Put Spirale!


Пут Спирале!

-Опојани у Спирали-

(Наслов као консултација у оквиру обуке
припадника Братства «Срби и ја»)


Веза: Наслов на Златном Билтену

Пре два-три месеца када су представници садашње власти – Дачић, Вучић и Николић, потписали предају Косова и Метохије, Шиптарима, наговестио сам да треба само бити стрпљив и пажљив па уочити шта ће им се догодити.... ја сам то наговестио као лаик, а онда су зналци одређених религијских ритуала јавно усред србске престонице ову тројицу, Владу и Скупштину, опојали!

Опојани су наставили да раде оно што су и радили, Вучић је глумио, Дачић певао, Николић потписивао указе о одликовањима, Николићева жена ишла код Васељенског Патријарха да уговори мере за ојачавање православља у Србији у време док јој је муж на престолу цара Лазара, Влада је доносила уредбе, Скупштина и законе и чинило се да је опојавање било нуспешно. Све до јуче!

Јуче је главни од опојаних обнародовао да ће од недеље, око 1.8.2013.г. расписати Ванредне Парламентарне изборе у Србији, пошто се Фарса у којој је он био Главни и глумац и режисер, завршена и публика се разишла. Одабрао Глумац дане Громовника Илије – Светог Илије! Воли опојани да чује грмљавину, коју сам призива не водећи рачуна о громовима које Громовник циљано шаље.

Александар Вучић донео одлуку да се у Србији, опет, иде на изборе. Није приметио да се «публика» разишла, да се разилази и да нема назнаке њеног повратка на репризу Фарсе коју је водио целих годину дана.
Није он стигао да прочита, и нису му ни рекли, да је 20.7.2013.г. у Мионици, народ ове мале варошице израдио и предао на употребу, остатку Србије, Кључ којим се побеђује ова аматерска позоришна група која глуми власт – народ је у Мионици игнорисао позив на прославу 158. рођендана славног Војводе Живојина Мишића.
Тада је народ победио у првој битки комунистичку партију која влада Србијом, по основу страха и тортура, целих 69 година!

Била је то и прва битка коју је ненасиљем добила Организација Команда-540 са својим Братством «Срб и ја»!

Да је упознат, ставио би прст на своје вазда замишљено глумачко чело, па гледао шта ће и како ће. Али, није, опојани не владају више собом, њихова душа више не може да командује телом, нити је у ситуацији да пажљиво слуша инструкције оних који их иначе и инструишу, како да се понашају – опојани су у Предворју из којег се напушта Земља и они у том периоду превасходно страхују због Суда који их чека у вези дела која су им приписана, па су они неспособни за разборито расуђивање.
Неразборити, иначе, чине разне неподобштине.
Једна (неподобштина) од ових најновијих, а једна од последњих је јасно показана свима нама – онај који је водио годину дана једну Фарсу, сада би да нас приволи на гледање друге коју је припремио, али то не иде!

У  оквиру езотеријских ритуала Спирала је моћно оружје зналаца њеног коришћења – поједностављено, како сам ја то, као лаик, разумео, то је својеврсна, видљива или невидљива, нацртана или само замишљена, лансирна рампа којом се из Равни Земље лансирају људи или предмети у неке Друге Ванземаљске Равни са којих нама повратка!

Ако се пажљивије сагледају ова последња два-три месеца у којим делују опојани Дачић, Вучић, Николић, цела Влада и цела Скупштина, не може се а не помислити да су они, оним стручним опојавањем од стране Епископа СПЦ, стварно лансирани и да одлазе! Хвала Богу да одлазе, можда је баш престрого овакво лансирање......., али су они који су их опојали проценили да тако треба.

Главни глумац и режисер Једногодишње Фарсе која је припремана годинама док се борио за улогу и режију, залетео се и одлучио да иде на изборе!
И он још може да то учини, да их распише, али он не може учинити ништа да се они одрже, односно да народ буде заинтересован за ту нову представу, Нову Фарсу – прети му опасност да задобије улогу сваког који је опојан у редовним околностима, после стварне своје смрти.

*За овог глумца је права смрт и још гора од праве смрти, политичко-медијска смрт и он ће ући у то стање.

*Дачић Ивица, онај који се дрзнуо да потпише документ којим ОН продаје и предаје део Божијег Имања, Косово и Метохију, јер не жели да има било шта са Небеском Србијом, доживеће да се према  њему примењују законски прописи баш онако како их је он примењивао сво време своје владавине и, наравно, доживеће издају својих потчињених на начин на који је он издао свог духовног оца, Слободана Милошевића и сам народ! Сматраће да би права смрт за њега била награда – али на њу ће да чека све гледајући шта је све лоше чинио у времену у којем је могао да ради и по вољи Божијој!

*Зумбул Ага, како сам назвао Томислава Николића биће срећан ако буде могао да шета по свом имању у селу Бајчетина....., ако се буде поштовао резултат његових наводних штрајкова глађу да би изнудио изборе на којима је победио и сада заједно са Фондацијом «Драгица Николић» влада Србијом – али, тешко ће те привилегије доживети пре него што се и на њему буду примењивали прописи на начин како је он то чинио при предаји Косова и Метохије шиптарским побуњеницима!

*Остали – из Владе и Скупштине: Правиће се да саучествују у мукама опојаних, све чекајући шта ће се њима догодити, а догодиће им се све оно за шта су дизали руку и гласали – како су сејали тако ће и жети. Мачем ко сече, од мача ће и погинути!
Ко опојним дрогама трује туђу децу, гледаће своје дете као наркомана које ће и себе и њега одвести у Пакао – таква су давно прописана и непроменљива Божија Правила!

*Не брините се ви који би да негде побегнете – нема бежања, клопка се затвара, мишоловка се затворила јер сте цело време пристајали да будете мишеви! Због пара. Нема ни ваших пара – западне банке ће све то конфисковати до тренутка док не докажете како сте их зарадили!
Не плачите: Ништа не губите – ништа нисте ни имали!

*Прелетачи у странку Главног глумца у Фарси: Џаба прелет – и они падају, па и ви са њима, нема сувог за вас, сви ћете се, коначно, утопити! То вам се догађа због пара и положаја које би да задржите – и било је време!

*За све набројане и оне којих се на било који начин тиче: Паметан је Божији народ Срба – неће вас нико насилно терати са власти – помрећете од страха од моћног оружја ненасиља, од игнорисања, од тишине, од времена у којем ћете морати преиспитивати шта сте чинили.
Остаћете у Поднебесју, ни овде ни у Небу, лутаћете Поднебесјем у друштву оних у које сте се заклињали па их олако издали, сви заједно ћете гледати како се бришу сви трагови вашег боравка међу Србима, а то је онда права смрт!
И викаћете и дозивати и хтети да објасните, али вас нико неће моћи, ни хтети, да чује! И тада је за вас Представа окончана, а тада ће се Србија почети усправљати.

Власт ће преузети Организација  која је недавно створена, њено оруђе је НЕНАСИЉЕ и вера у Бога, она се заклела Св. Арханђелу Михајлу и то ће бити Духовно крило нове власти – та организација ће, наравно, имати и друга крила, састављена од зналаца војних вештина и ратовања са људима, јер ће и то бити потребно понекада, како би се стање довело у стање које је Богу мило!

Ви који чувате ове опојане, којим носите дневне информације, а по 30 пута дневно читате ово што ја напишем за један сат – џаба кречите!

Џаба вам и звања и чинови и Шкоде «Октавије» и «Фабије» (око тога се код њих ломе копља, ко ће шта да задужи и користи), и вас чека Катарза! Немате избора!
Или идите са опојаним или уђите у чишћење кроз Катарзу! Није лако, али је делотворно – ваша, назовимо је и, организација, биће распуштена! Чувајте материјал, биће згодан за размену за различите погодности које су вам сада испод сваког нивоа – живот, парче хлеба, чај..... када се нема пара и динар је велики зар не?!

За чланове Организације «Команда-540»:

Монах без манастира и даље ради сам. На вас се чека, због вас који можете да постанете његови помоћници, мада му помоћници нису потребни.
Ево вам и новог задатка: Пратите пажљиво шта ће се догађати онима који су опојани, па ћете о тим својим запажањима информисати – то је део обуке која и не личи на то, али правилно запажење је цела припрема да се неки посао обави како ваља. А посао вас чека! (Србија Драгољуб Татомировић)

Бог са нама – Пристани Боже!

Хвала Монаху без манастира, који нађе времена да ме посети и са мном разговара!

Драгољуб


Постављено 25.7.2013.г. у 13,45 ч

3 comments:

Митровић Драгослав,  25. јул 2013. 20:48  

Радоњићева књига о пропасти србије 1813. је преведена и може се прочитаи на адреси "србски фбрепортер" у четри наставка. Јако тужно сазнање али поука. Овде се један Србски Син изповедио Мајци Србији у виду дијалога.
А о овима што као владају Србијом шта рећи. Човек би требало да научи прво да влада собом.
Једна дивна жена Бранислава Божиновић рече да ће запад далеко стићи мислећи на науку али неумеју да се зауставе. Односно она је рекла како су одгонетнули ДНК и друго али је питање докле се и дали сме ићи. У ведама лепо пише клоните се "ИНОМИРЈА". Ето скркали су силне новце у онај "ЦЕРН" самос е питам кад ће их стићи бозон. Не вреди покушавати направити не природни свет.
Велики поздрав о Бог Вас благословио.

Unknown 26. јул 2013. 00:16  

Боже помози свима нама грешнима и учини да се све постави на своје мјесто, како је Теби и мило. И дај нам снаге и мудрости да чинимо добро и одбранимо највеће вриједности које си нам подарио.

Unknown 26. јул 2013. 00:18  
Аутор је уклонио коментар.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh