Finale-zauzimanje pozicija pred start!


Финале-заузимање позиција за старт!

-Прикривање важних одлука-



Веза: Финале http://komanda-540.blogspot.com/2018/07/finale.html

Моји уважени читаоци, посебно они са НН интернет прикључака обележених заставама држава због којих све ово и пишем, постају мало нестрпљиви, неки ме и питају шта ће се то догађати после намирења 100 година од убиства руске царске породице Романових извршеног у ноћи 16/17.7.1918.г. а ови са НН прикључака свакодневно још нешто прочитају, пореде, утврђују  и анализирају. Они су уочили  врло висок степен остварења свих објављених прогноза, сада би и до оних необјављених… без бриге: Све иде како треба! 
Државе подсечене Србским Енергетским Косиром се уништавају међусобним финансијски сукобима, подизањем или обарањем цене гаса и нафте, уцењивањем држава које су изгубиле Други Светски рат као савезнице Адолфа Хитлера… јер правог, класичног рата као да неће ни бити, чему ако се финансијама остваре пројектовани циљеви?!

Даље:

*Ко ће заступати Русију на састанку америчког и руског председника;

*Неповољност за Америку ако Путин пошаље на састанак свог дублера;

*Ко може да преузме управу над Русијом и какве су реперкусије?;

*Америка потапа Турску;

*Америка рекетира Кину;

*Америка ставља на предвиђено место окупирану државу Немачку, која се мало била заборавила;

*Када трка буде при крају, Енглеска ступа на прву атлетску стазу и истрачава трку као победник;

*После фингираног финала Америка-Русија, следи Право Финале Србија-Енглеска.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=270

За Енглезе: узалуд вам је масовна и ужурбана производња неких од Срба у витезове и крсташе-узалуд, они не могу ништа од онога што им ви дајете у задатак! Обновљени Ред Змаја у Србији не допушта никакве недоследности. Имате могућност да се покајете и покажете… чекамо, лопта је у вашем дворишту!

У славу нашег Живог Бога Срба!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано и постављено 11.7.7527/2018.г. у 16,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh