Masovna trovanja u Srbiji!



Масовна тровања у Србији!
-Промени канал!-
-Дао је своје паре…-


Веза:
Право на слободно тровање народа у Србији

Шифрована депеша мом другу Доналду Трампу 

Један, недавно, ових дана, близак Александру Засвенадлежном, се изгледа предомислио, устао против Александра, био поливен мокраћом оних који личе на мушкарце и оних које личе на жене, па се ућутао.
Када је такав онај који се хтео означити и храбрим и поштеним, какви ли су остали?

Који остали?!

Па онај који је исто тако министар али много важнији, министар полиције и онај други који има тенкове, исте оне које је његов духовни тата Слободан Милошевић 1991.г. истеривао у центар Београда да растера народ који се бунио против онога што нам је тај Милошевић чинио…

Обојица кажу: Коме се не свиђају програми ТВ Пинк, нека промени канал, односно човек је уложио своје тешко зарађене паре, ризиковао, па ко сме да се меша у приватан бизнис у Србији ако је све према законима, које ова двојица профилишу, а њихов идол Александар Засвенадлежан спроводи у дело.

У реду Небојша, у реду други Александре: Значи имају право својим новцем да купују одређену робу и по одређеној цени је пласирају на територији Србије. Браво!

То ради тај извесни Жељко Митровић помоћу националне тв фреквенције коју је изнајмио од Србије. Плаћа којекакве уметнике, политичаре, значајне личности да за новац глуме у тим Пинк програмима - то што глуме је оно због чега се један министар био побунио. Издајник! Министар издајник! Министар који сматра да је Александар Засвенадлежан у нечему погрешио!

Као да је могуће да Непогрешиви погреши!

Питам тебе Небојша: Имам ли ја, или било ко други, право да у Великом Трновцу код Бујановца, за своје паре купим 100 кг. хероина и потом ту моју робу слободно дистрибуирам по Србији, на јавним местима која припадају свима нама, значи и мени, и зашто би то било некоректно или забрањено, ја бих то само нудио, ко хоће-купи, ко неће-не купи!

Јер роба је моја, купљена од Шиптара за мој новац! И улица и околина школе је и моја као јавно место, и кафићи и ресторани су и моји јер су то јавна места. 

Кажете вас двојица експерата, свако у својој струци, један који руководи полицијом је по претходном радном искуству продавац компјутерских компоненти, додуше, сада има докторску Мегатренд диплому, а овај други, који је због слабовидости шкартиран од Војне Регрутне комисије, је министар војске и командант свих тенкова у Србији, укључив у то и оне остале му од његовог тате Милошевића, та и таква двојица КАЖУ да је то забрањено! То што бих ја са хероином.

А имам добре везе, постигао бих добру разлику у цени куповине и продаје…. Платио бих комуналну таксу (пандам такси за тв фреквенције)  што користим јавна места, као они из Путинаца у Новом Београду, за место на којем паркирају приколицу са лубеницама.

Зашто је то Небојша и Александре забрањено?

Кажете да то трује децу…. Е, ту смо! Код тровања!

Јесте хероином се трују деца и они мало одраслији од деце, и то је тровање тела и душе. А ово што се ради преко ТВ Програма за који сте се баш својски заложили, трује се ДУША свих грађана Србије!

Добро, знам да вам је на челу партије бивши радикал, што је друго име за комуниста, који не верује у постојање душе, децу крстите у црквама, чак то мора да изведе лично патријарх пошто је доказано да је он божији миљеник, али ви то радите ради реда, јер у душу не верујете. Оправдано!

Ко верује у постојање тамо некакве душе, он је на стрампутици да помисли да постоји и тамо неко Бог…. Којег нико још није видео, мислим на вас из вашег окружења, а ваше стварне богове, Милошевића и Вучића, сте видели и изблиза! Па сте привилеговани па се можете назвати неким посебним именом као што себи додају придев имену „Хаџи“ сви који су ишли у Јерусалим на Христов гроб. Један од тих „Хаџи“ је био близак и са Милошевићем и његовом лепом и згодном  и посебно паметном женом.

И због тога би ви свом својом силом на мене, када бих организовао да робу коју сам поштено платио препродам на местима која и мени припадају.

Ви то не дозвољавате! Ви сте људи од закона. Оних које сте сами донели.

Али да забраните тровање душе преко телевизије то вам не пада на памет!

Коме се не свиђа нека промени канал, на свим другим је ваш идол Александар Засвенадлежан, па је поред њега ипак боље гледати оне који се по 24 сата дневно уживо пред тв камерама свађају и раде све оно што нам трује народ, децу, омладину и одрасле, које сте преварили у предизборној кампањи уверавањима како ћете радити на корист државе и народа, а ви им трујете душе деце, јединог вредног што  у вашој Србији могу да имају.

Само: Почетком септембра 2018.г. из функције су избачени сви Нискофреквентни Теслини генератори слабих струја којим сте успављивали Србе, од 1945.г. па на овамо, и све остале који уз њих живе у Србији.

Народ ће се врло брзо пробудити. И видите где ћете онда вас двојица и још њих  300 са списка који чини елиту у Србији??

Послаћу  још вечерас шифровану депешу мом другу Трампу са само једном молбом: 

Пожури, друже и не жали троваче душа! Ове који трују тело,  можемо и сами!  

Пази друже: Због непридржавања уговора са вама, а да би га казнили (Слободана Милошевића) којег сте нам наместили за владара Србије, бомбардовали сте целу Србију…. Немојте сада да поновите сличну грешку, а уверен сам да нећете, имате списак оних које је сачинио ваш ФБИ у Београду…. Само склоните њих, остало ћемо сами, па да се потом договарамо.

*Слава нашем Живом Богу Србу!

*Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Команде-540 Светом Арханђелу Михаилу
!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано, запечаћено и постављено 24.9.7527/2018.г. у 14,23 ч.

1 comments:

Zlatni bilten 25. септембар 2018. 12:23  

Драгољуб Татомировић: Поновљам: Непотписани коментари неће бити објављивани! Анонимно пишите на другим блоговима или по тарабама диљем Србије. Моји читаоци су персоне са именом и прехименом, и, волео бих и, са мудима!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh