Obaveštenje za članove Bratstva Srb i ja


Обавештење за чланове 


Братства «Срб и ја»


-Отпочињање обуке за коришћење
Енергија као оружја-

_______________ 

Организација «Команда-540»
Братство «Срб и ја»
Кота 540
Заставник Братства

Сл. об. 1/2013

06.7.2013.г.
Србија


Веза: Наслов на блогу «Команда-540»
           под «Наредба број 1»

По одобрењу «Монаха без манстира» који на овај начин припрема своје помоћнике:

У времену од Видовданске смотре, 28.6.2013.г. и Наредбе број 1 члановима Братства «Срби и ја» на одговарајућа поступања, извршен је одабир Војника-Заветника којим се Завет прихвата и од 15.7.2013.г. почиње њихова припрема за могућност пријема Знања која се тичу Енергија људи као оружја.

Свима онима који су одабрани, који су проглашени Позваним од свих Званих, који су се пријавили, биће достављани на њихову мејл адресу делови Програма обуке, како би се за кратко време оспособили да користе одговарајуће сопствене Енергије као оружје, прво у сопственом интересу, а потом и интересу од ширег значаја.

Не плашити се да ће било ко, пресретањем наших мејл порука успети да омета или злоупотреби оно што ће се слати војницима-Заветницима, све ће ово важити само за оне који су били на Смотри и који су после смотре прошли одговарајуће провере. Остали могу само да стекну нека знања о томе, али не и да га користе, јер им неће бити дата основна шифра за идентификацију помоћу којих се Енергије претварају у оружја.
И нека знају, како би своју сопствену величину засновану на материјалној сили и оружју могли да пореде са овом, њима недоступном, силом.

Обука почиње уводним лекцијама, инструкцијама за започињање примене, уочавање резултата примене Енергија као оружја, увођења у знања како се заштити од грешака и свега осталог што би неког од војника-Заветника учинило помоћником Монаха без манастира.

Раније сам посебно нагласио да број војника-Заветника није битан, да Монах без манастира може све и сам, али је пожелео, и одобрено му је, да прими и неколико помоћника које ће научити послу за који их спрема.

Ево, ово је благовремено обавештење о почетку обуке, као и потсећање на обавезе које су садржане у Наредби број 1 – сви који се не буду држали процедуре и рокова, који се нису држали Наредбе број 1,  неће бити обухваћени Програмом обуке која почиње 15.7.2013.г., која је индивидуална и опредељена само за војнике-Заветнике, што ће рећи да се о њој не може дискутовати са лицима која нису чланови Братства.

Списак за упис војника-Заветника за Други Вод је и даље отворен у рубрици «Коментар» испод наслова «Наредба број 1» и сви који се пријаве пролазе исту процедуру за утврђивање да ли су Позвани, односно да ли се њихова жеља и сам чин Завета прихвата - како се то чини и са списком за Први Вод.


Бог са нама – Пристани Боже!


Слава Начелнику «Команде-540»
Св. Арханђелу Михајлу!


Србија Драгољуб Татомировић,
Заставник Братства


Постављено 06.7.2013.г. у 16,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh