Gordost presudjuje!


Гордост пресуђује!
-После којег времена?-

Подржавам у целости сваку америчку меру која се тиче разјашњавања криминала у оквиру владајућих породица у Саудијској Арабији, јер су пустили своје краке по целом свету.

Радујем се да се стварају услови да се прегледа има ли тих кракова и овде у Србији. Када ми сами не смемо или не умемо, нека то ради онај који и сме и уме. Ма био и Американац!

Радујем се и окупаторским мерама Европске Уније што ставља границе Србије под сопствену контролу, због тако нечега Србија је заратила са Аустроугарском бранећи своје право да њена полиција брине о хватању злочинаца по Србији. Тада је владао радикал у Србији - сада њоме владају лажни радикали. Фалсификат није оригинал!

Радује ме што се у свим важним министарствима Србије налазе странци који управљају истим - када радикали не умеју то сами да организују.

Радујем се што је државни секретар за безбедност свих амбасада Србије у свету, проверени експерт за те послове и проверени службени и лични пријатељ Дворске луде Србије – када полицијске школе нису умеле да школују такав капацитет од експерта за безбедност, јер ће ускоро отићи са власти заједно са Дворском лудом.

Радујем се што сву власт по питању безбедности у Србији води бивши трговац компјутерским компонентама, а било би добро да се распусте све цивилне и војне школе за кадрове из области безбедности, јер нису умеле да створе таквог експерта.

Радујем се што је власт лажних радикала и лажних комуниста успела да се у Србији као највећи криминал сматрају саобраћајни прекршаји, остало је завршено.

Радујем се да је  чувени експерт за послове полиције са дипломом ДИФ-а (Факултет физичке културе) донео правилну одлуку да се учлани у странку лажних радикала како би избегао одговорност за свој експертски рад на полицијском плану, иако је оспособљен  за наставника фискултуре, јер је показао како је паметан, а о томе ће моћи, као лажни експерт у странци лажних радикала, да размишља у блиском наредном времену, без да га било ко омета у томе.

Радујем се што су Руси позвали нашег цара да дође на Дан ЧЕКЕ/КГБ/ФСБ (20.12. сваке године) у Москву, да им увелича свечаност, да размене искуства и успоставе још бољу сарадњу.

*Како су лажни радикали изгубили власт у Србији:


*Чему служи демонстрација силе власти у Београду;


*Истрага корупције у Сауди Арабији-рефлексије на Србију;


*Нервоза Русије;


*Шта је саветовано Русији пре две године.


Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=243

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 16.11.2017.г. у 13,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh