O LUDACIMA


О Лудацима!

-Борба са Богом- 

Веза:

Моји блогови «Златни Билтен» и «Команда-540» ометају се у Србији, Русији и Америки, како би рекао Јосип Броз Тито!

Американци признали свој пораз у борби са Богом! Признали да су Лудаци! Пишем са великим «Л» јер им је то саставни део имена сваког од оних који се упуштају у борбу са Њим!

На дан 25.7.2012.г. дознао сам у обичном телефонском разговору, како смо подвргнути страшном америчком оружју преко антена ХАРП-а у Барајеву.

О томе сам "измислио" једну причу и ставио је мојим читаоцима на располагање, на коју и сада упућујем http://zlatnibilten.blogspot.com/2012/07/harp-teslinim-oruzjem-po-srbiji.html, да би их охрабрио и смирио, уверавајући да је тај амерички уређај стављен ван функције у смислу деловања на штету Србије.
Пронађени су његови делови на другој локацији удаљеној непуних 100 км од Барајева - Србија. 
О томе се писало и причало много у Србији, предлагане су демонстрације, блокада Владе Србије и све оно што је добрим и уплашеним Србима падало на памет.
Наравно, будући да су у питању или атеисти или слаби у вери, нико се није освртао на информацију да је тај уређај стављен ван функције. А јесте, и то не да је онемогућен да ради како је Стеван Поповић, најбољи ХАРП физичар смислио, већ се окренуло ка седишту Лудака у Америци, окренуло се све што је експериментом хтео да се провери на Србији, на њих! Не знају како да зауставе полудели уређај лудог Стеве Поповића, а жао им да га разбију.
И не треба да га разбијају, не ради он више са Равни Земље, он ради са неке друге, њима недоступне Равни и неће се заустављати док се они не преобрате у добре и понизне људе у односу на Онога са ким су заметнули борбу.
Сада се само гледа шта им  се догађа!

Признају сада могућност да су немоћни!
Јавно, научнички, преко америчких новина!
Али, опет кажу, није их спречио у томе Бог, већ, можда, Никола Тесла који је поставио Енергетску заштиту око Србије, док је живео у Америци!
Ха, ха, ха, Лудаци!
Ха, ха, ха луди Стеване Поповићу, издајниче свога рода и своје вере!

Никола Тесла!?
Појма ви немате, јер слушате Пале Анђеле, тзв. ваше Ванземаљце.
Никола је Србин по крви, волео своју отаџбину Хрватску, али богатство донео и оставио вама!
Значи, јесте он био Изасланик Божији, али је Бог отац свих људи, а не само Срба, мада су Га једино Срби као таквог признали за свог Бога и свог оца.
Није Никола у овоме имао баш никаквог удела, нудио је југословенском краљу Александру Карађорђевићу Енергетску заштиту обала Јадранског мора, под комерцијалним условима - да му се плати, новца није било и он, Никола, то није ни поставио!
И Николина заштита је била техничка, значи било ју је могуће уклонити, уништити уређаје и онда је нема.

Не брините Лудаци који се петљате са ХАРП-ом и Србијом! Око ње, око Србије, која је Божије Имање, постоји Енергетска Заштита од Постања!
Имате је на корици моје књиге, одобрено ми је пре 10 година да је покажем на такав начин, а ни сам нисам знао да она постоји. Ево вам је па гледајте:
http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html и она се не може видети, уништити, уклонити, није она од техничких апарата и њоме се не баве Лудаци какви су Стеван Поповић и они са којима ради и они за које ово ради!

Ви Лудаци из Америке сте довољно опомињани, чекани, указивано вам је, исказивало се разумевање за ваше лудило, све док нисте откинули део Божијег Имања, док од Србије нисте отели Косово и Метохију, тада вам је одређена судбина и казна – казна се извршава постепено и  видљиво, ваљда и сами видите, ако вас занима, ви гледајте опет шта вам је досуђено, ево вам линк ка чланку http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/11/grupa-srbih-888.html

Наравно, ви сте Лудаци, неверници, слушате ваше Ванземаљце, заглавили сте се, уништићете Америку и Европу, гледајте шта вам се догађа – постоји начин и вашег спашавања, зар се није разбојник са Крста на којем је био и Исус Христ покајао и добио опроштај - дођите, клекните пред Србију и Србе, пред оне из Групе "Србих-888" и можда вам се казна ублажи. 

На дан 17.2.2014.г. код мене ће доћи, тако ми је обећао, мој Монах без манастира, то је дан када сте признали Косово за државу и то је дан када вам је одређена казна, ако ме замолите могу да га питам о ономе шта вас занима, па ако буде хтео да ми каже, ја ћу вам то пренети. Наравно, има ту и услова које морате испунити, а не морате, на вама је да одлучите. 
И одмах престаните са блокадом мојих сајтова у Америци и широм света! 
Ако то не учините, о мом разговору са Монахом, нема никаквих информација.

Данас, по мом сазнању о вашем јавном признању шта сте нам планирали, молићу неке од чланова Групе "Србих-888", ако успем да са њима ступим у контакт јер су сви у Украјини, да вам буде модификовано то што вам се догађа, у смислу да вам се експериментални услови догоде на тлу целе Америке, ЕУ, Аустралије, Турске и још неких крајева у којем се догађа оно што се добрим људима и самом Богу не свиђа.
Ко мачем убије од мача ће погинути!

За оне који ометају ово што пишем, из Србије и Русије:
Пазите шта радите, дозовите се памети или се спремите на казну због ометање изношења Истине. Истина је оно што Бог жели, она је сам Бог!
Не чините оно што у свом лудилу чини Америка.
Видите шта им се догађа....... признали своју немоћ!

За Србе и друге који живе у Србији:
Ивица Дачић-Тужни,  иде на Молитвени доручак у Америку, остали лудују за чланством у ЕУ - видите за кога треба гласати. 
Мој предлог је: Не мешати се у њихову фарсу, јуче сам објаснио шта се намерава, али на сваком од вас је да слободно одлучи. 
Као што су и стотине хиљада Срба побегли уз Србије у рајске пределе Америке и Европе, па сада не могу да се врате!

Хвала Ти господе Боже наш, хвала Ти  Боже Србе!

Србија (Срб и ја) Драгољуб Татомировић


Постављено 30.1.2014.г. у 14,00 ч.

Прилог:
Копија извештаја новинара-дописника Чикаго Трибуне, из Центра ХАРП на Аљасци, из Команде за Глобално управљање климом на Земљи (објављено на Кличу Генерала Виктора Филатова, који живи у Београду):
_______________________

У току ове зиме, 2014. г. желели смо да спроведемо експеримент са фокусирањем Енергија које би изазвале екстремно ниске температуре, до –62 степена Целзијуса, на малом подручју, без утицаја на околне земље, како би смо посматрали како би се људи понашали у таквим вештачки створеним условима,
Одабрали смо Србију, јер испуњава све наше услове за такав експеримент-мала компактна територија у срцу Европе и лако је поправити штету која би се тим експериментом нанела.
Када смо поставили координате и одредили Програм, очигледно је нешто кренуло наопако.
Оно што смо хтели да се догађа на тлу Србије, уместо замрзавања Београда и околине, све се почело догађати на тлу Америке. Инжењери нису били у стању да дају објашњење, све је исправно, али уређај који трансферише енергије за стварање поларних хладноћа од –62 степена Целзијујса наставио је да ради и када је био ван своје техничке функције - ми не можемо да га искључимо!
У међувремену, док је уређај ван функције, поларни вртлог хладноће шири се на југ Америке  и у неким областима је тамо температуре –50 степени Целзијуса, Американци су у страху да не доживе судбину Диносауруса. Многа предузећа и установе су затворен. Живот се зауставио.
Наши прорачуни су тачни. Систем је створио наш најбољи физичар, Стеван Поповић (Србин по крви као и Никола Тесла)

Запослени у Харп-у су у великом страху, јер нико не зна како да заустави тај процес замрзавања Америке!

Неки верују да је грешка у избору циља за замрзавање. Србија је по свему судећи заштићена енергетским штитом, који је вероватно поставио Никола Тесла и она и даље функционише.
Вашингтон је у паници. Тражи се хитна истрага, али ми прво морамо да зауставимо замрзавање Америке. Нико не зна како то да уради!

Ако се у блиској будућности не успе у заустављању замрзавања спровешће се наредба уништења ХАРП-а, али се верује да то неће зауставити процес који траје
На  територији Америке ће живети само пингвини и бели поларни медведи, а она ће постати велики ледени брег.
_________________________________________

Ово се потом назвало великом шалом, они којих се тиче најбоље знају колика је то шала а колика збиља! Прикривање туге и страха често се маскира певањем и весељем. А свако мора да заради плату, посебно у Србији. Неки негирају чак и постојање Николе Тесле како би ставили под сумњу све што је наведено.

_________________________________

2 comments:

SRBija Tanja Stanisic 31. јануар 2014. 12:37  

Da ovo na kraju je objavljeno na par portala koji navodno objavljuju izmisljene price, neki ljudi su i pored toga mislili da je istina dok je vecina navodila samo cinjenicu da je objavljeno na sarlatanskom sajtu. Trebalo je samo da prate vremensku prognozu u Americi i sve bi im bilo jasno, nista se ne desava slucajno. Bog vidi sve, pa svima prema zaslugama. Hvala mu sto cuva dobre ljude. Srbija Tanja Stanisic

Анониман,  23. јун 2015. 11:46  

KAKO SU SEJALI TAKO I ZANJU...NISTA NE PROLAZI NEKAZNJENO, TAKO JE PO PRAVDI BOZJOJ...JEDINO ISPRAVNO I MOGUCE...STA SU OCEKIVALI, DA SA ISKEZENIM ZUBIMA POSMATRAJU ZRTVU , NAS SRBE KAKO SE SMRZAVAMO I UMIREMO OD HLADNOCE, A ONI DA NAS ISPITUJU I POSMATRAJU KROZ PROZORE SVOJIH TOPLIJ DOMOVA I CEKAJU, DVOUME SE I NECKAJU DA LI CE I KADA CE DA NAM TOBOZE POMOGNU, ZALECI NAS...NEKA HVALA..DALEKA IM LEPA KUCA,...SADA IMAJU SVOJE BRIGE, SOPSTVENU STUDEN I U DUSI I U SRCU, POSLATU OD BOGA....TAKO JE OD POSTANJA PA DO DANASNJIH DANA,..SLAVA TI I HVALA BOZE STO NAGRADJUJES PREMA DELIMA I ZASLUGAMA SVAKOGA.....TU POTKUPLJIVANJA NEMA, A SVE BI DALI DA I TU MOGU DA PLATE, DA OTKUPE DUSU, DA PLATE NOVCEM KOJI SU UKRALI...NE MOZE...NA POLAGANJE RACUNA PRED BOGOM NOSE SAMO SKRSTENE RUKE U UCINJENA DELA ILI NEDELA..TU KOMPROMISA NEMA...SLAVA TI BOZE STO JE TAKO, SLAVA I HVALA VA VJEKA..AMIN....S POSTOVANJEM BILJANA BATAR

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh