Novi naslov - Obaveštenje


Обавештење посетиоцима ове странице на блогу "Команда-540":На дан 03.01.2015.г постављен је на сајт Златни Билтен.срб наслов 
"Рат кроз искушења ради дезертирања!" који објашњава оволико писања о тзв. Ванземаљцима и њиховој моћи и улози, о онима који их у Србији пропагирају, о начинима борбе са њима, са потребним саветима за понашање у блиском будућем времену.

Поред наведеног наслова, на истом сајту се налази још 65 других наслова који су из одређених разлога смештени на сајт са регистрованим читаоцима, па вас позивам да постанете читаоци тог сајта.

Д. Татомировић

Цео текст се налази на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=65
____________________________________
Снимљено 3.1.2015.г. у 21,55 ч.
2'2 "  Београд
13'12 "  Београд
14'51 "  Београд
Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh