Već vidjeno!


Већ виђено!
-Ненасилно преузимања власти-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/07/gorak-lek-ognjene-marije.html
 
Понуђени лек није прихваћен у остављеном  року,  до Светог Илије. Одмах потом је одређена друга терапија!

Док сам примао државну плату као полицијски инспектор, стицајем повољних околности детаљно сам био упућен у стварање паралелних институција власти на Косову и Метохији, од стране тадашњих руководилаца покрета за отцепљење те наше покрајине.

Био сам задивљен једноставношћу целог пројекта и ефикасношћу којом је просто пленио, а радили су га најобичнији инспектори косовске полиције, ослањајући се на савете мудрих Шиптара учесника у власти од 1944.г. па на овамо.

Суштина је била обликовање  свести Шиптара да су нелегалне паралелне структуре власти оне које треба сматрати правим, а да су званичне структуре оне које им не служе, које им нису потребне и на које НЕ ТРЕБА ОБРАЋАТИ ПАЖЊУ!

Пратио сам како расте и стасава та паралелна структура власти, држао извесне контакте са њом јер смо без њих били и слепи и глуви на тој територији.

Тадашња УДБА је од свега имало само још име, била је без икаквих ваљаних упоришта, мада је већ тада превасходно желела да преузме послове Јавне безбедности  у домену сузбијања кријумчарења опојних дрога.

Паралелна шиптарска полиција је побила сараднике Јавне безбедности на Косову и Метохији, пристигли полицајци из централне Србије нису имали искуства у раду на Косову и Метохији, УДБА се бавила сама собом и створени су услови да оне паралелне структуре овладају Косовом поред нас којих је било на хиљаде, који смо тамо отишли да би ми вршили власт и формално смо то и чинили, али праву власт су тада преузеле паралелне структуре Шиптара.

Нас нико није уважавао, нико  није хтео да се одазове на наш писмени позив, те смо по сваког који нам је требао морали да шаљемо патроле полиције, тада милиције.

Паралелне структуре су имале углед и свако се одазивао на њихову поруку коју су на било који начин слали. Било је то предвечерје доласка С. Милошевића на власт у Србији!

Када је Милошевић сео на владарски трон Косово и Метохија  су били изгубљени, мада је по свему оно и даље обитавало у Србији, али се власт држала само силом-Шиптари његову власт  нису примећивали нити признавали.

Гледао сам како се одваја један део државне територије ненасиљем. Методи које смо користили били су неодговарајући, нисам на то  могао да утичем, изасланик С. Милошевића, Радмило Богдановић, имао је своје идеје и власт над  свима нама, па сам у једном  тренутку када је прављен списак за пензионисање нас 5.000 поднео захтев да одем. Отишао сам у 42. г. живота, а било је и млађих од мене.

Потом сам гледао како се то претвара у оружани конфликт и на крају и у рат…..

Гледао сам шта ради Милошевић, шта раде они који су од њега преотели власт, све до сада када власт врше Милошевићеви најближи сарадници.

У току лета 2012.г. блиском сараднику Томислава Николића дат је Елаборат о уређивању стања на подручјима општина Бујановац, Прешево и Медвеђа са каснијим придобијањем и осталих регија са Косова и Метохије…..ништа од предложеног није прихваћено, а потом сам, користећи се специјализацијом реализованом у време када су Шиптари ненасилно преузимали власт на Косову и Метохији, сачинио план да се власт у Србији ненасилно преузме у тренутку када легални вршиоци власти више не буду знали шта ће са њом!

Основана је Организација „Команда-540“ са циљем да реализује то ненасилно преузимање. Блог „Команда-540“ је претворен у моћно оружје „Блог-топ“ као информативно-управљачка платформа будуће власти у Србији!

После четири године, а сви велики ратови трају по четири године, извојевана је победа и  тај тренутак преузимања власти се приближио.
Створени су сви услови за то, од унутрашњих политичких и економских прилика до коначног договора великих сила по питању Србије.

План који сам сачинио и назвао га Планом „Гаврил“ и план великих сила се подударио, стварају се околности да се оба плана реализују као један, да свако оствари свој интерес - Србија свој, а велике силе свој! Овде напомињем да не постоје планови Русије или Америке као одвојени планови, они су увек у функцији плана Британије као овоземаљског владара света!

План „Гаврил“ верификује интересе Србије и њених грађана и ни у чему се не мења ако би га подржала Русија или Америка, наравно, најбоље је да га подржи шеф свих њих – Велика Британија, да разговарамо са газдом а не са слугама! И то ће се по свему судећи ускоро догодити. Без рата, нереда, гужви, насиља, без трошкова… 
Велике силе су одредиле и редослед мера и њихову динамику, оне већ раде као да власт у Србији више и не постоји, односно оне је игноришу, а ове немају никаквих могућности да се наметну као неки битан фактор.

Стицајем срећних околности члан Организације „Команда-540“ има добре контакте са свим важним државама света и „Команда-540“ ће му ових дана омогућити контакте са представницима одређених држава, са циљем да се крене од Преображења!

Када се почне реализовати план мера великих сила, ми ћемо, будући у временском шкрипцу, позвати грађане Србије да у свакој општини и округу организују општинску или окружну Команду-540 коју ће Штаб Команде-540 верификовати, те се у том тренутку има сматрати да  је паралелна инфраструктура власти у Србији спремна да преузме власт у свакој ситуацији: Да се ова постојећа добровољно одрекне власти, да се организују избори или да грађани јавно и масовно искажу незадовољство постојећом влашћу, када ће припремљена паралелна инфраструктура само каналисати послове власти на корист државе и народа.

Мој План „Гаврил“ је у време када су садашњи бизнисмени 1992. године одбили да поштују договор са Милошевићем који им је поверио велике суме државног новца да њиме послују и за себе узимају одређени проценат, а остало да иде држави, а он имао намеру да их присили на поштовање договора, предвиђао мере према 300 таквих бизнисмена.
Сада нам долазе информације да је тај број садашњих бизнисмена око 500-600 и за њихово уклањање из бизниса су заинтересовани сегменти плана великих сила.

План „Гаврил“ предвиђа максимално коришћење информатичких технологија, максимално јефтина суђења, привођења у смислу позивања да се сами пријаве надлежној служби, те суђења по општинама и окрузима, без спектакала и медијске халабуке - План има јасан циљ и чим се склопе потребне околности они којим је понуђен ће омогућити све што је неопходно да буде и  реализован.

Уместо ријалити тв програма као бацања прашине у очи коју су организовали они који би да се сакрију од народа, гледаће се суђења онима који су упропастили Србију. Али без бриге: Сав покрадени новац је у банкама на западу, све се контролише преко Лондона, сва средства ће бити замрзнута и потом враћена Србији, после чега би било добро ставити прст на чело па размислити шта и како даље.
vucic
Фото са WEBTRIBUNE.RS od 12.8.2017.г.
Председник Србије Александар Вучић
Предлажем да размислите о блиском тренутку када ће се огласити потреба за стварањем општинских и окружних Команди-540 које ће преузети власт у Србији. По пет у свакој општини и округу, без мрља у каријери и животу како би постали темељ нове власти. Потребно је већ резервисати одговарајући пословни простор и те управљачке петорке и бити спреман.

Ви из државних органа и полиција, не дозволите да будете затечени, размишљајте ко је тај који би вас својим знањем и ауторитетом водио у препород после Преображења-организујте све сами и будите приправни.

Поштујте законе и бојте се Бога!

Не чините недела било које врсте, због некога, због нечега….јер ћете о свему бити питани.

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације „Команда-540“ Светог Архађела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“


Постављено 6.8.7526/2017.г. у 17,00 часова.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh