Uvodne napomene - Početak rada "Komande-540"


Уводне напомене

-Отпочињање рада Организације «Команда-540»-


Мојој прогнози, од пре два-три месеца, о динамици дешавања у Србији, првенствено заснованих на проблемима нестанка новца којим држава испуњава своју функцију, потврђена је јуче од једног од бивших, и опојаних, челника Србије, Александра Вучића који је мудро објаснио у интервјуу од пре једног дана «да Србији не прети банкрот већ само Грчки сценарио» - значи, пропаст без објаве банкрота и мера које се у таквим приликама користе. Србија је доведена у стање да више не може да се брани ни сопственим банкротом!

«Грчки сценарио» је у току: Влада и Скупштина скоро неприметно, а на брзину, доноси нове и модификује старе пореске законе у намери да празну државну касу попуни новцем грађана – све у уверењу да грађани имају неке велике суме новца у својим кућама!
Ове прогнозе и процене се заснивају на невероватним методама истраживања, па се закуп многобројних скромних сеоских пансиона у Грчкој од стране србске сиротиње, по ценама од 5 евра/дан, искористи да се каже како Срби имају пара – чак се и мој овдашњи комшија, са пензијом од 25.000 динара упутио у тај «туризам» - уплатио је укупно 100 Евра одговарајућој туристичкој агенцији која ће га одвести на неко острво у Грчкој, аутобусом, и обезбедити му на коришћење двокреветни апартман са ценом од 5 евра/кревет. Отишли он и његов брат, накуповали су овде довољно хране за 10 дана, брат се разуме у кување и рачунају на укупан трошка од по 200 евра, мало више него на Равној Гори, али да виде Грчку!

Ти поступци сиротиње из Србије чине да се сматра да пара има. А када их има, онда се доносе закони по којима оне треба да се предају држави - аждаји којој треба око милијарду евра/месечно да би функционисала са свим својим потребним и многим непотребном трошковима.

Истина је: Новца у Србије нема, осим ако се по 1-2 хиљаде евра остављених за још неке црње дане, не рачуна на новац на који треба навалити – мада, када се нема и динар је неки новац, зар не?

Ако новца у државној каси нема, а  држава не жели да призна сопствени банкрот, она хтела - не хтела улази у сукоб са својим народом, тражећи од њега да испуни оно што он не може, што не жели и у чему не види ништа друго до покушаја државе да га опљачка.
Када се то у народу дефинише као такво, држава добија статус пљачкаша, а према пљачкашима су све мере дозвољене – престаје да се плаћају овако наметнуте дажбине, системи који живе од месечних новчаних прилива грађана престају да раде, грађани све мање верују држави, она губи и овако мали кредибилитет, припадници полиције који се стално ангажују за бесмислене ствари, јер су једино овлашћени на коришћење силе - као у прошлогодишњем попису кокошака, свиња, трактора, копачица, дрљача - почињу да схватају да није баш паметна опција испуњавати свакакве наредбе из Београда, а замерити се својим комшијама, јер ипак ће они у једном тренутку бити упућени на комшије а не на неког Дачића или његовог Специјалног саветника Тончева – па и ова сила постаје много мирнија и врло брзо изгуби статус силе - прво свешћу, страхом, сопственом неизвесношћу даље егзистенције, па без икакве објаве и конференције за штампу пређе на страну народа – а онда држава изгуби свој основни прерогатив – силу, којом намеће извршење онога што прописује, па се фабрикују закони који се игноришу. Настане стање грађанске непослушности која је моћан метод сукоба са државом. Свака држава губи у рату са својим народом! Државе без органа силе и послушности народа и нема!
Држава није зграда у Немањиној улици у Београду, или зграда било које општине у Србији – зграде су само грађевине и ништа више.

Начелници, команданти, министри и сви други у тим зградама свој ауторитет потврђују послушношћу народа и извршењем њихових команди у том ланцу командовања – нестане ли тога, нема државе, нема организације, нема ничега због чега се тој сили од државе сваког месеца мора принети на олтар око милијарду евра.
Онда, будући да један народ не може живети без неке организације, власт почиње да се гради одоздо.

Када се то, ускоро,  догоди, Организација која ће ненасилним методом преузети власт у Србији - од комуниста који владају већ 69 година - која је оформила своју «Команду-540» и снабдела је великом силом солидарности и осећања припадности тој организацији кроз модел заштите чланства «Сви за једног - један за све!»  чини оно што је неопходно са циљем који се објашњава у наслову «Устројство Васионе је Организација» на овом блогу.

Овај план стварања организације под «Командом-540» није ништа друго до објава овим властима да се спреме за мирну примопредају власти, да нова Организација има за циљ очување државе са свим њеним органима и улогом, али уз промену људи који ће ту власт вршити. Њихова штета ако ово буду игнорисали.
Ово је објава ненасилног преузимања власти, ако се они који су сада на власти са тим помире – а ко се не помире ризикују стање хаоса, своју безбедност, али свакако и стање у којем ће једна организација која покрива целу Србију, стати на чело народа како би се хаос превео у стање функционисања власти одоздо на горе - како би се спасила и држава и народ.

Пред Други Светски рат таква јединствена организација није била створена, јер су се  многи Срби определили за једну од више организација које су се бориле за власт - све су оне користиле силу, вршиле злочине и на крају се једна, у суштини побуњеничка и терористичка организација комуниста, уз страшне злочине, попела на престо власти са којег не сме да  сиђе, све се плашећи тренутка када ће јој се као таквој судити. Злочини које је она извршила не застаревају!
Мало је још живих учесника у злочинима, али њихова партија је жива – када се њој буде пресудило, пресудило се и свим злочинцима којим се више не  може судити.

Определио сам се, као мој прилог и помоћ Организацији «Команда-540» за моћно оруђе – БЛОГТОП – које свима стоји на располагању, а користе га појединци према својим жељама и потребама.

Ова Организација ће, по први пут међу Србима, постати сила ненасиљем – и имам обавезу да то објасним поближе због оних који ће желети да се придруже овој већ постојећој, неформалној, групи од 1.000.

«Сви за једног – један за све!»

Србија је власништво Једног! Он је власник свега на Небу и Земљи! Ових 1.000 то признају и сви ће се, бранећи Његово имање, ставити у позицију да бране Једног – Власника Србије!

Власник Србије ће тада као Један, испунити други део заклетве и мото-а Организације, која гласи «Један за све!».
Организација «Команда-540» из тога црпи своју моћ! Помагаће је Власник Србије!

Ко буде кињио, ружио, нападао, истраживао, приводио, хапсио оне који бране Власниково имање које се зове Србија, биће кажњен – неизоставно и по скраћеној процедури, невезаној за делатност људи! 
Уобичајена процедура је рок од 2-3 месеца, скраћена је за неколико дана.

СЛУЖБА

*Служба=служити некоме;
*Служба=некоме ко има неко имање или неке потребе да му неко обавља неке послове;
*Припадник Службе=Слуга;
*Служити под командом неког надређеног=Служити под командом слуге неког ранга;
*Служимо Газду имања, а не слуге!

Ако Газду имања признамо за оца – постајемо власници Газдиног имања – имање буде наше, па онда РАДИМО а не СЛУЖИМО.
Постанемо слободни Газдини синови и кћери, које раде на очевом имању.
Очево имање је наше имање и не може се служити на свом или на очевом имању.
Очево имање је наше имање.
Оцу се не служи - са њим се ради у заједници, на обострану корист!

Ми смо деца наших биолошких очева, наши биолошки очеви су деца синова нашег Бога Срба – ми и Бог Срб смо једно он је Срб и ми смо узели Његово име и рекли и «Ја» па смо добили «Срб» и «Ја» - што чини назив наше земље «СРБИЈА!»

Ми се власнику имања «Србија», нашем оцу Србу, заклињемо крвљу – Његовом која тече у нашим венама!

Ми крвљу својом обнављамо уобичајен однос син - деца, свесни шта то значи, шта значи завет крвљу. Завет крвљу се не може опозвати никако друкчије до одузимању преосталог дела крви у телу оног човека који се заветовао па се предомислио и на то људи немају никакав утицај.

Отац је увек уз своју децу.

Пробудило се довољно Србове деце.
Срб ће својој пробуђеној деци прикључити небројене легије невидљивих небеских војника и његова замаљска деца ће бити непобедива.
Србова деца на Земљи неће водити борбу силом, оружјем, новцем, сплеткама, борбом за боље место у служби – место слуге, то су оружја Србовог противника.
Србова деца ће ратовати речју Оца Срба, Правдом и Истином, јер су Правда и Истина сам Срб!
На челу Србове деце увек ће бити Отац Срб – јер Му то место и припада.

Ето, ко ово смирено буде читао, ко себе нађе као онога који би да се придружи «Команди-540» нека о томе више пута добро размисли и нека буде спреман да се пријави Команданту Општинске Базе. Неће се водити никакав регистар, неће бити никаквих спискова, припадници једне базе ће се познавати међусобно и функционисаће на принципима Грађанског ортаклука, помажући се и увећавајући број оних који се прикључују.
Када буде време, сво међусобно познавање ће се увести у правне оквире, коришћењем законских могућности на слободно удруживања грађана – без права на стварање тајних организација или паравојних формација. Наша организација ће бити јавна и нећемо стварати паравојне, већ праве војне формације, када будемо у позицији да преузмемо власт. Сада нам нису потребне – ових 1.000 је оружје неслућене снаге – онакво какав треба да буде један народ у једној држави које се (оружје) ствара из самог Бића тог народа.
Ја нисам овлашћен да дајем било какве друге податке, нити их знам, али ако буде потребе, поставите питање и одговор на њега ће бити у неком од наредних наслова на овом блогу, чији сам аутор ја, или неко из «Команде-540».
Наравно, ово не искључује ваше право да сугеришете, конкретно предлажете, побољшавате замисао..... и будете спремни. Јер, како нас обавештавају нама се приближава «Грчки сценарио».

За вас који бринете да ова власт не падне пре времена, све се плашећи због вашег сопственог пада:
Не обраћајте пажњу на овакве ствари, видите да је у питању чиста измишљотина, и злоупотреба Интернета – зар друг потпуковник В. Путин своје блогере у Русији у прво време није називао «Бандеблогери» - сада им већ тепа, одобрава митинге, критике власти, позива их у владу.....- измишљотина је чим се помиње Бог – можете да ургирате код ваших другова Американаца да овај блог блокирају, укину и чине шта им је воља, само када сте у осами, када сте сигурни да вас нико не гледа и не слуша, изађите понекада и себи на мегдан...... ни вама није забрањено да се придружите, ако испуните критеријуме за чланство.
Ускоро ви нећете бити они који дају своје, коначно и пресудно мишљење, о нечијој подобности за рад у државним органима и предузећима...... стижу други.
Списе чувајте, не кварите и не уништавајте, јер све то има негде и своју копију.

Бог са нама – Пристани Боже!

Др Драгољуб Татомировић,
доктор права - криминолог и теозоф

Постављено 02.6.2013.г. у 10,00 ч

9 comments:

Unknown 3. јун 2013. 10:43  

Па нека је срећан и Богом благословен почетак!
ХРИСТОС ПОСРЕДИ НАС!
ЈЕСТ И БИЋЕ!
Милан Ц. Исаиловић, мрав пешадинац.

Анониман,  4. јун 2013. 00:36  

Srecno i dugovecno , BOG je sa nama ne bojimo se.
Vlast me ne zanima a pomoc bliznjemu svome pravda i istina uvek i na svakom mestu .Osecam da je tiho prestrojavanje pocelo svuda u svetu neka je bog sa svima nama.SRB i JA za slobodnu Srbiju.
Sonja Ristic. Milivojevic

niko 4. јун 2013. 00:38  

Одавно Србија ово чека,па с Божијом помоћу нека нам је срећан почетак.Да нам Бог да оно што он мисли да нам треба.

Zlatni bilten 4. јун 2013. 09:37  

Одговор на Соња Ристић и Нико:Захваљујем на подршци идеји која се оваплоћује, у нади да ћете се придружити када буде време. За Ника: Молим да се потпишете именом и презименом испод свог коментара, у току дана - таква су правила, у противном Ваш коментар се брише. Поздрав од Д. Татомировића

niko 4. јун 2013. 10:47  

Извињавам се, Горан Тадић је моје име

Zlatni bilten 4. јун 2013. 12:22  

Одговор на Горан Тадић: Хвала господине Тадићу - не замерите на овим критеријумима, о њима сам довољно говорио. Свако добро од Д. Татомировића

Анониман,  4. јун 2013. 16:51  

Cilj je izgraditi društvo u kome novac neće uništavati duhovnost, a ideali i principi neće dovoditi do siromaštva.

Dušan Đorđević

Анониман,  20. јул 2014. 22:32  

GOSPOD je rekao gde su dvoje u moje ime tu sam i ja sa vama nas je svakako više. BOG s nami . Žika Ivić

Probudjen 23. мај 2018. 08:17  

Samo uz pomoc Svevisnjega mozemo opstati
Sa vama sam
Mira Kovacevic

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh