Temelj od želja


Темељ од жеља


-Одлуке из страха-


__________________________________

ИМА ЛИ НЕМАЧКА НОВЕ УСЛОВЕ ЗА СРБИЈУ?

петак, 13 септембар 2013 09:13
Немачка је 2. августа чланицама ЕУ послала чак и нон-папер, 

који садржи девет или десет додатних услова које Србија треба

 да испуни пре почетка приступних преговора, а сви иду у 

правцу много брже динамике потпуне нормализације 
односа са Косовом
_____________________________


(Лекција за чланове Братства "Срб и ја" на тему моћи НЕНАСИЉА, везано за Прву Лекцију и молбе Групе "Србих-888" упућене на Преображење)

Садашњи србски владари су свакако приучени зидари, који на темељ од жеља планирају неке тешке зидове, монументалне, да трају. Да себи за живота направе споменике....., али жеље су као снови – снови нестану приликом буђења, а жеље у тренутку покушаја њихове реализације ако се пре тога није водило рачуна о свему што је неопходна да се нека жеља претвори у стварност.

Србија стоји таква каква је, а развија се у жељама оних који су на преварни начин - давањем лажних обећања, дошли на власт – и биће на њој док се темељ од жеља сам не уруши. Није потребан никакав посебан притисак нас који живимо у Србији – ти темељи, од таквог материјала, од жеља, сами нестају као јутарња магла у позну јесен...... изађе сунце а она нестане!

Преведено на ову тему, Сунце је Истина, Истина ће осветлити места темеља од жеља и он и ће одмах постати невидљиви, лако ће се то догодити, јер они и не постоје у материјалној равни, већ само у жељама оних који би своју превару да продуже за још неко време....... није могуће зауставити излазак Сунца-Истине.

Они који су заузели столице владара Србије, уз то још и званично опојани пре неколико месеци, немају никаквих истинитих знања о свом народу, о историји свог народа, они га се заправо сваког дана одричу радећи на његову штету и одбијајући да признају да немају никакву идеју која би се могла претворити у стварност – маштари, са комунистичким менталитетом, још боље и прецизније – са отоманским менталитетом који подразумева само лично богаћење и уживање у некој части коју, по отомански, та власт једино и носи - друге части су им непознате и не желе о њима да размишљају.

Део Истине већ провејава и од наших вечитих непријатеља, оних који су нас потиснули са наше територије, који сваких 20-30 година изврше геноцид над нама, да би нас, као власнике земље на којој безуспешно пробају да се закуће, уништили – на Дајчере се мисли, на оне које само Срби називају Немцима!

«Јер, наши непријатељи нису наши непријатељи,
они су наши искрени пријатељи.»
-Владика Николај Велимировић-

Када су србски зидари темеља од жеља почели интезивно да нам бацају прашину у очи, све да не видимо да су Немачкој предали Косово и Метохију, да очекују да их славимо као патриоте и државнике..... од непријатеља нам је стигла информација о још 10 услова које треба да испуне српски зидари темеља од магле, а све између редова се Дајчери чуде и питају се: Па шта да им тражимо а да не пристану?

Шта да тражимо да одбију и дају нам повод да их одбијемо у намери да нам се придруже? И констатују наши напријатељи Дајчери: да таквог услова нема!

И уплашили се Дајчери, уплашили се да им, србским зидарима,  неко није одао највећу тајну Дајчера - да су се Дајчери закућили, али само пробају, на србској земљи!
А нису се србски зидари тога досетили – не знају они то, они су верне и важне присталице Германске историографске теорије – лажне школе заснованој на лажној теорији и лажне историје, као њеног продукта, по којој су Дајчери староседеоци на територији данашње дајчерске државе, а Срби луталице који су се ушуњавалу на те територије и по ободима се насељавали.

Прави разлог због којег Србија никада неће бити у ЕУ:

1.      То не дозвољавају Американци;
2.      То не желе Немци;
3.      То све дозвољавају Енглези

1.1.           
Американци знају шта је Србија, где се налази и знају њен укупни значај – свесни су да ће нестати и као народ и као држава због недела према њој и сада покушавају да је сачувају туђим новцем – нареде арапским државама да купују од Србије, да у њу нешто инвестирају, да кредитирају или поклоне неке суме новца Србији, чиме утврђују оне који су на власти у Србији да владају у интересу Америке – и то тече!

2.1.           
Немци-Дајчери нас не желе, они нас се плаше, једва су чекали наизглед оправдан разлог да започну процес укидања безвизног режима за Србе, наваљују њихови црни сународници у Немачку, наваљују Цигани из Србије – они страхују да би се нашим уласком у ту ЕУ ми заправо легално, и уз њихов пристанак, вратили слободно на своје територије!
Као да би потписали капитулацију! А када се (ако би се) то догоди(ло), када се неколико милиона Срба тамо настани пробудиће се жишке свих Срба чије је сећање затрпано пепелом, па ће се број Срба у Немачкој и Аустрији врло брзо повећавати – било би то време контраокупације, контрапротеривања, али без силе.
Срби би у Немачкој, удружени са свим потомцима понемчених и покатоличених Срба, који се сада зову Немцима или Аустријанцима, постали газде - понашали би се као своји на своме, јер би то и били, Немци не би имали начина да то спрече и то би био крај њиховог темеља од жеља - а он је требао да држи дајчерску државу до самог краја света.

И они се тога плаше, они предузимају све могуће мере да нас од тога одврате, али они не успевају! Изабрали су несрбе, по менталитету, да штите њихове интересе у Србији,  и они, ти несрби, из сасвим других разлога пробају да Србију припоје Немачкој која је стигла до Сремске Раче - ту се сада граничимо са Немачком! 

Ко би рекао како је избор несрба добар за Србију – гледано на ово што се сада догађа? Ко би рекао да ће изабраници несрби, нанети толико страха онима који их подржавају? 

Ко би рекао да ће се Немци опет плашити Србије, ко би рекао да ће се ствари променити за само 100 година – на србијанској страни Дрине и на мачванској страни Саве и данас, у време малих вода виде се кости коња и неопојане кости Немаца, који су бежећи са Цера скакали са коњима у воду, да пребегну у Сремску Рачу! Пазите се Германи – опет сте на Рачи!

Ваша пропаст ту почиње – избили сте опет, после 100 година, на сопствено стратиште и опет призивате и оно што је неминовно, дошло би то и без вас, али сте у свом страху чинили све на своју штету, да сте поставили Србе да владају Србијом они би се са вама договарали и не би по сваку цену да вам се придруже, ви поставили несрбе а они немају алтернативу – и шта добисте, осим страха да се то преко њих неразумних не догоди.

Сарађујете са покерашима – нема шта неће приложити - скидају сат, ципеле, кошуље, панталоне, само да покер партија потраје.... како вам је, Дајчери, то само ви, и Бог, знате. Али, заслужили сте ви то све – ми одавде вас само гледамо.

Урађено је све што је потребно да одете одатле, са нашег, када и како ће се то догодити зависи и од вас – ми нисмо тражили начине тог одласка, ми смо тражили само да нам се врати наше.
Наше оружје је НЕНАСИЉЕ, а на то не знате да одговорите! Бојите се тог страшног - вама непознатог оружја! 

Поклопило се да сарађују србски и немачки зидари темеља од жеља – не разумеју се, нису искрени једни према другим, лажу се непрекидно и прети велика опасност да овако опојани Срби-несрби изврше много тога на штету Немачке, јер не командују собом, чине нешто што им је неко на неки начин рекао да треба.... јуришају сенке бивших људи, оличене у србским зидарима темеља од магле, опојани људи из Србије, на заплашене узурпаторе туђег имања, на Дајчере!

Одјекује страшни шапат по немачким државним зградама «Срби долазе!» - то је страшна констатација, која подразумева започињање сељење вас, арапских чергара, како би кренули пут своје домовине - Дајчери пут Ирана, а остали свако ка својој матици, Египат и друге државе очекују Италијане, Французе, Шпанце.... Грке, Бугаре, Маџаре, Румуне – знају они ко су и одакле су.

А ми: Па они нам не сметају, нека их, како буду радили тако ће им и бити, али да се зна да су на туђем.... да се зна да смо ми власници свега тога.
Они су на исти начин засновали своје државе на нашем, како  сада помажу Шиптарима да заснују своју државу на Косову и Метохији – наравно, то је немогуће, засновано на градњи на темељима од жеља.

Сунце-Истина је оно што ће њихове државе и грађевине од магле учинити непостојећим, јер су и сада непостојеће, засноване на фалсификатима, злочимима  и сили, а фалсификати се открију, сила ослаби и све се сведе на онако како је било и како је одређено.

Американци не воле Немце, а ко би их волео, био сам лично присутан изливима несимпатија високог америчког званичника у односу на Немце, Американци не воле Енглезе, сматрају их неефикасним, а у суштини их се плаше због њиховог начина деловања и опште познате, а нигде (да ли?) написане надређености у свим питањима која задиру у размишљање, геостратегију и у крајње планове, све не желећи да схвате да су они само сила која спроводи у живот оно што замисле Енглези.

У суштини – за Србе: Ако би се требала или морала успоставити сарадња са овим овде набројаним који нас притискају, то треба чинити са Енглеском, а ако то није  могуће онда ту сарадњу треба успоставити преко Американаца, као друге руке која може да каже шта има да каже, без обавеза Енглеза да по том било шта предузимају.

О Русији сам већ довољно рекао – она је само наличје истог тела, Лице је Америка, наличје Русија, а ко ће у неком тренутку бити лице а ко наличје, одређује Енглеска.
Нико се о цени оваца не договора са овцама, нити са чобанином, већ са власником оваца!

За србске зидаре темеља од жеља: Хало, мајстори, седите, одморите се, не радите ништа и много сте учинили за Србију!
Пустите архитекте да осмисле, не зидајте грађевине од жеља и магле.... и разумите и туђе страхове. Разумите наше непријатеље које ви сматрате својим личним  пријатељима – Немце - није лако бити на туђем, узурпатор и окупатор, са лажним језиком, лажном културом, лажном историјом.... није лако бити Дајчер на србској земљи!
Разумимо сиротињу која се, као и некада што су чинили наши из Црне Горе, запутила пут србских земаља да се спаси од глади и смрти, па онда заборавили разлоге због којих су дошли... и пожелели да буду газде.
Не бива то, као што не бива да ваши темељи од жеља буду стварно темељи за било шта.

Разумите Дајчере – НЕ СМЕЈУ ДА НАС ПРИМЕ НА НАШЕ, јер где ће они потом?! 

Окренимо се себи, можемо све и сами, има нас довољно, имамо по 0,65 хектара обрадиве земље по глави становника и ко нам шта може лоше учинити, осим нас самих?
 

Бог са нама – Пристани Боже!


Драгољуб


Постављено 1.9.7522.г. – Црквена Нова Година,                                     (14.9.2013.г. по важећем државном 
                     календару) у 14,30 ч.

2 comments:

Unknown 16. септембар 2013. 08:39  

7522.л.Г., месец гроздобер, дан 16-ти.

Помаже Бог, Заставниче Драгољубе!
Јављам се само ради једне мале исправке у Вашем тексту. Написали сте: ''01.9.7521.г.-Нова Година (14.9.2013.г)'' Нисте написали чија је Нова година (у ствари ово је Јеврејска нова година, они је славе 1. септембра, а СПЦ 14.09. слави ЦРКВЕНУ Нову годину + 13 дана разлика између Јулијанског и Грегоријанског календара)а и година је погрешно написана, верујем омашком. Дакле, према БЕОГРАДСКОЈ ШКОЛИ МЕТЕОРОЛОГИЈЕ, чији је утемељивач др, дипл.инг.електро., Милан Т. Стеванчевић, ПОСТОЈИ СРБСКИ КАЛЕНДАР који је важио све до 19. века, а кога СВИ БРИЖЉИВО САКРИВАЈУ! По том календару ми смо сада у 7522. години (2013.г). Србска Нова Година почиње(датум је покретан)у ПРВОЈ НЕДЕЉИ АПРИЛА месеца. Ова 7522., СРБСКА Нова година почела 05. априла. Србска година има само два годишња доба: лето и зиму. Почеци су директно везани за две елЕктромагнетне прецесије које долазе са Сунца: једна о Ђурђевдану (почетак лета) и друга о Митровдану (почетак зиме). Оно што је занимљиво у овим Свескама, чији линк наводим на крају (до сада је изашло 6 свезака) сјано објашњење о Преображењу горе и воде које се увек дешава 19. августа. Ови метеоролози су измерили и већ годинама се то потврђује: од Ђурђевдана до Преображења, кише које падају у Србији су PH киселе, а од Преображења постају PH НЕУТРАЛНЕ! И то је научни одговор на ону народну: ПРЕОБРАЖАВА СЕ И ГОРА И ВОДА! Даље, имају егзактну научну потврду Ваше тезе да је ова наша напаћена СРБИЈИЦА БОЖИЈА БАШТА!Пшеница која роди у Србији и до 5 ПУТА ИМА ВЕЋУ ЕНЕРГЕТСКУ ВРЕДНОСТ у поређењу са било којом другом светском пшеницом! Измерили инжењери прецизно са веома софистицираном опремом!Онда дају одговоре откуд Србима крст са четири оцила (то је у ствари слика Магнетног крста на Северним магнетним вратима, фотографисала НАСА 2005. године, ПОТПУНО ЈЕ ИДЕНТИЧАН НАШЕМ КРСТУ). Зашто се Срби љубе три пута, зашто недеља има седам дана...итд. Круна његових открића је ПРОНАЛАЗАК ЗНАКА ЗА ВРЕМЕ који једино постоји у СРБСКОМ КАЛЕНДАРУ, и Винчанском писму, што је још један доказ о пореклу Срба на овим просторима, што су ФАЛСИФИКАТОРИ занемарили мислећи да је ОБИЧАН УКРАС те је тако разобличио неке ФАЛСИФИКАТЕ тзв ВИЗАНТОЛОГА, који су до скора били неупитни!Штиво је веома занимљиво, поред уско стручног метеоролошког погледа на нека питања, утемељења новог ХЕЛИОЦЕНТРИЧНОГ погледа на метеорологију, и РАД НА ОБНОВИ И РЕКОНСТРУКЦИЈИ СРБСКОГ КАЛЕНДАРА!
ПРЕДЛОГ: Да ове Свеске, или бар делове који се баве реконструкцијом СРБСКОГ КАЛЕНДАРА ставите у БИБЛИОТЕКУ КОЈУ ПЛАНИРАТЕ ДА ФОРМИРАТЕ НА САЈТУ ЗЛАТНОГ БИЛТЕНА! Заиста душекорисно штиво, за сваког Србина!
Од Бога Вам здравље и свако добро,
Милан Ц. Исаиловић, мрав пешадинац.
http://meteoplaneta.rs/2013/05/19/sveske-beogradske-skole-meteorologije/

Zlatni bilten 16. септембар 2013. 21:16  

Одговор на Милан Исаиловић: Брате Милане, захваљујем на указивању на моју грешку, погрешио сам, сетио сам се али нисам стигао да исправим пре него што је упозорење пристигло. Сада сам прецизирао и чија је нова година и да се 14.9. односи на важећу државну нову годину.... Хвала и свако добро од Д. Татомировића

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh