Evnusi decu ne prave!


Евнуси децу не праве!

-На бункер се иде бомбама-

Ух, добро је! Заврши се мучна трка рањеничка. Бедним аплаузом поздрављен је победник ове трке. Тужни весељак на победничком трону! Није му писано да се сам склони-мора да одстоји све што је потребно. Натерали га да се попне на највише постоље, када буде са њега гледао и размишљао шта би било када би се оклизнуо, а хоће, облиће га хладан зној.

Не знам да ли је синоћ победник плакао, а било би добро да јесте, пре пет година је садашњи руски цар када је реизабран плакао, јер је успео у ономе што је 
тада желео  – приближава му се краја мандата, а суза му неће недостајати!

Тужни учесници циркуса који је месец дана гостовао истовремено у целој Србији завршио је своју представу. Евнуси, њих 11, не праве децу – Србија је опет остала јалова, мада су је малтретирали имитацијама да ће је оплодити и да ће се потом родити нешто ново. Евнуси не праве децу! На бункер се иде бомбом! Евнуси нису бомбаши – они се мувају у позадини, у кухињи, четном магацину, они су посилни код капетана или четни писари, културњаци….

Са сигурношћу: Бункер-бомба којом се могла освојити Бункер-Србија, дата је у руке Вуку Јеремићу, Бошку Обрадовићу и Милану Стаматовићу-све евнусима који су хтели да (нам) праве децу, евнусима који су на бункере бацали петарде!

Бункер-бомба је била заклетва
Председничких кандидата шта ће учинити ако постану председници и седну на трон цара Душана:
Види овде, клик на: http://komanda-540.blogspot.rs/2017/02/neka-bude-sto-biti-ne-moze.html, уплашили се онај који се није плашио да у својој 25. години живота буде Саветник цара Србије, онај који је као библиотекар из Чачка дошао у Београд и 18 година био опозиционар у амфитеатру државног факултета и онај који је изгледа ипак био део „номенклатуре“ у време Милошевића, онај из Чајетине… јер су евнуси, јер нису бомбаши, па им се сво ово циркуско време смејао онај који чува Бункер-Србија.

Сада се тај више не смеје, јер ће на бункер-Србија озбиљни бомбаши да крену-његови другови из Америке, Русије, Немачке и Енглеске!
Они ће желети да освоје тај бункер по сваку цену, јер им је то питање живота или смрти, а њега, чувара: Живог или мртвог! Негде склонити, због нечега, некада…

Чуће се ускоро плач до неба, плач тужног весељака који је победио у трци са богаљима који су хтели да праве децу. Знало се да они не  могу да је оплоде – Србија је опет остала јалова. Дг. њиховог стања за оплодњу коју су желели је на:
Клик на http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/03/trka-ranjenicka.html

Србија је стасала! 
Да издржи бацање бомбе на њу. Бомбе-Истине! Она их чека и седи. И неће устати док том бомбом не буде нападнута и разорена, да би се президала и била јача, боља и лепша!

Већ од данас тужни победник циркуса који је имао представе широм Србије, креће у кампању за Ванредне Парламентарне изборе – његов живот се састоји из кампања за нешто.

Од данас га се не плаше они који су се тресли од његовог погледа – он је од данас ОДЛАЗЕЋИ са владарског трона и ДОЛАЗЕЋИ на трон почасти.

Министри се гурају око владарског трона који је остао празан, иако су и они евнуси, и они би да праве децу, иако то годинама не успевају. Ускршњи пост још траје – расплет се назире, и он је онакав каквим је и описан – победник губи власт због које све ово и чини, губи алат којим је управљао јаловом Србијом и безуспешно пробао годинама да је оплоди.

Наговорили га да се определи за Трон части а напусти Трон власти – изгубио могућност да поставља и смењује, да унапређује и пензионише, да суди, да даје крајње мишљење у свакој области, да шаље за амбасадоре, да дели јавна предузећа као да су његово власништво, изгубио прилику да и даље буде главни глумац у свакој представи, да гостује на свим ТВ, посебно  на оној чијег власника на јавном месту упуцају, а државни органи одбију да гоне пуцача..

Кампања за Ванредне Парламентарне изборе може да почне! Онај који је све досадашње кампање те врсте успешно водио, сада мора да постане „Као Тома“ – умилан, пристојан, да уме да ћути, да поштује протокол, да не буде радикалан….

Бомба-Истина је спремна!

Ко је узме, у предности је по питању оружја.


Ко је баци, победиће!


Ко сме тај и може! (Војвода Мишић)


ЧЕКА СЕ ТАЈ КОЈИ СМЕ!!

У прошлу суботу, вече уочи избора, са Ракетног полигона „Сава-2“, лансирана је једна додатна ракета. Она ће учинити да они који оду са власти и буду кажњени због својих дела у прошлости, са власти оду на ПОНИЖАВАЈУЋИ начин, јер су грађане  Србије свих ових година, од 1944., а  посебно од доласка С. Милошевића на власт, 1990.г., понижавали.
А та ракета не омањује!

Том приликом је 10 ракеташа водило рачуна да лансирање буде успешно, и добијена је несумњива потврда на дан 01.4.2017.г. у 19,00 ч, да је било добро.

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације „Команда-540“, Светом Арханђелу Михаилу!


Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Организације „Команда-540“
и њеног Братства „Срби и ја“
__________________________
Снимљено 3.4.2017.г. у 13,59 ч. - Застава Русије
 
6'55 "  Београд
10'54 "  Београд
21'48 "  Београд

Постављено 3.4.7526/2017. г. у 13,15 ч.

(Написано 3.4.2017 г. у времену од 10,10 до 10,55ч.)


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh