Osana! pa Raspni ga!


Осана! па  Распни га!

-Асанација терена «Србија»-


Заврши се!
Данас, 17.3.2014.г. је започела последња година у којој ће се и глобална и наша мала локална догађања окончати!
Баша како ваља, да се не губи време.

Синоћ је ¼ грађана Србија својим потписом оверило сагласност да се терен назван  «Србија» подвргне мерама асанације – што подразумева успостављање нормалног функционисања јавних служби по основу одрживих ценовника, уклањање отпадака који су преостали из дугогодишњега рата којим се извршило пресељење више стотина хиљада, можда и 1-2 милиона становника из сеоских у градске и параградске средине, без претходно обезбеђених услова за то пресељење у смислу стамбеног и радног збрињавања тог огромног броја пресељених, како својом вољом, тако и под притиском ратова,  који су плански вођени у циљу националне асанације на појединим подручјима бивше СФРЈ.

Други, сврстани такође у ¼, дали су свој глас одлагању неопходне асанације, давши глас комунистичкој коалицији око СПС, док су преостале 2/4 исказале своју потпуну апатију на било каква будућа догађања и своју неспремност на учешће у асанацији терена «Србија» и неопходног препакивања у физичком смислу – пресељење на подручја на којима се грађани оваквог имовног стања и стручног знања могу организовати за живот – од синоћ тече укидање социјалних бенефиција које су најдиректније одлагале неопходне реформе у главама грађана Србије, које су спречавале и све остале реформе и препакивање!

Држава је банкротирала настојећи да по сваку цену одржи у животу у целости погрешан пројект исељења становништва у градска подручја, који се састојао у огромним социјалним давањима – од организовања народних кухиња, до неплаћања комуналних обавеза за услуге које су јавна предузећа давале грађанима, Град Београд дугује више од милијарду евра за инвестиције које је реализовао, али је већи део тог дуга настао  у оквиру плаћања за обезбеђење бесплатног превоза за старије од 65 година, за бенефиције одређених категорија корисника градског јавног превоза, за дотације у плаћању станарина, струје, воде..... и до краја године ће се то решето које се покушава већ 70 година напунити водом, уклонити!

Сви ми се морамо на миру пресабрати, ставити прст на чело и видети како даље, уз апсолутно одбацивање варијанте у било којем облику да је могуће наставити овако – НЕ МОЖЕ!
И не треба!
Због чега би држава бенефицирала трошкове живота у великим становима у центру града у којем станују пензионери са ниским пензијама, због чега би се организовао бесплатан превоз за хиљаде старих који сваког дана имају потребу да негде путују, често и да се само провозају или нађу негде са себи сличним, ради разговора, због чега би се држава непрекидно налазила у стању незавршеног градилишта, ширећи градску инфраструктуру за задовољење потреба хиљада оних који долазе у Београд и друге веће градове, без да су се претходно обезбедили, при том напуштајући боље услове у мањим варошима или селима, и све то на терет свих осталих грађана који су у свом животном веку или животном веку својих предака обезбедили услове за живот и рад у Београду.

Никада не треба никаквом административном мерама ограничавати досељавање било ког становника Србије у неки град – али на његов трошак и на његов ризик, а ако је стручњака тај трошак се може поднети и ризика скоро да и нема.

Синоћ су ове 2/4 од којих је једна гласала за задржавање постојећег стања јер су се они стицајем околности нашли у позицији некога ко прима плату преко државног буџета, док док је друга гласала за повратак система који је успоставио друг Тито, не хтејући да схвати да је Тито умро, да нема више ни друга Милошевића, а да ови којим су поверили да АСАНИРАЈУ СРБИЈУ, немају никаквих других алата, осим оних који ће морати да користе – повећање старосне границе за пензионисање, смањење пензија и плата, реалне трошкове становања, реалне све остале трошкове живота у великом граду у којем уопште нема потребе за њиховим боравком, јер тих разлога никада у суштини није  ји било, па ће се реалним условима створити услови за САМОАСАНАЦИЈУ терена.

Они ће, наравно морати да чине оно због чега постоје државни органи – они ће морати да изврше ДРЖАВНИ УДАР ЧИЊЕЊЕМ - биће то страшан сукоб са онима који су у последњих 20 година присвојили огромни државни капитал - то је опасност која се  може изродити у нереде, па и мање оружане окршаје, одбрана стеченог ће се бранити свим средствима!
Ви који се тиме будете бавили, пазите шта и како и када и са ким и са чим у то улазите! Ослоните ли се на туђе полиције, судове, тужиоце, тајне службе, нека вам је Бог у помоћи!
Сви су они 2000.г. изразили лојалност Зорану Ђинђићу за повећање плате од само 30%, и шта мислите ако им неко обезбеди повећање од 500%?! Док им не заврше посао.

Не обезбедите ли се са добром контролом оних који ће то радити, не створите ле паралелне контролне структуре, многим од вас се врло црно пише! А не мора!

Наравно, овим којим се јуче клицало са ОСАНА-Живео!, за кратко време ће у очима многих постати кривци због мера које они МОРАЈУ да предузму и, исто као и за време Исуса Христа, после примене тих мера клицаће се РАСПНИ ГА!

Они, синоћни победници, знајући за то, нису се превише ни радовали тој победи која је означила да су за њих гласали грађани, да их је изгласала само ¼ грађана Србије!

Други, из комунистичке коалиције, били су од страха шокирани, њихову победу је образлагао челник СПС склон да се непрекидно шали, да пева, да прича вицеве, и тако се понашао и на почетку јучерашњих избора, од синоћ је то један тужан лик – забринут за своју судбину у наредном периоду, као и због околности да му се може догодити да не буде неки битни, или никакав фактор, у власти – а сами је то у свом животу радио. Дотерао цара до дувара!
Скоро уплакани су били они који су стајали иза њега – а пре две године су се купали у шампањцу и светлима крваве (црвене) боје, јер им се смешио мандат силе и моћи, која по њима, њима и припада!

Добили комунисти само 1/14 гласова грађана Србије, а они иза њих безначајне бројеве због којих би најрадије да уђу у стање белих медведа пред зиму, па да се пробуде када се буду организовали следећи избори.

Синоћ су потврђени све прогнозе које сам износио на блоговима Златни Билтен и Команда-540, амбасадори две пријатељске државе, Америке и Русије, чији су председници команданти два крила исте војске,  под истом командом, били су синоћ у заједничкој посети у штабу победничке странке.
Руски амабасадор, Чепурин, је изјавио «Да све што је добро за Србији, добро је и за Русију!» - најављена обавеза да ова победничка партија промени Устав и из њега избаци Косово и Метохију, као територију која је у саставу Србије, њега не занима, јер је то вероватно добро за Србију – а Србија натерана од друге, Русији пријатељске, државе, што није битно, могућност да се и формално призна Косово као независна држава од  стране Русије, да би се то догодило и са делом Украјине која би  се касније припојио Русији, а да то овери Америка, никога не треба да чуди – када велики намирују међусобне рачуне плаћају туђим територијама!

Синоћ су претрпели тежак пораз и многобројни тзв. Сајбер ратници, они храбри, који неуморно под кодираним именима коментаришу радикалне наслове на појединим електронским порталима, без спремности да предузму било шта конкретно, овде у Србији, већ то чине из Америке, Канаде, Холандије, негде из далеке нам Азије.
Они увек криве оне који су изашли на биралишта, оне који нису изашли, као и све оне који су дали глас победничкој странци, док се сами нису хтели прикључити било којем покрету у чије би се учлањење уложило 100 Евра како би покрет био независан и како би имао неопходна средства за стварање организације.

Синоћ су пропали сви покушају Покрета «Двери» који се везује са овакву цркву која скоро да више и нема никаквог утицаја на народ, везују се за Русију не хтејући да признају да она гледа своја посла.....

Синоћ су пропале све странке које су мислиле да се организацији могу супротставити они, умишљене величине, које су изгубиле сваку политичку тежину даном силаска са одговарајуће функције.

Синоћ је потврђена моја хипотеза да се Србија мора довести у ред, да се мора президати, нешто одбацити, нешто додати, па наставити као са новом, свакако генерално ремонтованој!
Предлагао сам – одзив је био слаб! Има нас само око хиљаду на окупу, али нисам сигуран да би опстали у том броју ако би се започело са прикупљањем  новца и тражењу одређених активности – овако су на чекању па им то не смета!

Синоћ ће је потврђена информација да се Русија неће бавити Србијом уопште – неће је занимати до као територија преко које треба да прође граница између два света коју ће означити Гасовод «Јужни ток», синоћ је Русија рекла, немуштим језиком, да ће сачекати, што би свако паметан и шкрт урадио у оваквој ситуацији, да Србија буде у стању да је треба само АСАНИРАТИ пошто се претходно сама у највећој мери, физички и ментално препакује, када схвати да се не може живети од нерада или са врло мало рада, када схвати да је сама себи највећи непријатељ – када Србија буде у том стању, онда ће као и свака Ратна Санитетска служба прећи преко ратишта, уклонити мртве, оспособити покварене комуналне инсталације, успоставити правила живљења за оне преостале и оствариваће сопствене интересе!
То је уговорено у јуну 2013.г. и овде објашњено под «Јалта, а у Британији!».

Наравно, док се то буде догађало у Србији, иста ситуација ће се исценирати и у самој Русији, огромној територији, 200 пута већој од Србије и 20 пута бројнијој по броју становника, тада ће и тамо неко морати да обави ово неопходно асанирање па потом шта буде преостало, тамо код њих, овде и у ЕУ – па до 16.3.2015.г. ће то све углавном бити завршено.

Ви који сте јуче победили, не заносите се могућом масовном подршком, како се то каже – подржаваће вас они који су на буџету и само док озбиљнији не ударите по њиховим навикама и правима, за вас је гласала само око ¼ становника Србије, излазност је била мала, да је излазност била бар 70-75% па ви онда добили тај проценат или већи, како је то бивало раније у време Милошевића, то би могло нешто да значи, овако, мало је то, много их је неопредељених спремних да критикују све, много их је око комуниста, пазите се њихова је недирнута инфраструктура државе на који се ослањате, јер ни ви нисте прво изградили организацију, журили сте, а није то ни лако, Срби хоће у странке које владају, неће они да чекају – и пазите на колике и на какве ћете опструкције све наилазити – ви би требали, а то морате по цену сопственог живота, јер сте се прихватили тог подухвата, да демонтирате једну стару организацију, коју немате чиме да замените.
Како сте то планирали?
Имате ли готов систем тријерисања 55.000 разних полицајаца, на хиљаде судија и тужилаца? Имате ли спремљене своје  људе да их замене?
Јесте ли те наводне своје проверили и како обезбеђујете њихову лојалност?
Није то наука, али јесте извесно знање.
Имате контакте и са онима који би то  могли, договорите се док је време!

Мислите да је довољна њихова изјава о лојалности, сада вама, промена капе – под капом је оно старо!
Пазите шта чините.
Када их притиснете, они који држе државну инфраструктуру ће бити на челу демонстрација и викаће Распнимо га!

Исус је био богочовек, па му је судбина наменила да заврши распет на крсту!

Јуче – Осана!, за неколико месеци, свакако до јесени, распни га!

Власт у Србији ће преузети НЕНАСИЛНО организација која ће се ових месеци припремити за то, али када се створе услови за свенародну акламацију да се промена догоди, она неће журити са тим преузимањем, пустиће вас да се међусобно изморите  - ви који сте јуче освојили победу, против оних који имају владајућу инфраструктуру, па када видите да не можете тако даље, ни једни ни други, бићете срећни да неко то од вас преузме, па ћете мирно спавати, јер сте покушали! Србија је велика тајна, у којој тајни скоро да и нема!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 17.3.2014.г. у 18,15 ч.

1 comments:

Unknown 17. март 2014. 21:15  

У назад неколико дана могли су чланци са Златног билтена да се прочитају и на другим адресама, али читајући коментаре не упућених и необавештених са правим информацијама, није изненађујуће да резултати буду другачији него што јесу. Нешто чекати је тешко, али и то јача вољу. Први корак је битан, па он треба да буде у правом тренутку. Срдачан поздрав Србија Ненад Трајковић!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh