Krst je spreman - ko će ga poneti?!


Крст је спреман – ко ће га понети?!

-Прилика за искупљење-


Веза: Наслов: «Мобилизација у Србији»

Ових дана сам покушавао да предвидим редослед догађања у Србији, оних које се тичу марта а збивају се у октобрима.... добијао сам и неке посебне информације од људи који знају више него што могу да носе, па сам им ја био нека врста исповедника коме су причали и оно што би се могло одразити на предстојеће догађаје у Србији.

Данас, 19.9.2014.г. време се променило, вратило се лепи пријатни септембар а као да смо неколико недеља трпели новембар.... пробао сам прогнозе да гурнем на страну, да их се не сећам и да се трудим да живим као да ме се неће дотаћи.
Али појаву тог мог егоизма проистеклог из збијености догађаја који су спремљени, као и много пута у последњих скоро 20 година, отерао је добро расположени мој Монах без манастира, који се изнебуха нашао на мостићу преко потока којим се улази у моје двориште – обрадовао сам се јер сам из даљине видео да је весео, да је чилог хода и да ми се врло брзо приближио, одмах смо се поздравили уз троструки уобичајен србски пољубац, па ми је  онако весео почео причати, указујући да ову причу слободно повежем са његовом намером да ме посети на Крстовдан, 27.9.2014.г. – јер Крстовдан почиње да тече званично од данас, а незванично од јуче..... ја ћу, по обичају, целу његову причу препричати по сећању, како бих и вас који ово читате, упутио у оно што сам дознао:

«Ево мене пре Крстовдана, тада сам хтео да дођем, али Крстовдан незванично тече од јуче, а званично од данас - јуче је наш амбасадор стигао из тајне посете браћи Русима, отишао је чамцем преко Дрине па у Москву из Загреба, морао је тако да га не забележе када је изашао и када је ушао..... тако је у Србију ушао и Петар Карађорђевић, потоњи наш краљ, чамцем преко Дрине па у Мачву, а потом запрежним колима до Београда.

Овај наш амбасадор је имао обезбеђен аутомобилски превоз од чамца до своје куће и одмах је упознао оне које треба упознати да је Крст спреман и да се сада само чека ко ће га понети.
Знаш, Бог не греши, Он никада не греши, али и Он своја дела поправља, што ће рећи да не постоји ништа што не може да се поправи и буде боље, па је овај тајни дипломата причу о спремљеном Крсту прво пренео онима који су пре 14 година донели одлуку да се одрекну власти Милошевића, односно да га препусте судбини, а знали су каква му је судбина намењена.

Одлуку су донели на основу свега онога што су о њему знали, а нису смели да чине оно што је по законима и људским и божијим – ћутали су, а када је његов, Милошевићев крст био спреман они су мирно седели док га је бесна маса коју су предводили криминалци, товарила тим тешким крстом и шибала га да трчи...... онда су ових 14 година гледали шта су урадили и видели да није добро, да су требали натерати Милошевића да чини по законима, али је то тада и свих ових година било касно, 14 година су скупљали преко светских тајних организација које битно утичу на стање у свету, све о овима који су заменили Милошевића, посрћу од терета тога што су сазнали и што ћутке носе немајући храбрости да ризикују да умру на својим крстовима, све чекајући некакву повољну ситуацију да би своју грешку исправили.

И скоро да су и изгубили наду, али си ти успео да дозивајући уснуле Русе неке од њих и пробудиш, па су ти пробуђени позвали тога нашег дипломату, питали га о свему и били правилно обавештени - ухватили се за главу браћа Руси, јер су имали лажне информације од људи којим су веровали, а они их лагали..... питали нашег дипломату шта треба чинити, он им објаснио, они на све пристали, али тај разговор чули и они који су се правили да спавају, тајно слушали разговор будних Руса и нашег дипломате, па будући да су и они издајници Русије, одмах о свему обавестили непријатеље Русије и Србије.... и стигло то до америчког амбасадора у Београду који цео дан јуче пита кога стигне «Зашто Владимир долази у Београд?!» - све размишљајући како би било згодно да му онемогуће да дође у Београд, посебно ако се на прославу ослобођења Београда не позову и они - Американци и Енглези, јер су они када се рат завршио преорали најтежим бомбама Србију од Врања до Новог Сада – прикривајући да их је заправо страх од мирења посвађане браће, Руса и Срба.

Дипломата је обавестио да је Крст спреман и да се тражи ко ће га и под којим изговором понети.

Американци се успаничили, они знају да је сваки Рус у Србији у својој земљи, у земљи својих предака, а да су они злочинци који су силом дошли и силом се одржавају у Србији, те да ће када дођу питоми, када дођу власници и Србије и браћа Срба, њихов боравак у Србији бити прекинут.

Рекох ти да је јуче почео тај незванични Крстовдан и до Крстовдана је остављено време онима који су погрешили пре 14 година да исправе своју грешку, а она се може исправити на исти начин на који је и направљена, да се одрекну ових које су довели на власт уместо Милошевића. Они, наравно, то и не морају, али им онда опроста нема, онда се улази у проблем који они више ни на који начин неће моћи да држе под контролом и ни њима више ништа није гарантовано, укључив и живот!

Такође ти рекох да званични Крстовдан почиње вечерас у тренутку када ће владар Србије, који на сва уста хвали као доброг амбасадора и пријатеља Србије, америчког амбасадора, буде признао да не уме да води државу, а да не сме да врати оно што су опљачкали ови који су сменили Милошевића, када буде признао да он не влада Србијом већ овај који непрекидно пита «Зашто долази Владимир?!».

Од данас па до Крстовдана има девет дана – то су дани у којима ће се разврстати они који би да спремљени Крст Србије напрте на леђа и носе га, како би спасили своје душе и спасили Србију.
А Србија је Божије Имање и велика ће плата бити онима који се буду борили за спасавање тог Имања.

Знаш и змије се на Крстовдан склањају у своје рупе и не излазе до Ђурђевдана, али ће се свака ових дана показати тражећи боље скровиште, тако ће се у ових девет дана показати и све змије у Србији у облику људи у власти у тајним службама, у војскама и полицијама – за ових девет дана се морају определити да подрже долазак Владимира или да чине све да му се онемогући долазак – да се сврстају уз џелата и злочинца који прича како нам је пријатељ, или да као браћа дочекају брата из Русије.

Како год било, више се нико у Србији не може правити да није обавештен, да није знао, ни власти, ни Организација која влада а сама је на самрти, нити страни амбасадори који се боје прогона из Србије – Организација којој ће бити поверена власт у Србији има до у детаље разрађен план и није јој потребан ама баш нико из садашњих јавних и тајних полиција, али ће им се пружити прилика за покајање – сада је све на њима.
Ето, како се то ипак лако заврши, али лако јер је Бог то припомогао, наравно, ми, односно наша Група «Србих-888» је пратила пут нашег дипломате и чинила све што је потребно да се на твоја дозивања пробуде прави Руси, прави Срби заправо и разговарају са Србином којег су позвали на разговор.

Одох, гледај само шта ће се догађати, обавести кога хоћеш и како хоћеш, већ си се у томе извештио..... ако ови који владају Србијом буду толико луди па дозволе парадирање хомосексуалаца, нико им не може помоћи, а ако буду толико луди па то не дозволе, нико их не може спасити од оних којима служе! 
Они ће се свакако кајати – ако са власти сиђу мирно, можда и сачувају животе, ако се ствари залауфају, ако се почну отимати о Крст који је спреман, настаће велика гужва и нико им више ништа не може гарантовати.

Видиш, твоја идеја да се Срби самоодаберу да врше власт у Србији нема довољно присталица, зато ће им власт бити додељена, опет ће се Србима постављати власт, срећом овог пута су то они који ће вратити Моћ и Част Речи!»

Ево вам – вама којима је ово намењено - јасног упутства.
Крст је спреман – ко ће га понети?!

Хвала мом Монаху без манастира!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб
Постављено 18.9.2014.г. у 17,39 ч.
____________________
Снимљено 22.9.2014.г. у 20,42 ч.: Застава Русије

19'7"

7 comments:

Анониман,  19. септембар 2014. 00:38  

Брате Драгољубе
Предходни наслови су били тешки, забрињавајући па рекох како год буде. Ко се бога боји нетреба да брине, дали смо завет и идемо до коначне победе. Вечерас су на стадиону Партизана навијачи скандирали Русији. Поздрав свим заветницима Команде 540
Србија Ненад Трајковић!
Узгред и ја нисам имао приступ три дана на блог.

Анониман,  20. септембар 2014. 01:30  

Хвала Монаху без манастира! А хвала и Вама!Има наде!
Верица Стојиљковић, Ниш!

Анониман,  20. септембар 2014. 15:06  

Хвала Вама Драгољубе на овом тексту и хвала Монаху без манастира што моли Бога за спас Србије! Моје лично мишљење је да организацији која је пре 14 година издала Милошевића и која влада Србијом 800 година не треба ништа опраштати. Па они су Србију издали много пута у периоду од 800 година. Само су на себе мислили. Због тога је и страдао овај народ и већи део тог периода је над Србима вршен геноцид. Шта добро Србији може у будућности да се деси ако је опет буду владали ти исти који су нас до овога и довели. Србија Владимир Миладиновић

Анониман,  20. септембар 2014. 18:53  

VELIKO HVALA !!!
Nas brat Vladimir i treba da dodje , brat je mio ma kakav bio .
Hvala Bogu sto nam daje sansu da budemo bolji.
Bog vas poziveo dugo dugo vas Gospodine Tatomirovicu i Monaha bez manastira ,i svu bracu SRBSKU sirom planete zemlje.

Анониман,  20. септембар 2014. 18:57  

Zaboravih potpis
Sonja Ristíc Milivojevic
Pariz

Анониман,  21. септембар 2014. 19:12  

Хвала Монаху без манастира што моли Бога за спас Србије!
Србија Владимир Миладиновић

Unknown 22. септембар 2014. 13:01  

Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј нас грешне.
Спаси и изведи нас опет на прави пут, помози да овај народ прогледа и стане на страну правде и истине. По вољи твојој Господе.
Хвала Монаху и брату Драгољубу за све, јер да није вас многи од нас би још увек били у мраку.

Хвала од срца.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh