Za sve je kriva Nemačka!


За све је крива Немачка!

-Шиптари и џихад-


Веза: *Писмо упућено амбасадама  Енглеске и Америке
           http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/04/upozorenja-britaniji-i-
           americi-koja-su.html
           *Немачка ће постати Косово
            http://zlatnibilten.blogspot.com/2011/07/nemacka-ce-postati-kosovo.html

До 1990.г. ситуација на глобалном плану била је под контролом – тих година су Американци и Немци започели дружење са Ђаволом, који је, према предањима, везан на 1.000 година на територији Србије, тачније на подручју Косова, преговарајући са њим о условима под којим би га одвезали – и договорили се: Нападом на Србију са циљем одвајања Косова и Метохије од ње и касније правим ратом који је трајао 77 дана, Ђаво је и стварно и симболично пуштен, а он онако одморан, онако жељан послова, онако оран да реализује све планове о којим је сневао 1.000 година, започео оно чега се сада плаши цео свет, а највише они који су га и одвезали – Немачка која се назвала ЕУ и Америка, указујући целом свету на опасност онога што су учиниле.

Америка је бахати, глупи, силеџија који је под контролом Енглеске,  док је Немачка, као етничка заједница пореклом из Ирана, која се покушава целих последњих 1.000 година закућити на територијама отетим од Срба, те је пуштајућу са ланца Ђавола имала план да он, Ђаво, потпуно уништи Србе и Србију како би она могла да престане да стражари плашећи се појаве власника земље, на којој безуспешно покушавају да оформе своју државу црног арапског народа у Европи, и отера их са земље коју су силом и преваром отели од Срба.

Знало се шта ће се догађати, планови Ђавола су добро познати јер и он има безброј својих слугу са којим се консултовао и којим је поверавао своје будуће планове, обећавајући и њима напредовање, чинове и славу......

Одмах по одвајању Косова и Метохије од Србије започело се са стварањем независно/зависне државе која би се искључиво бавила пословима Ђаволове фирме – трговина људским органима, отмица кућа и обрадивих површина, отмица рудног блага, рушење објеката посвећених Ономе који је Ђавола држао 1.000 година везаног, организација правог Сабирно-Транзитног Центра за растурање опојних дрога, чиме је Истанбул отишао у други, много нижи, план по том питању – поједноставило се кријумчарење опојних дрога које се сада не може ни назвати кријумчарењем, јер се ради јавно, са знањем, одобрењем или непосредним учешћем државних органа у пословима око дроге.
Мале количине се из тог косовског Транзитног центра и даље превозе моторним возилима, док се веће количине брзо и лако превозе авионима са Косова и Метохије на одговарајуће евро дестинације, преко аеродрома које окупатор Европе и даље држи под својом  контролом.

Немци и Американци су  уништили делатност Шиптара са Косова, из Македоније, Србије и Турске, јер су изненадном променом начина транспорта хероина на хиљаде породица оставили без прихода на које су годинама навикаване.

Ја сам и у последњих 10-ак година повремено одлазио међу Шиптаре пружајући извесне криминалистичке услуге увек у случајевима када постоје разлози да то не ради редовна државна полиција, те сам недвосмислено, на лицу места, добијао аргументе да је за осиромашење Шиптара крива у првом реду Немачка, а потом и Америка која је натерала Шиптаре да се одвоје од Србије која их је пре тога, 70 година, издржавала у сваком погледу, те су се нашли у ситуацији да је у питању немогућност одржавања голог живота.

Зашто је Немачка крива?

Зато што се у њој више не може зарадити на једноставним пословима какве су Шиптари тамо обављали, а да преостане за дотације породицама у Србији са Косовом, она је крива и што немачка омладина, али и они који су били омладинци пре 20-30 година више немају новца да преузимају количине хероина које Шиптари дотурају у Немачку преко околних успостављених Дистрибутивних центара, пре свега у Словачкој и Чешкој – чиме се директно утиче на промену делатности Шиптара.
А шта би они још могли да раде?
Скоро ништа, заборавили су око оваца, заборавили да хармонично живе у заједницама у којој су три-четири генерације, почели да имитирају војску НАТО-а која је стационирана на неодређено време на Косову и Метохији, а то значи: Да су Шиптари почели да пију, да се дрогирају, да се девојке одају проституцији, да упражњавају сексулане односе пре брака, да не желе да се жене и удају, да не желе да живе у заједници са браћом, оцем и мајком, са дедом и бабом...... НАТО је довео до потпуне деструкције бића Шиптара који су сада остављено на милост онима који имају новац! 


На Косову нема другог новца осим новца који потиче од дроге и новца који се пласира преко давно утемељене арапске обавештајне мреже смештене у оквир свештеника који се школују у Саудијској Арабији или у Ирану – ти свештеници су шефови амбасада ове две државе који путем вере, која је код Шиптара била строго обичајна, док је код млађих генерација она продукт сиромаштва и задње карте на коју се ставља све, укључив и живот, управљају Шиптарима!

Ова задња карта је карта преко које се регрутују војници за муслимански џихад којег се сада плаше они који су одвезали Ђавола.
Неко мора да објасни Шиптарима који на талон стављају последњу карту-свој живот, увек и уз сагласност или одабир од стране породице, све што је неопходно за одлазак у војску.
Неко мора и да их проведе, одведе, представи надређеном војном  шефу, што ће рећи да је Немачка крива, свакако!

Да је она наставила да толерише Косово у Србији, да је наставила са преузимањем истих количина хероина, да је наставила да има новца који би Шиптари на раду у Немачкој слали својим породицама на Косову, они не би ни ишли у арапске пунктове где се регрутује војска за муслимански џихад.
Али, да су то тако наставили онда би Ђаво и даље био везан, а Немачкој се журило, па се сада тресе Америка и цела Европа од могућности да се 100-200 терориста нађе на њеним  територијама.

У мојој Студији о албанском тероризму у којој су наведене логистика и мере за елиминисање, наведено је да ће се једног дана, можда баш ових наредних месеци, сигурним уходаним кријумчарским каналима у Европу транспортовати мања нуклеарна бомба!

Шиптари су пре неколико генерација углавном били Срби, они су бели (беле пути коже), они не изазивају својом појавом било какву појачану будност евро полиција, путују као и сви Европљани и то је Ђаволова војска која ће у посету код оних који су одвезали Ђавола.

У свакој прилици када сам пружао криминалистичке услуге посао се окончавао не предајом писаног материјала ономе који је посао наручио, већ увек пред локалним свештеником-хоџом, који је читао извештај давао свој суд о урађеном послу, после чега је наручилац на лицу места, увек пред 10-15 Шиптара, у «Оди» - соби за разговоре, плаћао у готовом новцу, раније у немачким маркама сада у немачким еврима!
У «Оду» се не уводе странци од којих се нема нека корист и само увођење у исту је велика почаст и знак поверења који се исказује према ономе који се уводи, ја сам православац и тиме је то одступање од обичаја значајније.

У «Оди» се седи, пије се црни индијски чај, претреса се светска и локална ситуација, дају се и добијају информације – увреда би била ако би се инсистирало на убрзавању процедуре, да се преда Извештај о окончаном послу, узме новац, поздрави и оде – не, то иде другим током, који је вредан сваког уважавања јер у себи садржи низ знања који се тичу међуљудских односа, психологије или и како би браћа Руси рекли и психополитике – ја сам пре одлазака на Косово, још у време док сам зарађивао плату као криминалистички инспектор, купио Куран и вредно читао одређене суре и ајете из те муслиманске Свете књиге – она ме је свему научила, па сам био врло успешан у свом послу, са много информатора и сарадника, са много контаката који се протежу до данас и могућношћу да тражим од Шиптара оно што од Срба никада не бих могао добити.

Куран је књига живота, рата, односа међу половима, односа у породици, односа према религији, она објашњава шта и како се жртвовањем за веру награђује.... како се прискаче у помоћ онима који су сиромашни, она објашњава улогу верских и свих других управљачких структура..... и ко то увек има у виду знаће како треба поступати са овим народом, народом - мучеником, који је навучен на страшне злочине према Србима, народом који је једино лепо живео у последњих 100 година колико је био у саставу Србије после њеног  ослобођења од турске окупације.

Када сам се снабдео тим знањима нисам правио грешке, а када нисам правио грешке задобијао сам поверење, а када сам задобијао поверење био сам успешан у свом послу, али само је једна област важна у успостављању интеперсоналних односа, она је на неки начин моје ауторско дело и ја сам је у највећој мери унео у наведену Студију о албанском тероризму.

Тада, док је Ђаво одвезиван - то је трајало целих 10 година, нудио сам је овим који су га одвезивали, али и Русима – ови који су га одвезивали нису обратили довољну пажњу јер су журили да га одвежу, а браћа Руси су се интересовали преко високог чиновника амбасаде у Београду, који се за откуп Студије и права на њено годишње иновирање, јеврејски цењкао, после чега сам платио његов и мој рачун у кафани и оставио га да блене и чуди се како то да ја из Србије у којој су тада пензије биле 200 евра/месечно,  не обраћам пажњу на суму од 20-30 пензија, никако не могавши да понуди цену која се не одбија.
А баш тада су започеле обуке чета џихадиста на Косову – Косово је под окупацијом и зна се да то без знања окупатора не може да се ради! 
Шиптари су потом били инструктори код Чечена, и у околним државама – дипломата се цењкао и изгубио понуду која би му вредела тада, али и после тога и посебно сада када се евидентно региструје највеће учешће у исмаилском џихаду, шехида (војника) бивших Срба, сада муслимана са Косова и из Босне и Херцеговине!

Србија се не боји никога, још када би се мало више бојала Бога, нико јој ништа не би могао, али и оваква каква је она својим постојањем улива страх у кости(!) Американцима, Немцима и наравно свим потурицама које су се назвале муслиманима, све хтејући да тако избришу своје србско порекло.
Страх чува границу, а не граничари.
Србија је довољно велика да је се плаше и највећи и довољно мала да у њој тајни нема – само је Србија велика тајна!

Када би србска држава хтела она би ову претпостављену, по Србију, опасност елиминисала врло лако, пре две године је дат детаљан предлог председнику Србије, Томиславу Николићу, који није нашао за сходно да са ауторима о томе разговара већ је узео себи за право да као лаик за ту, и све друге области, одлучује о оправданости реализације, пошто је пре тога, вероватно, прибавио и мишљење за њега и даље неприкосновене УДБЕ која никако да изроди користан и реално остварив план, а годинама покрива тај терен, све не знајући ни оно што ја, не хтејући, дознајем у «Одама» у које одлазим другим поводима.

Садашња узбуна о опасности од наводне муслиманске војске, од неке Муслиманске Интернационале, о којој се расправља и у УН која и Србију увлачи у неке изразе сагласности да опасност постоји, отишао сам да видим о чему се ради – био сам гост код људи са којим сам задржао добре контакте, полицијске и послеполицијске, на Косову, у Македонији, у Бујановцу и Прешеву – звали су ме и у Тирану, али тамо нисам ишао због оних ограничења брзине на 40 км/час на целом Косову и пута од око 150 км који је тешко затрован уранијомом и саветовао и њима да разреде одласке који ће их коштати превремених путовања са овог света.

Немам пасош, није ми тражена лична карта, прoведен сам кроз све три државе алтернативним путевима, био сам у малим симпатичним шиптарским ресторанима у које сам залазио као студент у Скопљу – све је исто и све је друкчије, Шиптари су се осилили до мере да сада и званично Скопље сматрају својим градом као и оне две трећине Македоније које у ушле у састав Илириде коју су прогласили недавно, а коју су спремили пре две године, на Косову је права катастрофа, стање на Косову, у Бујановцу и Прешеву је дошло до црте на којој се доносе одлуке о продаји синова!
Данак у крви, сада над овим народом!

Продају се неожењени синови, који се пре тога на адекватан начин припремају за шехида (војника) којим се тада исказују све могуће почасти и привилегије, као код осуђеника пред извршењем смртне казне који има право на бели хлеб, тако и они имају све што пожеле, укључив да пре поласка губе мушку невиност тако што неколико ноћи спавају са женама које опслужују овакве војнике, а на крају, пред сам одлазак од њега се опраштају са «Био си нам.....» као са сваким мртвацем, ово како би се породица спремила на околност да се он више можда жив неће вратити, а ако се врати, он више неће бити војник већ инструктор, па ће његова породица тада опет од њега имати велику корист - у новцу и части која такође доноси новац!

Пре одласка породица је исплаћена «за ако затреба док се војник не врати», о породици се брине и даље, она добија новац одбијен од плате која се исплаћује таквом војнику.
Све је лако и све функционише беспрекорно, јер је постигнут јавни консензус да је то корисно и једино могуће за преживљавање, а када се то постигне не постоји никаква сила која то може да спречи, осим божанске, наравно!

Питао сам изокола колике су суме у питању и видео да је и то изоколо пречица, нису о томе говорили, али се да схватити да је то довољно и да је то замена за оне суме које су некада пристизале из Немачка, а то је једнократна исплата у висини око 6-10.000 Евра као «накнада за рад који ће сада неко други обављати у оквиру породице», а потом по 500-1.000 евра /месечно, таман колико је некада пристизало из Немачке.

Саглашавао сам са тим одлукама, одобравајући то климањем главе и изразима разумевања, причајући о историји и плаћањима војника, од србских царева до турског цара Сулејмана, који је освајао туђе територије да би их пљачкао и да би имао бројни харем када је правио много деце, да би по његовој смрти сва мушка деца била побијена осим најстаријег, да ови после њега не ремете ред у империји, указивао на ратовање приватних војски Америке, Француске, дозвољавао могућност да то чини и Русија....., наравно користио сам сваку прилику да укажем на зло у које их је увукла Америка, одвајајући их од Србије, а то није ни потребно, они Америку довољно мрзе! Чини ми се до мере да бих сутра лако могао да оформим неколико батаљона који би на Косову радили за Руске интересе – они Русе и Србе поистовећују, Србе не воле, боје их се, очекују њихов повратак, знају шта су им учинили, али би радили за Русе у уверењу да би то било противно интересима Америке!
Ово је можда значајно оним из полиција Србије који имају задатак да брину о начинима враћања те отете територије у састав Србије, ако их је још преостало и ако имају бар мало муда и достојанства! На шта се никако не бих кладио!

И то је једини истинито у њиховом понашању! То је и једино што ме је радовало у тим разговорима. Ишао сам у потпуности линијом одобравања и пажљиво пратио оно што су непланирано говорили, о томе шта су непланирано говорили, обавестићу моје читаоце на сајту Златниблилетн.Срб је су они имали смелости да се региструју под својим именима, додуше и неки од њих позајмљују своје улазне шифре тајним службама са којим су на вези, али мени то не смета, осим што ми служи као додатни филтер за информације које чиним доступним. Јер: Замислите, Србин, представља се патриотом, противником система који није добар и истовремено том систему предаје своју шифру коју је платио три кутије цигарета!
Хвала и оваквим Србима, хвала за искуство, јер се искуство стиче од рођења па до смрти, а они нека о себи некада помисле какви су и ко су.

*Приватне војске – пред вама је будућност!
*Немачко, крива си – одвезивала си Ђавола!
*Америко, крива си одвезала си Ђавола!
*Русијо, види где си са својом политиком имиграције и добијања нових милиона муслимана из околних држава – пази, пази у чију ће војску они морати, јер су они у Русији као Шиптари у Немачкој.

Наравно, у «Одама» се и хвали и претерује, преувеличава, али је непобитно аутентично сазнање са «верских» путовања у арапске земље, рекли су ми шта им је циљ, говорили о Немачкој, о базама Америке у Европи, о Турцима који су у Америчкој бази «Бондстил» код Урошевца на Косову, о везама са војницима који ту раде, о сродничким везама у Истанбулу, о начинима малих транспорта, до 10 кг хероина у ЕУ, о стању у Србији по питању дрога – баш сам се напунио, сада сам у фази заборављања свега што сам чуо – а ја то знам да чиним, јер ми је непотребно, а нисам задужен ни за Србију ни за Русију, нити за ове које су одвезали Ђавола.
Мој Командант није човек, па сам у односу на људе и њихове државе без икаквих дугова, скоро слободан, а само слободан живи – робови постоје!

Слава Светом Арханђелу Михајлу, Покровитељу и
Начелнику Организације «Команда-540», због чијих
потреба сам и ишао на лице места о којем наслов говори!

Драгољуб
Постављено уочи Крстовдана, 26.9.2014.г. у 13,45 ч.

___________________________
Снимљено у 14,47 ч. - Америчко  интересовање скривено британском заставом:- 
Снимљено 27.9.2014.г. у 18,30 ч.:
Застава Британије    
9'12"






Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh