Poklon knjiga autora Zlatnog Biltena


Поклон књига читаоцима Златног Билтена

-Поводом објављеног статуса блога-

Златни Билтен је блог који се после четири година постојања позиционирао као најчитанији лични блог из Србије, сврстао се у ред најпознатијих блогова на глобалном плану и поводом тога, као после добре жетве, аутор блога, Драгољуб Татомировић, обавештава све читаоце о следећем:

*На дан 01.11.2014.г. од 16-18 часова у пријатном амбијенту-кафића у Тржном центру у комплексу «Пирамида» - први тржни центар са десне стране када се са раскрсница улица Јурија Гагарина и Гандијеве крене ка реци Сави, у малој грађевини до тротоара Гандијеве улице, блок  44 у Новом Београду, аутор ће поклонити одређен број својих књига читаоцима из Београда који се појаве на том месту ради преузимања.

Књиге које се поклањају:

1. Јеванђеља – фалсификати;
2. Опојне дроге – насилно улажење у Више светове;
3. Замена душе;
4. Души човека;
5. Енергије (човека).

Сваки читалац ће добити на поклон по једну књигу по његовом избору, док ће читатељке добити од сваке по једну. Исти статус имају и читаоци блога "Команда-540".

Молим за обавештење о заинтересованости, ради ношења на место поклањања потребног броја примерака књига на  
E-mail: zlatnibilten@gmail.comдо петка, 31.10.2014.г. увече. 

С поштовањем, Д. Татомировић

Постављено 27.10.г. у 10 ч.
_________________
Застава Русије - снимљено 27.10.2014.г. у 10,20 ч.
10'14"


1 comments:

Unknown 27. октобар 2014. 10:47  

Порука свима онима који још нису: ове књиге једноставно морате прочитати, ваш став и поглед на живот ће добити једну нову димензију, тј. вратиће вас на прави пут.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh