Tvrdoverci!


Тврдоверци!

-Они нису сами-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/04/poziv-predsedniku-srbije-da-radi-svoj.html

Јаки у вери никада нису сами, њима нико ништа не може, они се држе свога пута, они се држе свога бога! Наравно, као и увек, ми Срби смо у самом челу Тврдовераца, али нисмо сами: Америка истовремено понизила Русију и Кину - Русију бомбардовањем територије која је под руском  заштитом у Сирији, и Кину чију су делегацију са председником на челу сместили по оближњим хотелима у близини приватне виле америчког председника – и једни и други, Руси и Кинези, се опсетили како им је понижавање од користи – Руси израчунали да је цена нафте кренула навише, а Кинези, па они ће већ увидети како ово понижење у ситуацији када им је државни дуг већ 285% бруто државног годишњег прихода доноси корист у смирењу и спашењу кроз смиреност и трпљење….

То је позив за Америку:
Бомбардујте све оно што штите Руси, и наставите да плашите Кинезе беспарицом и трговинским ратом, они су на самом свом крају, а не смеју, као што то сме Америка да дугују онолико колико им се прохте и затреба.

Наравно Орфеј-Америка, свира, сви остали играју! Сви сваког месеца купују америчке државне обвезнице и признанице о томе рачунају у тврде државне и девизне резерве! http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/05/orfej-svira-svi-igraju.html

Њихов бог је са њима, са Кинезима, Русима и Американцима! Свирач, Орфеј рачуна и на бакшиш, а ако га не добије, он га сам одреди и узме! 

Америка уствари никоме ништа и не дугује: Бомбама само плаши оне који би да смање куповину њихових признаница за које испоручују све вредно што имају!

Ратом се прети због назнака да би још неки хтели да тргују лажним новцем, па се као здружују и покушавају нешто мимо Америке - она, Америка то не допушта! Она је успоставила механизме принуде, што претњом бомбама, што стварним бомбардовањима, али посебно што сви бандити широм света сав покрадени и сав прљави новац мењају за њихов лажни новац и онда га, опраног, депонују у америчке банке, на сигурно. Прање се наплаћује и до 40% од номиноване вредности онога што се тако пере!

Колико је тај новац безвредан нека потврди и чињеница изнета у једном  разговору са извесним бизнисменима и  извиђачима власника многог прљавог новца којом приликом су изразили спремност да извесне услуге, неуобичајене, и које се и не наплаћују, плате кубицима таквог новца! Да плате оно што је бесцено лажним новцем, тако их учи њихов бог!

Овим су потврдили да оно што се може купити заправо и нема никакву вредност – они то не могу да добију за сав штампани материјал, који називају новцем, свих банака широм света, и то је узвратни шамар њима као посебним Тврдоверцима и њиховом богу, који може да им омогући све што се тиче силе, превара или опсене, али им он не може да обезбеди оно што сваки други, мали и најобичнији верник, невезано за веру коју исповеда, да узвратно добије за добра која чини у свом животу!

Без тог лажног новца су наводни богаташи само затвореници америчких затвора, сиромаси који у страху да то избегну чине све што је неопходно да се трговина продаје и куповине америчког штампаног материјала настави.

Докле?

Ту краја нема, све док су челници великих држава Тврдоверци, док се клањају Антихристу, а то се догађа, у Русији последњих 100 година, у Кини одувек, а у Америци од како су бели бандити отели Америку од њених власника-Индијанаца, и откада су Јевреји преузели штампарију америчких штампаних ствари.

Докле ће то трајати?
Док се не обзнани Истина, а  садашњи сатаниста Римски папа Франциско, опет је заказао крунисање Сатане за цара за 5.6.2017.г. у Јерусалиму!
Испланирали су да се после најновијег „археолошког“ прекопавања гроба Исуса Христа, да се на следећи Православни Васкрс, 16.4.2017.г. као знак надолазеће Апокалипсе, не појави пламен који ће упалити свеће епископа и верника који присуствују Светој Литургији тој Главној Христовој цркви.

Био би то знак да нас је Исус Христ оставио, односно да је Земљу предао богу Тврдовераца-Сатани! Ако Франциско то буде смео, јер је већ у страху од своје смрти то одлагао више пута, после упозорења да ће сви који се тим поводом тамо окупе бити побијени. И хоће, ако се усуде на то! Страже су на својим местима.

Лажни амерички новац за њу штампа приватна фирма (ФЕД) која тај новац продаје као сваки други штампани материјал и штампарија не одговара за евентуалне лоше куповине тог штампаног материјала од стране других држава, јер за оно што пише на долару не одговара штампарија већ онај који је наручио штампање потребног броја кубних метара тог штампаног материјала. Купује ко хоће, колико хоће, по дефинисаној произвођачкој цени, плус провизија!

Због тога ФЕД не може да пропадне, он наплаћује приликом испоруке штампаног материјала, а ако се од њега буде тражило да дизајнира неке друге новчанице, он ће то учинити, по одређеној цени.


Ако не може да пропадне штампар и дистрибутер америчког долара онда не може ни Америка-сви све дају за лажни новац, сви све своје конкретне вредности, у свом лудилу, мењају за ништавни штампани папир, који силом представља замену за било шта, укључив и душе многих Срба!

Долар и евро и нису новац
– то је само штампани материјал. На њему нема никакве гаранције заменљивости одређеног апоена за нешто конкретно-за злато, жито, кукуруз, за нафту, букова дрва… На њему, том штампаном материјалу, се види колика је заблуда гомилање тог ништа и колика је илузија умишљање о поседовању неког богатства. Ништа је увек само ништа!  На евру чак нема ни назнаке забрањености фалсификовања јер се штампа за лажну парадржаву која је само унија држава и ништа више.

Долар је потврда памети оних који владају великим и малим државама, јер се задужују или своје резерве држе у лажном новцу за којег нико ничим не гарантује.

Тврдоверци – Срби:
Упропастили своју државу и народ, завадили се међусобно, пуцају једни на друге, закрвили се политичари и управници овакве Србије, прете да ће кормилара да баце у Дунав….

Један скупио многи штампаног америчког материјала-долара, други му обећао да ће то заборавити, када је договор направљен овај који је обећао да ће заборавити сетио се, поприлична је то гомила, па послао неке да виде шта се ради у том бункеру… и иде свађа:

Добрo за нас, обичне, добро је када се Тврдокорци и сатанисти свађају око ништа, један другог ће да покуша да уништи, а ако Бог да онда ћемо и ми да одахнемо и почнемо изнова.
Призивају студенти Револуцију!

Резултат слика за demonstracije  studenata u beogradu slike

Револуције се боје деца и унуци револуционара из 1944., 1990. И 2000.г.! Али, Револуција је само изравнавање извесних рачуна и промена власника капитала! 

Ја сам предложио да се Србија уреди револуцијом: Прво да се уреди криминалистички, па потом и политички.

Пребројте јавно садржину џакова са изборним листићима - пред комисијом у којој ће бити и студенти и грађани, у живом Тв преносу,  и потврдите да су резултати избора исправно приказани! 

Или ризикујте РЕОЛУЦИЈУ! 

Милиони залепљених шестица нам се кезе са бандера, тараба и зидова….. долази Ђаво по своје! Ти са заштитним знаком спирале оличене у броју 6 пази шта ћеш сада да радиш, ако те она увуче, одлазиш у Неповрат! 

Ти који због кијавице и температуре седиш уз скуте Прве Даме, излази и делај – пропустиш ли ову прилику, то ти је крај, крај свих илузија које су те уљуљкивале и грејале.

Тврдоверци, проклете вам душе које сте изнајмили Ђаволу!

Не рачунајте на нас!

Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Организације „Команда-540“

Постављено 10.4.7526/2017.г. у 12,33 ч.
______________________________________
Снимљено 10.4.2017.г. у 12,45 ч. - Застава Русије

Нас и Руса 200 милиона - Баћушке, без бриге, све је под контролом!


8'36 "  Београд
8'47 "  Београд
9'9 "  Београд
11'0 "  Београд
12'8 "  Београд


18'26 "  -
Пажљиво! Да нам се не понови 27. мрат 1941г.!! 
Опет Енглези, Американци и Руси!

11.4.2017.г. u 22,10 ч.

24'49 "  -

2 comments:

Анониман,  10. април 2017. 16:53  

"Тврдоверци, проклете вам душе које сте изнајмили Ђаволу!"
Правоверци, благослов вам души - Царство СРБско
свагда чувајући!
"Бог вам помог`о и нико вам ништа не мого`о,
а непријатељи вам под ногама били!"

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh