PRISTANAK!


Пристанак!

-Сетили се-


«Америка зна да учини праву ствар - пошто је претходно испробала све друго»
-Винстон Черчил, о Америци-

Сетила се Америка да је протекло време од довођења С. Милошевића на власт у Србији, изгубљено и за њу и за Србију – наравно, у том периоду од 30 година учинили је све друго што им је било могуће, да би се сетили те праве ствари!

Права ствар је остварење Плана масонерије изложеног србским комунистима 1985.г. који је имао опцију 1 - напредак Србије у сваком погледу и 2 - уништење Србије.
Комунисти Србије су одбили план 1 и онда се приступило реализацији плана 2 - уништења Србије. 
Милошевић се појавио на почетку тог плана са контраверзним улогама и поступцима, док је Србија прошла део свог пакла, што је сасвим видљиво и несумњиво.
Тачно је то. Аутор овог наслова лично је присуствовао разговору - поводом нечег другог и тада дознао, из уста онога који је за тај посао био непосредно одговоран у Београду, да они (Америка) сматрају да је довођење на власт Милошевића било грешка (1994.г.) и да она тражи погодну личност која би га заменила. 
Немају је, трагају, петљају и учинили нам оно што је опште познато. Русија је за то време ишла својим подручјем пакла и није питана о било чему, а да се тицало Србије.

Владар света – Енглеска, је ћутала, гледала шта чини Америка, гледала немоћ Русије да самостално делује, учвршћивала своју владарску позицији и прошле године је у Британији оснажена већ постојећа подела света на два дела, уз извесне модификације, овде под: 
и ова, 2014., година је година у којем се та оснажена и модификована, увек постојећа подела, реализује.

Наравно, дозвољено је Русији да учини што је неопходно како би се успоставио војно-политички баланс, дозвола која јој је дата, учиниће да се Русија сагледа у реалности у којој је, превасходно у њеној веома штетној позицији кашњења у модернизацији привреде и превеликог ослонца на новац који се добија од продаје нафте и гаса – то је слаба тачка Русије на коју се може јуришати и преко ње се Русија може пригушити у економском  смислу који је пресудан са све остало.
Британије се није повукла из Русије, како је то предлагала увек бахата Америка, она у њој поседује огромне ресурсе енергената и купује их стално – то је Русији и штета и корист. Штета, јер неко други поседује вредности које су на њеној територији, а корист јер је владар света - Енглеска заинтересован да непрестано води рачуна и о интересима Русије.

Дипломатске јавне приче о осуди Русије, о подршци Америци и све око њиховог, наводног сукоба, имају за циљ да прикрију активности правог владара и ове две државе, које су у суштини два крила исте војске, са својим крилним командантима који имају врховног, у Енглеској!
Догађају око Украјине су опште познати, притисци на Србију, поводом захтева за њено јасније опредељење око Украјине, су опште познати и све је то у функцији борбе за средишњу територију планете Земље – Србију!

Борба је ограничена, ниједно од два крила истог команданта не може имати превласт, она (Србија)  ће бити под утицајем оба крила, личиће да Русија има знатну превласт, а и хоће, јер је тако прошле године одређено, али ће и Америка овде остваривати своје интересе који проистичу из могућности присуства и на тој ексклузивној територији – у Србији - док ће Командант и све организације које му служе, овде у Србији отварати своја представништва или преселити седишта неких тајних организација, као што су рецимо масонске организације и неке које јој служе као помоћни органи.

Америка се после 30 година сетила да се команда мора поштовати!
Америка се сагласила, а то једино и може, да се Организација која влада Србијом од Немањића до данашњег дана, оличена у комунистима у последњих 70 година, мора заменити!

Ми, који сада живимо у Србији, имамо привилегију да присуствујемо и учествујемо у промени Организације старе више од 800 година!
Покушано орезивање у циљу њеног подмлађивања није дало очекивани резултат!

У протеклих 15 година, Србија је припремана за смену организација које је за 800 година показала све што је знала – од злочина ка сопственом народу, издаја, уређења државе, увођења народа у ратове без било каквих интереса по њу саму, покушаја њеног напретка.... и та смена се припрема.

Смена ће, како сам у више наслова навео, бити НЕНАСИЛНА, кроз праву народну акламацију за ту смену и пре избора који се потом морају организовати да би све задобило одговарајућу правну форму.

Тумачење порука које су нам достављане кроз догађаје којим се плени пажња јавног мњења у Србије, како би се знала њихова права садржина:

*Србија мора да се демократизује и елиминише организован криминал који је спречава да постане права демократска и просперитна држава:
-Значење: Власт у Србији је огрезла у криминалу, она се мора уклонити, односно морају се успоставити државни механизми који ће стање довести у оквире правног поретка.

*Србин, нарко-бос светских размера:
-Значење: Подметнути тзв. «нарко-бос» са свим својим менталним карактеристикама и интелектуалним капацитетом за посао око дрога, који годинама плени пажњу политичара и народа у Србији, говори да нам је подметањем оваквог профила човека, упућена порука понижавања, да смо насели на новац који се упумпавао преко овог лика, који се чудом чуди коју је улогу добио да одглуми – а он је заправо алат, којим се ова организација која влада спрема за старо гвожђе.

*Агенти ЦИА и БИА опколили у Венецуели опасног кријумчара кокаина и довезли га, преко Црне горе, у Србију:
-Значење: Показује се колики су сомови они у Србији који су прихватили да овако нешто користе за сопствену промоцију квалитета свог рада и кадрова којим се верује – лик по имену Дарко Шарић, подметнути бивши сиромашак из Црне горе, када му је речено, од стране Американаца, да се преда, позвао свог адвоката и уредио све што је потребно око своје «предаје» - долажења из Црне горе у Србију, пречицом или около, то није ни битно, осим да се сомови праве важни што су прогутали варалицу, значи удицу без црва, прогутали удицу са лажним металним лептирима или другом мамцима.
Изненађени и сами, сада ћуте, али је игра тек почела.

*Човек са дипломом Дефектолшког факултета у Београду - којег називају и  полицијским факултетом за брзо дипломирање оних, са пре тога завршеном Вишом школом за социјалне раднике – од којих су врвеле и од којих и сада врве све полиције у Србије – замислите такав профил на месту начелника полицијске службе за сузбијање организованог криминала, на месту заменика начелника УДБЕ, на местима начелника полицијских управа по Србији, на месту Саветника Председника Србије за одбрану и безбедност - стицајем погрешних потеза Организације која влада Србијом, један такав, нашао се на позицији оперативног шефа УДБЕ (Заменик је увек тај који командује), лаик за полицијске послове, без икаквог знања да сузбија или чини кривична дела, упустио се у смешне комбинације рекетирања..... и како би рекао партнер легендарног србског глумца, Бате Стојковића, у незаборавном филму «Балкански шпијун»«Орао пао, орао пао!» - привођен у "обичну" полицију на саслушање, због организованог криминала, заменик начелника "специјалне" полиције - УДБЕ, по имену Драган Марковић, звани "Маркони" - ах како то италијански звучи!

Пала незналица за полицијске послове, која је прошла све инстанце, чак се нудио да буде и Директор полиције, на начин на који не падају ни обични сеоски лопови са мало лоповског талента.
Пао човек са дипломом дефектолога који купује станове на најскупљим локацијама у Србији, приходима од пчеларења!

-Значење: Сада ће се показати колико је Организација која влада спремна да опструише и сваки покушај да се стање доведе у ред. Сада ће се налазити разлози да се «Пчелар» са дипломом дефектолога и звучним функцијама на којим је био, некако учини невиним.... ту су тужиоци, истражне судије, судеће судије, ту су трговци утицајем на местима са којих се влада Србијом, али, ово све што ће они чинити послужиће само као потврда  исправности одлуке оних који су донели одлуку да се Организација стара 800 година замени новом!

У протеклих 30 година, када је Србија у питању, све је сама покушавала да реши Америка – угрувала се јер нема шлифа за комбинације, од силе која јој је ДАТА, не коју поседује, већ која јој је ДАТА, бубњало јој у ушима па није чула ништа, од високог притиска није добро видела, од опијености илузијом како је моћна није била у стању да доноси трезвене одлуке па је то признала Команданту.

Командант је сада пружио прилику и другом свом војном крилу, које је назив за другу половину света, да предложи – предложено, усвојено, па је њему, Другом Крилу, са седиштем у Москви, дато да удари темеље новој Организацији која ће владати Србијом, по претходним инструкцијама, добијеним од Команданта на саветовању оба Командатна Крила са Главним Командантом.

Оно што се овде припремало од 2004.г. када се Русија по први пут појавила са конкретизованом планом, оно што су неки од Срба предлагали, а никада на предлоге нису добили позитивне одговоре, одједном постало уско, тражи се више и шире!

Енглеска одобрила, Америка мора да сарађује, врше се припреме да се сада, после 30 година, ипак у Србији реализује план 1 из Масонског плана, који су србски комунисти одбацили 1985.г.
То је добро за Србију и то добро не могу да реализују они који су то одбили, нити њихови духовни синови.

То добро ће се реализовати на начин опште користан за народ и државу, по плану који није написан, а готов је, који је одобрен и чијој реализацији се приступа чим се уреде сви неопходни детаље.

Радиће то Срби којима се верује у Москви и Лондону, а биће их и они који нису везани за било који центар – са, по први пут, после Кнеза Лазара, и погледом да ли се Бог на предложени план мршти или смешка – што ће рећи да за атеисте неће бити места у кругу битних људи који реализују план.

Пре два дана сам се у једном телефонском разговору – којим сам хтео да пошаљем поруку «Пчеларевој» фирми, која је за себе самовољно узела улогу Паздарана Комунистичке револуције, у шали, као љутито, ставио примедбу како нису довољно водили рачуна о нашим друговима из УДБЕ, те тражио да се та ствар хитно испегла, питајући још понешто.... па је Фирма-сом којом је «Пчелар» командовао, прогутала и ту шалу и опет су јуче тачно 36 пута на блогу Златни Билтен читајући многе наслове на њему, тражили одговоре на своје дилеме, односно скривене поруке у мојим јавним разговорима преко телефона – а скривених порука нема, прошле године сам оформио Организацију-540, навео да јој је циљ да НЕНАСИЛНО преузме власт у Србији, и све то објаснио.
Жао ми је што они то не разумеју, али их и оправдавам - различита је моћ схватања оних који су диплому добили редовном путем и оних који су је баш само добили!
Без бриге, све иде како треба и како је објашњено под:
http://www.komanda-540.blogspot.com/2014/01/vreme-je.html - то су прочитали они који одлучују, проценили да је то реално, поштено, могуће..... налазе начина да помогну, јер ја, будући да се не бавим пчеларством не могу сам да исфинансирам овај подухват, док су Срби слабо заинтересовани без да им  се за сваки посао плати - нађен је начин, створени су услови, па се спремајмо. Учлањење у Организацију-540 траје и даље!

Када буде падала стара, ова која влада, Организација, чуће се много што-шта, иде прљав веш напоље, неће бити пријатно, али је било неопходно!

Абаџијина фирма иде у стечај!
Абаџија је занимање - кројач народног одела, полицијског експерта, Александра Ранковића, који је моделирао садашњу УДБУ, са свим њеним методима рада и кадрирањем! 
Изметнуло се стадо, мора да се мења, мора да се уведе свежа крв....

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 01.4.2014.г. у 13,30 ч.

3 comments:

Милорад Маринковић 5. април 2014. 14:32  

Неи желоим да верујем да ће нас масони усрећити!?

Zlatni bilten 5. април 2014. 20:58  

Д. Татомировић, на Милорад Маринковић: Поштовани, на Вама је да верујете или не верујете, опцију 1 смо видели, опција 2 је супротност од оне прве-морамо преживети, морамо се борити на најефикаснији начин, али не пушком на бункер, јер после смрти човек више ништа не може да учини. Свако добро од Д. Татомировића

Милорад Маринковић 5. април 2014. 22:10  

Хвала на коментару.
Такође свако добро од Милорада.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh