из сећања приликом доласка на Земљу.

П.А. су велика сила, имају велика знања и моћи, али је Тајна над Тајнама која их једино занима од њих сакривена, и о њој одувек брину људи који је нису и никада неће издати, јер су одабрани по одређеном критеријуму, проверавани на сва искушења којим подлежу људи, видели оно што се  могло видети путовањем кроз Главни Тунел, па су враћени на место чувара до окончања њихове стражарске службе и предаје наследнику који се одабирају по истоветном принципу.

Наш светац, Свети Архимандрит Јустин Поповић је знао много тајни, али је због писања о њима трпео много притисака и спречаван је у нормалном  напредовању кроз црквену  хијерархију – оставио је за собом немерљиво благо, кога занима нека се ангажује па нека проучава, јер су у питању списи!

Више о Србској Тајни на:
___________________________
Цео текст је на дан 22.1.2015.г. после 500 посета за само три дана, пребачен на сајт Златнибилтен.срб, намењен регистрованим читаоцима, па вас позивам да се региструјете и читате свих 66 наслова који се тамо налазе, као и серију будућих наслова који су наставак  "Шифре:Златно Руно", који неће бити објављивани на другим блоговима аутора. 
Драгољуб
Цео текст је на адреси-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=66
_______________________________


Бог се јави!

У славу данашњег великог празника, посвећеном крштењу нашег Господа Исуса Христа – Ристе Сарабејца и у славу Јављања нашег Живог Бога, Срба!

Драгољуб

Постављено на Богојављење 2015.г. у 18,10 ч.
_________________________
Снимљено 21.1.2015.г. у  19,57 ч. - Застава Русије
Ја, мала скромна незналица, помислим како би сте сви у 
манастире србске..... па јавите се црквеним властима Србије, 
па се договорите!

38"  Београд
2'5"  Београд
3'1"  Београд
3'33"  Београд
6'16"  Београд
10'49"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh