Jedan je suvišan-na slobodi!


Један је сувишан - на слободи
!

-Зашто државни органи не штите
Александар Вучића /
AV-6/?-

Фаза-2

У полицијама, војсци, судовима и тужилаштвима у Србији ради више од 100.000 службеника којим држава Србија уредно исплаћује плате и друго што им припада. Али, из неких разлога сва та сила од униформи, звања, титула и функција  већ годинама одбија да, силом закона, штити некадашњег председника владе и садашњег председника државе, Александра Вучића, дозвољавајући извесном Миловану Бркићу, који се потписује као Главни уредник магазина „Таблоид“ и који на сваких 15 дана, већ годинама уназад, о нашем председнику, Александру Вучићу, износи најгрозније податке, верујем да су у питању инсинуације….

Јер ако би било тачно то што   Бркић у својим новинама упорно тврди, а тиче се лично Александра Вучића, његове породице и пријатеља, Савет Безбедности Уједињених нација би у сваком тренутку могао да по основу тачке 7 Повеље УН Србију прогласи гангстерском државом и силом је стави под старатељство!

Ја као мали и безначајни појединац, каквих је у Србији још седам милиона, мислим да је немогуће да нас Господ кажњава тако да на челу наше државе буде неко каквим Бркић описује Вучића, мислим да нисмо баш толико згрешили.

Онда се сетим ових преко 100.000 државних службеника и њиховом ћутању на оно на шта Бркић указује.

Они из државних органа прећутно, и сви у сагласју, одбијају да силом закона штите Александра, а он је сада  на трону цара Душана….

Изгледа и са знањем и прећутном сагласношћу Александровом да се не губи енергија презапослених државних службеника на негирање истинитости онога о чему Бркић упорно пише, јер има много већих проблема о којим та група од 100.000 душа, треба да брине.

Интернетом, сликом и речју, се изговарају подаци који потврђују оно што Бркић пише….бандеблогери, (на овај израз патент поседује Владимир Путин који је блогере у децембру 2011.г. назвао Банде-Блогерима, потом се уплашио па их назвао Господа-блогери!) нам руше цара!

Питам се, не само ја, већ сви у селу у којем боравим преко лета, којим однесем „Таблоид“ па он иде из руке у руку „у поверењу“ и у неверици! Па ме онда питају: Да ли је могуће, како сме, и где се тај Бркић налази, да ли га је појела помрчина или је у затвору у Митровици, Нишу или Пожаревцу?

Одговарам да не знам да ли је истина, да га није појела помрчина, да није ни у једном затвору, да се сликао у униформи пуковника руског КГБ-а, да је то човек са завршеним грађевинским занатом, којем више одговара перо и папир од мистрије и малтера, да је око себе окупио екипу новинара, од којих неке и познајем и за које мислим да су патриоте и свакако на свом месту. 

Они наставе и кажу да је један од ове двојице сувишан на слободи, један мора да је у затвору!

Јер, кажу, не може бити на слободи човек који овако пљује по нашем цару, али ако је то истина онда ни цар не може бити ни цар ни на слободи!

Не усуђујући се да их уверавам или разуверавам у њиховим ставовима… када останем насамо и сам се упитам: Да ли је могуће? Да 100.000 државних службеника за спровођење закона не штити нашег цара, односно да ли је могуће да постоје неки нама обичним људима скривени разлози, зашто Милован Бркић није добио прилику да у судском поступку покуша да аргументује оно о чему пише? Која сила је та која омогућава  да један Милован може да пише оно што пише?

Али, која сила је и сила која Миловану дотура информације за које он тврди да су истините и као да изазива АВ-6 да га тужи како би имао прилику да на записник у судском поступку изнесе оно што и пише.

Свакако су моји Равногорци у праву!
Један од њих је сувишан на слободи!

Рачунам да би у затвор требало да иде Бркић, рачунам да је АВ-6 понекада својеглав, да је понекада и непромишљен, али да није будала да би радио оно и на онакав начин како то Бркић описује.

Али, ако је истина оно што пише Бркић, којег нико не ставља пред суд и потом у затвор – онда је наш цар АВ-6 већ у затвору, свакодневно стрепећи да неки од оних 100.000 државних чиновника са фасциклом са доказима оде у „Таблоид“.


Ракеташи Команде-540 су молили да они који су кривци за растурање Србије и издаје поводом Бриселских договора са Шиптарима и Немцима  буду кажњени на неки од многих понижавајућих начина.

Није ли ћутање 100.000 оних који треба да бране АВ-6 део тог понижења?

Није ли овакав став једног новинара такође понижење за АВ-6, јер му он, АВ-6, не  може ништа!  

Бандеблогери и „Таблоид“ ће и формално оборити АВ-6 са власти, и ове почасне, јер ако му се докаже ма и део овога о чему Бркић говори, он не може вршити ни почасну ни било какву другу власт!

Ја сам у својим плановима и предлозима предвидео да сви важни извршиоци кривичних дела и  издајници служе казну у Окружном затвору Падинска секла код Београда, а да их за викенд обилазе наставници са децом и студентима, тако то раде Кинези. Они редовно прате шта ја пишем и усвојили су тај мој предлог.

Што ћутите ви из тужилаштава?
Чекате нечије одобрење или наређење? Делујте, разјашњавајте кривична дела али и слутње – или се склоните! 
Један је овде сувишан на слободи!!

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 2.6.7526/2017.г. у 19,55 ч.
_________________________________
Снимљено 2.6.2017.г. у 20,56 ч. - Застава Русије

Браћа Руси се баш занимају за Фазу-2, пажљиви су, а остали му дужни
и МИГ-ове и ракетне системе!
2'56"  београд
4'2"  београд
10'32"  Београд
_________________________

Снимљено 4.6.2017.г. у 10,28 ч. - Застава Русије
51"  Београд
2'5"  Београд

3'4"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh