O umiranju država


О УМИРАЊУ ДРЖАВА


-Правила, неминовност, последице-

В е з а: 

-Извод из наслова везе од 27.8.2013.г.-

Мртав је сваки човек без поноса, покорена је свака држава без поноса и у тренутку када пристане, без борбе, на ПОНИЖЕЊЕ. Бог не подржава плашљиве, јер су Му неверни и јер не верују у Његово «Не бој се, ја сам са тобом!» 

Наше, србско, искуство у вези умирањa државе,  сада je ваљда, када смо сведени на oвo мало преостале територије, неспорно!

Наша држава је смањивана кроз издаје њених владара, кроз савезништво са странцима, кроз удвориштво и сервилност странцима, кроз остварење неких искључиво личних интереса србских владара –Слободарски Ген је уништаван ситематски, упорно, методама које су давале најбољи резултат, али је у пепелу сваког примењеног метода странаца чврсто стајала ИЗДАЈА!
Издаја себе, па народа, па Бога.

Народ се освешћивао, повремено се бунио и задобијао помоћ која му је омогућавала  да опстане, али се Слободарски Ген чинио небитним јер се број оних у којима је очуван смањивао непрекидно, па и данас када нас већина све види, разуме, али не предузима ништа.
Овај наш Слободарски Ген је једини Слободарски Ген у преосталом србском народу у Русији, Украјини и Белорусији – државама које се још нису јавно предале, мада се жестоко ради на окончавању њихове предаје.
Једина још битна, преостала србска држава је Русија – она ће бити побеђена кроз понижење, а понижење се састоји у свим оним елементима које сам на почетку навео као узроке пропасти србских држава.

И ако се то догоди, тај пораз наше Русије кроз понижења која јој се спремају, а све указује на то да прети реална опасност, никада се више неће придићи до силе каква је сада – а тако и мора да буде, она ће бити сведена на меру да моли оволику преосталу Србију, јер ће се у Србији стање избистрити, не активношћу Срба, по њима Србија је неважна, већ Виших Сила које брину о својим плановима!

Прошле године, у августу, описао сам опасност по нашу државу Русију – користио сам за закључивање онако мек њен став у односу на поступање Америке у Сирији, сада се то примакло на преостали србски народ у Украјини, које је руска царица Јелисавета 1751.г. поставила као Војну границу ка Татарима, потом су они као и сви други претопљени у Русе, али доживљавају праву судбину Срба и то је потврда да су Срби – Фашисти их злочиначки нападају, а Русија са Путином на челу, «мудро» води међународну дипломатску битку, мада су резултати те битке у сваком случају ПОНИЖЕЊЕ, односно пораз! Понижење саме Русије! Она је циљ – и она је пропустила прилику да се спашава кроз промену односа према Србији и Србима.

Ви који читате сајт Златнибилтен.срб у наслову «Ти ниси ја!» имате описане судбине Русије, Америке, Немачке, Енглеске, Турске, па видите.

Осталима то нисам учинио доступним због њихове неспремности да се зна да су они читаоци тих наслова, јер је неопходна регистрација! 

Тамо је предвиђено и плаћање, али сам свима који су ме обавестили да немају ни толику суму новца, омогућио да то чине и без плаћања.

Вама, мојим читаоцима сугеришем да прочитате наслов «Победа понижавањем» као и више најновијих наслова који се тичу нашег неодлучног брата Владимира. Указујем на наслов на блогу Златни Билтен "Опомена број 1"lhttp://zlatnibilten.blogspot.com/2014/05/opomena-broj-1.html11 и наслове после тога - ту је све оно што тече сада и што је приправно, у питању су правилности пропадања држава и народа, неминовности и последице.

У славу Команданта и Покровитеља
«Организације-540»,  Св. Арханђела Михајла!

Драгољуб
Постављено 03.6.2014.г. у 12,50 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh