Slovo kao bomba!


Слово као бомба!

-Златна врата пронађена!-


(Лекција за војнике Организације «Команда-540»)


Човек који ме повремено посећује од 1997.г., увек када он то одлучи, о којем не знам ништа што је уобичајено да се зна о људима са којим се контактира – име презиме, адреса, како га дозвати, када ће опет доћи, појавио се јуче код мене, необично весео и са изгледом убеђености да ће овог пута баш да ме изненади…. Док сам се трудио да будем добар домаћин, мој «Монах без манстира», како ја овог мог драгог госта називам, са чим се сложио - о разговору са њима има више наслова на блогу Златни Билтен - започео је причу коју вам стављам на увид.
Ова прича је прича коју пишем 24 часа од његовог одласка, када сам се сабрао до мере да по сећању могу да је репродукујем и она је  текла овако:

«
Ево ме опет, био сам код тебе на дан Команданта, Св. Арханђела Михајла, али ево ме и данас, зашто данас, схватићеш сутра, сутра ћеш бити у ситуацији да примениш твоје знање о бомбама, мада је ово Бомба какву ниси видео, нити ју је било ко да сада видео и описао, чак ни њени чувари, јер се двоуме како да је опишу иако им је све познато и иако су имали године на располагању да је разгледају.
Тако је то уређено, ни Библију није писао Бог, он је људима и својим Помоћницима оставио «Сликовницу» а они се трудили да је опишу, колико се ко трудио у томе и колико је коме дозвољено да види, толико је та «Сликовница» верније описана – због тога и извесне разлике у Јеванђељима која познајемо, јер ни ученици једног учитеља нису истих моћи ни способности! Јер способност је заправо моћ.

Знам да знаш доста о бомбама, знам да знаш да их правиш од стандардних и нестандардних материјала, знам да си био један од најбољих у тој групи која се обучавала за бомбе и све око њих, али су то биле бомбе за рушење, кидање, уништавање, за уништавање људи и њиховог труда и знања.
И та знања су некада и потребна, јер људи и даље јуришају једни на друге, као и народ на народ и држава на државу.

Ја сам ти донео једну другу БОМБУ, да је проучиш, да јој утврдиш карактеристике, начин градње, силу која је у њој, да опишеш циљ стварања ове Бомбе коју ћу ти показати, коју више никада не мораш ни видети ни дотаћи, довољно ћеш о њој знати, и већ сада знаш довољно како би је описао. Твој опис овога што ћеш видети је заправо та БОМБА!

Ти добро знаш да је наша Библија, али и свете књиге других вера и усмена предања, и не само усмена, различитих старих, постојећих или несталих, племена и целих народа, говоре да је овај свет саздан Речју!

Господ је имао свој План, пожелео је, речју укратко описао шта да настане и то се стварало у целости како је пожелео, па када је Он то контролисао говорио је «Ово је добро!», то је оно што се описује у темама о Постању, о Постању Света, Земље и нас људи.

Бог је своју жељу исказао замишљајући овај наш свет и нашу Земљу као низ најразличитијих композиција слика у безброј комбинација, истичем ово БЕЗБРОЈ! Јер, колико ће ко видети, зависи од дозвола које буде добијао, а оне се стичу радом по Вољи Божијој.

Фактички, Бог је свет и све живо и неживо на Земљи створио својом мишљу и својом речју – потом је овластио потребан број својих помоћника, Божијих Помоћника, који су као нека врста, и нека претеча, садашњих амбасадора земаљских царева у страним  државама, с тим што су Божији Помоћници или Изабраници вршили и улогу поучавања људи како да живе у складу са жељама самог Бога, које је Он исказао речима и сликом, стварајући Земљу и људе, и они су то чинили.

Пре Новог Завета (људи и Бога), Божији Помоћници су имали одговарајућу, поучавајућу и надзируће-обавештајну улогу.
Обучавали људе како би требало да живе, надгледали колико они то поштују и о свему обавештавали Онога који их је послао међу људе.

Нови Завет, започиње од Божијег Помоћника, сина Божијег, Исуса Христа којем је дата Књига Постања по којем је овај свет створен. Њему је дата и моћ да исту може да репродукује, а да она не буде копија већ други примерак оригинала, оног примерка који је створен при Постању Света.

Оставши са нама и проводећи године свог земаљског живота са нама, утврђено је да су људи заборавили све оно што им је Књигом Постања објашњено, одређено, наређено, забрањено….. већ да се користе описима те Књиге Постања, која није била (о)писана, већ сликана сликама са безбројним сликовним комбинацијама, да - понављам БЕЗБРОЈНИМ, сазданим на врло малом парчету платна, које је могуће видети од стране људи у зависности колико им је дозвољено да гледају и виде. То је невидљива, а видљива слика!
Једни гледају и ништа не виде до оног чиме је та Књига Постања маскирана, други виде још нешто али неповезано, мимо композиција слика које чине једну целину и поруку, трећи виде низ композиција без моћи да их повежи и разумеју, а неки их виде у целости, онако како је то и сам Бог замислио и својим  жељама кроз слике записао.

Бог је својом Речју исказао своје жеље, а жеље се обликовале у слике, једна преко друге, једна поред друге, једна је израњала из неке претходне и утапала се у наредну слику, композиције се мењају у односу на удаљеност са које се гледа, у односу на угао гледања, на светло под којим се гледа и у односу на онога који то све гледа.

Значи, ова БОМБА коју сам ти донео је бомба какву никада ниси видео, какву је видео мали број људи, али која је постојала од самог ПОСТАЊА СВЕТА, што ће рећи на хиљаде година пре Новог Завета и времена у којем је Божији Помоћник на Земљи био Исус Христ, мада је Он стално међу нама - само мења тела у којим је.

Добро је погледај, више нема потребе да ти је показујем, вратићу је чуварима, па утврђуј о чему се ради – ова БОМБА је бомба о којој се прича, за којом се трага, за коју се тврди да не постоји, да би се смањио број трагача за Њом, а хиљадама година се потрага не прекида!
Наравно, највише за Њом трагају они који имају највише информација на овом свету, сам знаш ко је монополисао све интересантне информације, ко контролише цео свет и ко, у крајњем, управља овим материјалним светом.

О њој је, у новије време писао Нострадамус, француски пророк, о Њој су говорили Божији Изабраници маскирани у научнике и уметнике, о Њој су говорили и многи добри свештеници,  монаси, код људи нискорангирани појединци који су били по Вољи Божијој и којима је дозвољавано да виде ту Књигу Постања – али, она се била изгубила,  сакривена је иако нису умели да је гледају јер им то није било дато, јер су свештеници у времену које обрађује и описује Стари Завет, више волели да пласирају своје поуке да је живот људи потребно уредити према њиховом опису Књиге Постања – према писаним Библијама - заправо им ја тако одговарало.

Сви наведени Божији Изабраници, маскирани у уметнике, научнике, пророке, свештенике имали су одређена знања о Књизи Постања, о тој безмерној Сликовници по којој се Свет уређује, од његовог Почетка до самог Краја.
Нема никаквог краја онога што је створено и што је сликано Књигом Постања, постоје само крајеви некако уређеног света, као када једна биљка ниче, расте, буја, сазрева, баца семе и нестаје, а из баченог семена настаје нова биљка и тако то иде у недоглед у тим циклусима.

Животи људи, племена и народа,  сврставају се у тзв. Цивилизације, углавном омеђене временом неког земаљског цара или династије која се састоји од већег броја владара из једне породице, некада се период владања неколико династија крсти временом  једне цивилизације, потом се говори о њеној пропасти и увек и о настанку неке нове, уз описе под којим се условима све то догађало.
Неки од Божијих Изабраника имали су моћ да репродукују Књигу Постања,  тако да она није копија већ други примерак самог оригинала. И они су тај други примерак оригинала обележавали да се зна да су га они створили!

Књигом Постања се хтело објаснити шта је Творац имао на уму, када је своје жеље исказао ПОСТАЊЕМ СВЕТА – та Књига је непроменљива, нема ороченог времена трајања, Њу нико не  може да присвоји и Њоме манипулише, а људи су склони таквим поступцима и због тога се онa израђивала у потребном броју оригинала, како би увек била на располагању онима којима је и намењена.

Овом Књигом Постања  дати су одговори на два вечита питања којим се мењају одговори и та замена одговора је оружје у борби против Бога.

Људи се дан-данас питају:
1.  Има ли Бога?;
2.  Има ли живота после смрти једног човека?

Књига Постања даје несумњиве одговоре на ова два кључна питања и разоружава онога који организује људе у борби против Бога и то тако што постојањем овакве Књиге Постања људи схватају да је такву Књигу могао сачинити само Бог, и потом се кроз живот Божијих Изабраника са истим задатком у другим телима, маскираним у уметнике, научнике, свештенике, али и у обичне људе који су по Вољи Божијој, указује да смрти заправо нема, односно да је душа бесмртна и да се показује у различитим телима са истим задацима.

Ова БОМБА, Књига Постања као Сликовница, у себи садржи слова, графеме и епитафе, уткане у композиције слика које навиру на начине како сам већ објаснио, у њој су слова која означавају Почетак и Крај, слова која говоре о месту Земаљског Престола Господњег, она садржи места градова и географске локације, она садржи имена или графеме или слова о обичним људима који имају битне задатке везане за Књигу Постањаона је филм који је био готов пре самог отпочињања стварања тог филма, она је Филм о животу и крају сваког периода на неки начин уређеног света људи, у безмерном трајању таквог света који је створен без намере да он нестане, али са намером да се не различите начине подведе под онакву уређеност како је то сликом  изречено.
Оно што ће бити већ је било – било је онда када је Онај који има сва права и све моћи, одредио све што се тиче онога што је у једном тренутку пожелео - а то се остварило на материјалном плану.

Сматра се да када би се људима на несумњив начин објаснило да Бог постоји да би они променили своје понашање и одбили служење ономе који се бори против Бога.
Смрћу, као опште прихваћеноj неминовности за сваког човека, успело се у објашњењу да је човек биће ограниченог трајања, појавом Виших Бића, у различитим земаљским улогама у телима људи, са истом душом Божијег Помоћника, хоће се рећи да постоји живот човека и после његове смрти - и ово се тиче баш сваког човека, а непроменљивошћу Књиге Постања и немогућношћу да се она у било чему мења, даје се видљиво уверавање да Бог постоји!

Видим купио си овај часопис, у којем 10-15 тзв. пророка из Србије говори шта ће се догађати у Србији и у свету, догодине – видео сам и ја, читао сам у аутобусу док сам путовао до тебе, и видех неколико супротних описа исказаних кроз много уста и нико, осим једне жене, не узима у обзир да је Бог тај који уређује шта ће се догађати, сви хвале садашње владаре Србије, када падну са власти онда ће да их куде, мало је нама користи од тога свега, нема ту ни једног правог видовњака, овај из Украјине, прича приче годинама, а ови остали….. шта да се ради, тако људи живе, једино овај што је описивао временске прилике, тај је близу тога како ће и бити, ти знаш неколико од ових, био си код њих послом а био си некада и радознао, добри су то људи, тешка су времена, а истренирали да лепо причају. Међу њима је и једна која говори о ванземаљцима, то је она из оног Теслиног Центра у Београду…. Шта ће и  она има своје обавезе, лепо си им  написао оно када су те звали, нема од тога ништа, замисао није била добра и нико ко се пита није стао иза тога.

Да наставим ову моју причу – ти си пре девет година писао о оном  Епитафу «Д» о којем је говорио Нострадамус – тада је то био најближи опис и нема ни после тога ближег, али тада ти није било дато да знаш где је тај Епитаф «Д» -  ти си га сместио добро локацијски, добро си указао код кога је то што се крије под тим Епитафом «Д», али то што си ти тада схватио и описао имаће своју праву вредност тек сада, када се открива да је на овој БОМБИ коју сам ти показао тај Епитаф «Д» - када се овај овде Епитаф «Д» покаже, и када се споји са оним о чему си писао, добиће се одговор на ова два основна људска питања (Има ли Бога и има ли живота после смрти човека?).

Бомба ће да експлодира и онај Силни Народ ће узети права која му припадају по основу онога што је Бог одредио. 
Пре девет година си написао књигу «Заштити силом читану реч» (Могуће ју је преузети у Ворд програму из наслова «Књиге» поднаслов је име ове књиге, на блогу Златни Билтен), о том Епитафу «Д» пишеш на 62. страни а на 27., 28. и 29. страни указујеш шта се све предузима да се пронађе Књига Постања.

Она је у Србији, а где би и била(?!) - песмом која ти је саопштена на Богојављење 2011. дато ти је да обнародујеш да је Србија Живог Бога Престо (први наслов у садржају на блогу Златни Билтен) и сада овом Бомбом коју можеш да држиш у рукама, да је опипаш и загледаш, заокружујеш то што ти је давано.

Ти имаш моју дозволу да о нашим разговорима пишеш, знам да те појединци притискају да им кажеш ко сам ја, да ли сам ја човек или духовно биће, знам да ти не верују када им говориш да не знаш, да ме виђаш као човека, који има породицу, који слави, који брине уобичајене србске бриге, неки су долазили у планину код тебе да се на лицу места увере, неки су се бавили анализом текстова да би утврдили да ли то ти измишљаш, или је то прича неког другог – то што си увек напомињао да ти пишеш својим речима оно што си упамтио од онога што ти ја говорим  не вреди, Срби би на крају, сви од реда, веровали и у Бога, када би Он засео мало у кафану са њима, мало политичио, мало их лагао, мало им обећавао, али свакако да са њима попије пиво, нису Срби, у овом тренутку, у већини, спремни да закључе да Он постоји, посредно, преко онога што им се као опомена догађа….

Ова БОМБА лоцира где се налазе Златна Врата – то су врата кроз која је прошао Исус Христ, али то су и она накнадно прављена врата од злата кроз која су пролазили успешне убице-ратници који су се враћали из освајачких похода, али права ЗЛАТНА ВРАТА нису материјална, она се не могу украсти, присвојити, отети, продати, заложити, та врата су ВРАТА кроз које пролазе сви људи који живе и раде по Вољи Божијој!

Златна Врата су у Србији, у Србији је Престо Господњи, она су на овој Бомби, ево погледај их и сам, видиш ова слова, ево С велико, па с мало, ево га Х, ево га М, ево га Д, ево ти ......., и све ово….. пажљиво гледај,  могуће је то данима и сатима гледати, па то је филм ПОСТАЊА и живота Света.

Србија је велика тајна, а Ниш, ех када би се дознало све око Ниша, око Пећи, око наше Патријаршије, али се ћути због нечега, ћуте србски патријарси, вековима. И када би се они питали, чувари ове Бомбе би им продали или предали ову Бомбу, они би је хитро, како су већ у тим ситуацијама хитри,  проследили онима који за њом хиљадама година трагају, а она им била на очима као безвредна слика! 
Трагају за њом у царским палатама, у Епископским Дворцима, код богаташа, у манастирима на Тибету, на Светој Гори, у србијанским манастирима, а она можда краси чобанску колибу или столарску радионицу, јер и Божији Помоћник и син Божији, био је међу нама људима столар!
______________________________________

«Чета ће се мала по земљи ширити,
а моћне ће страшна судбина да снађе,
силни ће народ земљу узнемирити,
када се епитаф Д. («Disciplina Etrusca»)« пронађе.»
(Центурија 8, под 56 Нострадамусовог пророчанства)

(Врати се на страну 27 и 28 овог Досијеа (Књига «Заштити силом читану реч) и прочитај шта се крије иза овог «Д» - ту је откриће тајне која се крије више од 2000 година! Аутор)
________________________________

Oва чета мала..... то је наш Србски народ, сада натеран у мишју рупу, време откривања тајни је дошло, идућа година је година потпуног разоткривања и рушења оваквог света.
Ти си то помињао, ја причам где стигнем да бих се сваки пут уверио колико људи не брину о било чему што их се не тиче непосредно и на кратко време.»

*Слава Ономе који је удесио све што је потребно да ми се ова Бомба покаже!

*Слава Светом апостолу Андреју Првозваном коме је посвећен данашњи дан!

*Хвала  «Монаху без манастира» на посети и информацијама

Драгољуб

Постављено 13.12.2013.г. у 20,45 ч.

1 comments:

slobacar 30. март 2014. 21:43  

Врата јесу у Србији.
Само ја и Мајка знамо где се налазе.
Кроз та врата ће да оду само чисте душе у тренутку катаклизме, а 99% тих душа су деца.
1% су они који су очистили душе придржавајући се Решења гордијевог чвора.
Решење је свима доступно ;)

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh