Izlaz, gde je?!



Излаз, где је?!

-Не „Калибром“ већ Истином-



Око Косова и Метохије:
Веза: У вези решења проблема Шиптара на Косову и Метохији

* http://zlatnibilten.blogspot.com/2010/11/smrtovnica-za-siptare.html

 * http://zlatnibilten.blogspot.com/2012/01/plan-eu-potkovica-za-siptare.html


Око Македоније:
Нису хтели с миром са Србијом, сада ће им бити омогућен рат са Шиптарима, после катарзе коју ће им тај рат донети, присједињују се Србији.

Око Црне Горе назване Монтенегро:
Оно што је планирано неће се мењати, имате у догледно време нову Истрагу Потурица и потом припајање Србији. Тако је одлучено! Ко и где? Па за такве информације се, Црногорци, вазда плаћало. Опремите се коферима па дођите. Иначе ће вам садржина истих бити само отежавајаћа околност.

Босна и Херцеговина:
Пазите шта радите! Због групе бандита се више неће Србија увлачити у било какав рат.

О Хрватској:
Ко то беше?

О Словенији:
Пропало вам тржиште, почеле и у Србији да се праве секире и косе. Збогом!

О масонерији, Енглезима и сличним ......., да не напишем шта сам помислио:
Знамо, видели смо да сте истакли белу заставу предаје-сачекајте, долазите на ред!

О Американцима:
Трамп је  даље под нашом заштитом и нека пази шта се од њега тражи и очекује када је Србија у питању, јер се заштита може и укинути. За сада је све у реду.

О Мантри као оружју којим је снабдевена Команде-540:
Ретко оружје, врло ретко, каже онај који зна да је у поседу само двојице људи, а од 13.10.2018.г. иде у редовно наоружање неких Самосталних Батаљона Команде-540.

Свима:
Пазите шта радите, уопште и посебно према Србији и Србима! Ми више нећемо да чекамо и о томе смо обавестили кога је требало обавестити.

О Расији која се из неког разлога назвала Русијом:

Са вас је склоњен Заштитни Кишобран 31.10.2015.г., киснете и буђавите, трулите, сви вас нападају, не знате шта ћете даље, курчите се могућностима ракета „Калибар“, ништа вам то не помаже, узимају вам цркву, негирају вам националност, историју и порекло. Оправдано! Јер све држите сакривено. Спашавајте се!
Ваш Патријарх Руске Православне цркве зна ко је прави Патријарх Србске Православне цркве, значи и ваше,  и цар Србије - што значи и целе Расије, односно Русије.

То је Бомба Истине која вас може спасити, никакав „Калибар“!
Ево вам и конкретније: 
http://komanda-540.blogspot.com/2016/09/nasoj-zalutaloj-srbskoj-braci.html

Бивши потпуковник КГБ Техничке службе којег неоправдано дуго држите на челу Расије, пробао да се договори и нагоди са Књазом овог света, са Антихристом! Грешка која се плаћа.
Ми из Команде-540 смо потпуно инертни у односи на овакву Расију, коју представља потпуковник и братија, наш народ, Расане, наравно да волимо и наша врата су им вазда широм отворена.
Бацајте Бомбе Истине!


*У славу нашег Живог Бога Срба!
*У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!


Дана 7.10.7527/2018, 13,00 ч. Кота 540


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 7.1.7527/2018.г. у 13,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh