Majstori!


Мајстори!

-Зидари и минери-

Веза:

Пред нашим очима у последњих 15 година испробан је нов технолошки поступак окупирања других држава без ангажовања стране војске. Поступак је једноставан и као такав је претпоставка ефикасности и малих укупних трошкова, без потребе да се било која сила која користи тај технолошки поступак, као таква, јавно експонира, а самим тим и да преузме било какву одговорност ако се ствари измакну контроли (Либија, Египат, Сирија и док ово пишем Украјина) уз истицање спремности прискакања у помоћ и војском  «ако то народ те државе затражи».
Стожер ове ефикасне окупаторске технологије је та апстракција која се подразумева под речју «Народ који зове у помоћ!»

Ова технологија је мајсторија. На ФПН (Факултет политичких наука) и на још неким, постоје смерови за зидаре и за минере – већина су минери, зидање им не иде од руке па је и рок њихових Грађевина од магле до првог јачег ветра.
Она у себи има обједињује стручњаке, зидаре и минере, који делују по потреби, по редоследу који се програмира и који се може ревидирати у току самог поступка примене – мајстори зидају или руше, руше постојеће и граде ново или истовремено и зидају и руше, све зависно од утиска који се жели изазвати.

Наравно, свему овоме претходе и друге припреме - информацијске, организационе по питању група које у једном тренутку постају «Народ који позива у помоћ», опремање неопходном опремом, обуком за коришћење одређене опреме и средстава и свега другог што се детаљно планира у Пројекту окупирања једне државе, њене поделе, одвајања неког њеног дела како би то имало смисаони карактер и испунило основе логике, али и очекивања већег дела грађана једне државе, моја је (логика) изграђена у периоду информатичке делатности.

Слободан Милошевић се ослањао на стручњаке који су радили у УДБИ најпростије послове праћења и проверавања, који су се бавили изучавањем марксистичког самоуправљања па се тако се оспособили да чувају њега и његов систем владавине, чврстим ослонцем на мишљења екипе лаика за безбедност окупљених око његове супруге Мирјане Марковић, али се у неком тренутку, из неког разлога, он, Милошевић, отргао контроли оних који су га одабрали и устоличили на власт у Србији – пробудио се у њему Србин, Деспот, свиђало му се како му народ несебично и искрено кличе, па хтео да забетонира на неки начин стање у којем се налазио и у којем је уживао у почастима какве нису исказиване никоме у Србији у новијој историји.
Тада је актвирана израда плана за његову замену - било је тешко на брзину пронаћи адекватну замену па се ишло на његово свргавање, постављање резервних играча -  Ђинђић, Коштуница, Тадић, Николић - све тражећи неког који би задовољио критеријуме саме Србије, Русије и Енглеске.
У наслову «Трећи» http://zlatnibilten.blogspot.com/2014/01/treci.html у мојем сам навео да је пронађен Србски Путин, који је изазвао прилично велико интересовање, али превасходно у смислу задовољења радозналости мојих познаника који су хтели некако, по том основу, да дознају нешто више, рачунајући да ја знам, а не знам, мада сам се правио да имам још неких података, па сам свима обећавао да ћу чим ми буду доставили нове информације да ћу их поставити на блог.

Наравно, све се плаћа, па и та моја неискреност оличена у прављењу утиска да нисам све рекао - они који надгледају шта пишем закачили су се директно на кабал који иде из централе мог Интернет провајдера, почели тако да ми сметају, ја се жалио провајдеру, долазили два пута техничари, све контролисали, неке скретнице мењали, мерили јачину сигнала и утврдили да је испод потребног минимума рекавши «То Вам је то!», без да су смели да коментаришу зашто је то тако и без да су се у слаб рад на лицу места уверили - будући да знам њихове обавезе, да знам технологију поступака када се приступа контроли нечијег телефона или интернет прикључка, ћутао сам и наставио уз постојеће сметње да радим.

Слободан Милошевић није градио организацију своје партије, ослонио се на стару комунистичку, коју је добио по положају Председника Савеза комуниста Србије, вршио наопаке селекције у полицијама и када су «мајстори» активирали малу количину «експлозива», Грађевина од магле у којој је боравио срушила се на мали поветарац изазван хуком само 100.000 скупљених грађана, које није полиција ометала у свом науму, а тада се догодило оно што му се морало догодити када се ослонио на туђу организацију,  јер није имао своју - УДБА донела одлуку да се поклони, само формално, онима  који су се окупљали и спремали да им буду шефови, водећи рачуна о својим интересима и ономе што тече под «Политике су пролазне-Служба је стална» - одлучила да прихвати да је С. Милошевић изгубио власт и потом се са њим догађало оно што је свима познато. 
Нуђено му прављење резервне организације – није био заинтересован и када је она затребала утврђено је да не постоји! 
Процену да није потребна дали лаици из окружења Мирјане Марковић.

Слично се догађало у Либији, Египту и Сирији, уз напомену да се у Сирији морала домаћа Пета колона ојачавати бандитима из целог света – Сирија није пала али је срушено 70% зграда и привредних објеката уз стотине хиљада мртвих и рањених и то опстајање Сирије се догодило некаквим супротстављањем Русије и Кине, а ради показивања да је Британија Владар света.

Садашња ситуација у Украјини је копија 2000.г. у Србији – издала војска и полиција, проценили да је политичкој гарнитури на власти истекао рок трајања – војска се јасно изјаснила да се неће мешати у сукобе, док је полиција као мања оружана формација и даље у стању да поступа по наређењима нижих старешина у време док се генерали скривају или се не изјашњавају, те је само питање дана и сата када ће и они схватити да сипају воду у решето.

Чему ово све?

Јер је поучно и за нас у Србији, превасходно за овог Троглавог владара (Дачић, Вучић Николић) да имају све ово у виду када се буде догодило нешто када би они требали да донесу јасне одлуке и наредбе, у уверењу да ће се оне и извршавати. Посебно имајући у виду да су они у енергетском смислу који значи живот и доношење одлука – празан акумулатор!
На њима је да то и процене.
Страшно би било да издају неке наредбе војсци и полицији и да се догоди опет поступање из 2000.г., а врло је вероватно.

Вучић, нема никакву организацију из које би се регрутовали кадрови за војску и полицију, Дачић је без ауторитета због низа поступака на личном и службеном плану, који су делом опште познати а у већем делу познати полицији, Николић је човек уз којег тврдо не стоји ни његов син, па је мало неумесно очекивати да то чине многобројни туђи синови.

Пре 1,5 године случајно сам се нашао у прилици да ми буде показан одређен план за стварање неке резервне организације из које би се у неким кризним тренуцима регрутовао потребан број пробраних лица која би се ангажовала на очувању неопходног Јавног реда и мира, радило се о добром и јефтином плану од само 45+1 човек и пар стотина хиљада евра за нејнеопходније трошкове...... није прихваћено, план је поцепан, основна иницијална група се бави нечим конкретним у сфери бизниса и колико сам обавештен отишли су у иностранство, тако да се можемо надати ситуацији из времена октобра 2000.г.

Порука за банатске и све друге паоре у Србији:
Коме се ви жалите због плана власти Србије да униште пољопривредну производњу у Србији, коме причате како је прошла Румунија, од кога очекујете да врши притисак на власт?
Знате ли да су од данас па до 16. марта и нож и погача код вас - ако на изборе изађете са уобичајених 64% ућутите заувек, а ако будете рекли да имате нешто против тог њиховог плана, тога дана пре 07,00 идите да обиђете њиве и не враћајте се у села пре 20,00 ч.

За вас раднике и све остале:
Џаба се буните око Закона о раду и других – код вас је и нож и погача, пазите како сечете.

За вас 781.000 у буџетским службама и јавним предузећима:
На вас се рачуна да изгласате опет ове исте да буду власт у Србији. Просто је: вас 781.000 пута још 1,5 = 781.000 + 781.000 најближа родбина + 390.500 даљња родбина = 1.952.500 гласова и победа им је гарантована и убедљива!
Само: Долази први април, па мај, јуни.... неће бити пара ни за вас и тада се не буните, већ се у ћутању придружите сељацима.

За вас из полиције: Ви знате више од нас обичних грађана, пазите шта чините, нисам ја ово око Украјине писао због мене, него због вас, голих, босих, у кршевима од возила, без станова и без сигурности да сте увек када поступите по закону у праву, без могућности напредовања по стручности и резултатима рада – ја сам због тога у 42. г. отишао у старосну полицијску пензију - ако се ствари искомпликују нико неће теретити министра полиције већ вас, сваког појединачно.
Ово није позив да откажете да радите послове за које примата плате, ово је позив да вршите послове у складу са законима, моралним нормама и да се стално бојите Бога!

Мајстори су у Србији, ови који су минери и ови који су зидари, познају се међусобно, има једна група која зна и да зида и да минира..... буде ли потребе, а биће, скоро је сигурно, организација која се спрема за ненасилно преузимање власти, учиниће то легалним средствима, уз одобравање оних који више неће моћи да гледају шта се ради и да ћуте.
Да знам више детаља ја бих написао, али не знам, колико ми пристигне ја уобличим па вас информишем.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 26.1.2014.г. у 17,30 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh