Bizoni opominju!


Бизони опомињу!

-Активира се Југозападни фронт-           Врло Хитно!


Веза: *«Не превијај, опериши!»
          *»Југозападни фронт!»


«Нада последња умире» – после ње је.....
знамо ли шта је после ње?!
Погледајте слику у поруци
 Срби спремају и своје оружје, сами видите докле је дошло!

Пре две-три године је један од наших «Бизона», један из «Ђинђићевог воза» транзитних пљачкаша дошао је код мене по савет у коју валуту да пребаци новац који је у свом темељу имао суме добијене од Америке у Будимпешти, за рушење С. Милошевића, а потом се он обртао, увећавао до мере да је постао оптерећење томе који је друговао са Американцима и Енглезима..... па питао шта да ради.

Наравно, ко би пропустио такву прилику која је била идеална за указивање да се издаја и злочини не исплате – ја нисам хтео да ту прилику пропустим па сам му саветовао «Да све пребаци у швајцарске франке..... они су најсигурнији и они ће пропасти као и остале валуте, али.... последњи!»

Постигнут је пун погодак – «бизнисмен» постао тужан и спреман за свађу, рекавши «Е баш си ме утешио!».
Наша, србска, србијанска, Народна Нада је тешко болесна!

Што више чекамо лечење ће бити све болније са неизвесним исходом.... јер овде, у Србији не треба болничар који ће да превија, нама треба смео, вешт, искусан, патриота, хирург који би са сигурношћу утврдио дијагнозу болести Наше Наде, а потом оформио екипу на чијем би се челу налазио и извршио, такође ризичну, операцију, која је у овом тренутку 50:50% на успех..... а већ од данас тај проценат се увећава на страни неуспеха!

Наша болест је јавна, видљива, а ипак потмула и скоро невидљива јер ми годинама не желимо да о њој говоримо нити да анализирамо налазе – стање државе и народа.

Стање у држави је могуће скоро и лако, и скоро и брзо, поправити и довести у ред, али само уз УСЛОВ да народ није изгубио своју наду, а она се губи тако што много појединаца изгуби прво своју приватну наду, а када се они, такви губитници, удруже онда је то народ без наде.
А када она умре, а она умире последња, знамо ли шта је после ње?!

У америчком Националном парку «Јелоустон» који је оформљен изнад највећег вулкана у Америци пре годину дана су бизони дали последњу опомену Америци.... они су једног јутра, сви до једног, побегли из парка, трчали су асфалтним путевима бежећи панично што даље од њега.
Тумачења је било разних, једино је истинито да се то огромно крдо после тог бекства нашло на непознатом терену на којем су правили штете, те је донета одлука да буду побијени, на чему је радила и војска и полиција – убити птицу ругалицу!

Научници су дали своја тумачења, али се ових дана, давно припремљена америчка склоништа за огромну државну администрацију, пуне, по списковима важних, богатих, заслужних.... јер се очекује реализација онога на шта су бизони опомињали.

Наши «Бизони» су на власти, потекли испод Титовог, Милошевићевог и Ђинђићевог шињела!
Они немају способност да упозоре на опасност која прети Србији, јер су тренирани да о томе не мисле док спроводе неке друге «програме» на које су пристали док су потписивали документа о пријему оног ЦИА новца у Будимпешти - укупно 100 милиона долара – за ту суму су издали Милошевића, продали Србију, пристали на њен вазда вазални положај, чак су нехотице пре два дана то и писмено признали!

Наиме, када је Русија зтражила да се измире дугови за гас који је Србија преузела претходних година, да би их (Русе) одобровољили, онда је овај који је сада на челу «Бизона» исказао спремност "да гарантује Русији једнак третман на учешћу на међународном тендеру којим ће тај главни бизон распродати ово што је преостало!"

Та гаранција, та реченица је заправо потврда шта је, бизон, ја бих радије рекао сомина, уговорила у време својих «државничких» разговора у Лондону!
Човек нуди Русима као привилегију оно што би озбиљна држава и човек са иоле части обезбедили не само за њих већ за било ког учесника у куповини на тој акцији распродаје Србије!

Нашем бизону сам упућивао низ порука преко овог блога, последњи упозоравајући је био из маја ове године и има назив «Не превијај, опериши!» - није послушао, превија, увија, маже, сакрива, па се довео у позицију да га више нико не слуша ни на његовим омиљеним тв каналима, нити било ко више верује у вести из његових новина - дневних билтена намера  продаје обећања!

Наша Нада је озбиљно болесна – у свим сегментима, болесни су сви унутрашњи и спољашњи органи, вертикала се љуља, трула је и пашће и више је нико неће моћи усправити – она се мора мењати!

Нашу вертикалу ми можемо поставити или чекати да то уреде они са којим се бизон договарао у Лондону, али постоји и могућност да се патентира «Србски Ненасилни хаос» и то је оружје Организације која се спремила да преузме власт ненасилним путем када јој то буде нуђено, и сви су изгледи да ће се то тако и догодити, бар у првих неколико месеци – неће бити насиља, рушења, биће само мирног ћутања и одбијања веровања у бизонова обећања,а то ће бизона оставити гладног, он је гладан дивљења, пажње, прича о његовим способностима, о његовом труду, о бризи за народ и државу и он ће учинити нешто са собом – склониће се или ће учинити оно што се често догађа онима који се разочарају у народ.

Наш Бизон није крив, он највероватније живи у стању веровања да је оно што прича истинито! А ако је тако, онда .... није он крив!

Указивао сам шта  треба урадити - кроз једноставан и разумљив редослед потеза, наговарао Т. Николића, цара Србије, да изврши Председнички Државни удар и натера извршну власт на поступање на које је иначе и обавезна – не сме, неће, не уме... углавном ћути, чека, дели одликовања, путује, вода по свету своју супругу и осталу фамилију, све умишљајући како је он најмање - нови Тито, Милошевић или бар Шешељ, а није ништа од тога, јер да јесте, видео би шта бизони из његовог стада, јер је и сам један од њих са којим чини пирамиду власти, чине дрвету које их храни.
Лечимо Нашу Наду, али не превијањем, већ операцијама!

*Онима који имају своје интересе у Србији, а немају баш неку велику жељу да Срби нестану: Пожурите!

*Онима који имају своје интересе у Србији па би успутно да докрајче овај преостали мали пук Срба: Браво, само план вам је осуђен на пропаст!

Организација која се спремила за преузимање власти, прво ће се наћи при руци Т. Николићу, цару Србије, ако буде хтео да оперише, све водећи рачуна да се све одвија по законима и правилима струке, али у крајњем и свака добра намера и сваки добар план има и своје одступнице и различите варијанте.

*Онима који 70 година опслужују србијанске бизоне, посебно ове од 2000.г.: Ви о сваком знате све, и ваша је нада  оболела, спремите та сазнања јер ћете их уступити коме буде требало, а тада ће  без наде у Србији остати они који Србију черече последњих неколико стотина година, јер ће се њихови ослонци разбежати, а потом ће бити појединачно  довођени из држава у које ће побећи, све у време када ти за које уништавају Србију  буду прали руке од њих.

*За Организацију која се спрема да преузме власт: Пазите, Југозападни фронт је до сада само био  васпостављен, бизонови пријатељи би да га активирају, јер он је на туђој територији. Југозападни фронт је спас за Русију и Србију и он се мора адекватно организовати.

Србин је генерал и командант тог ЈЗ фронта и они који су га поставили на то место, нека гледају шта раде,  и њима: Пожурите!

Слава светом Арханђелу Михајлу, Покровитељу 
и Начелнику Организације «Команда-540»!

Драгољуб
Постављено 04.11.2014.г. у 10,48 ч. 


Напомена: На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ постављен је  60 наслова који нису доступни на отвореним блоговима, или су завршнице наслова са блогова Златни  Билтен и Команда-540 постављене на њега. 
Региструјте се и читајте!
_____________________________
Снимљено 5.11.2014. у 18,32 ч.-Застава Русије
16'51"  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh