Belo zavija Evropu u crno!


Бело* завија Европу у црно!


-Њ и х о в и!-

Бело*- Морфијумска база или хероин

*Србија је изгубила Косово и Метохију због неконтролисане трговине „Белим“!

*Рат у Сирији се води због области Алеп, у којој се производи најбољи опијум и хероин у свету. Тамо је избила општенародна побуна против Асада и Енглеза због малог профита тамошњих произвођача опијумског мака. Енглези су наручили посао враћања Алепа у претходно стање – неки прихватили, али то није  могуће.

*Турска је велики произвођач Индијске конопље и Опијумског мака, односно Хашиша као продукта Индијске конопље и Морфијума/Хероина који је продукт Опијумског мака. Турска је увозила сиријски опијум, односно мрфијумску базу и производила хероин, који је потом дистрибуиран у Европу.

*Резервно подручје за производњу опијумског мака је Србска Македонија и због тога се сада ломе копља око ње.

*Шиптари не знају да производе Опијумски мак, јер су они сточари, а Македонци су мајстори у томе.
Македонски опијум не заостаје иза сиријског по квалитету.
Македонија ће се утопити у ширу производну област у којој ће се производити Опијумски мак - Грчка, Албанија, Бугарска, Србија, Црна гора, то су чланице нове кон/федерације коју нам спремају!
Сагласност је постигнута између оних који одлучују.

*Рецепти за кућну производњу морфијумске базе и хероина су познати онима који су као избеглице већ стигли у Европу.
Рецепти су на цени!
Ти рецепти су у бившој СФР Југославији били познати Словенцима, њоховој Јавној варности (безбедности) и када су отишли у Европу те рецепте сигурно нису крили од својих газда-Дајчера. Тада су их и мени показивали, али је то било давно па сам их заборавио.

*Дајчери би да производе за сопствене потребе и да из посла миленијума истисну Енглезе. Због тога су се посвађали па се Енглези наљутили и рекли како желе да изађу из Европске уније, али не журе, можда они направе нову Балканску конфедерацију…. Србија је ту важна карика, али Срби не умеју да производе Опијумски мак! Немају ни рецепте, али их могу набавити у Анадолији.

*Ако се рецепти учине познатим и Шиптарима, биће то крај овакве Европе. Она је прво била црна, насељена црним арапским и азијским народима, етничким чишћењем и асимилацијом Срба изменио јој се расни тип и боја тена, сада се Дајчери и остале црне европске државе опет враћају на изворну боју тена, приливом милиона имиграната, њихових рођака и они немају никаква права да бране њихов долазак, недавно су и сами тако пристигли.

*Европа ће ускоро постати прекривена лошим хероином, који и није хероин већ морфијумска база, коју ће многи производити у кућној радиности!
Бели хероин ће скоро завити Европу у  црно! Њихови су, мислим на Шиптаре! Нека их трпе, сада су они на њиховом реду.

*Србија, ако жели да се придигне и опстане, мора такође донети важну одлуку: Да не производи и не продаје другим државама оружје и да се озбиљно позабави елиминисањем илегалне трговине опојним дрогама.
Можда ће то бити ускоро и можда ће се уређивање Србије започети баш са тог ослонца.

*Ја пре неки дан био у Нишу, ручао са човеком којег сам давне 1981.г. довео из Милана у Београд, где је добио казну од 11 година затвора – причали о свему, он и даље ради, ја се бавим нечим другим, он отишао на сахрану сестре у Великом Трновцу код Бујановца.

Било ми је прохладно када сам слушао какве су им комбинације  око Европе.

Напоменуо ми и какви су дебили (цитиран израз) у нашој УДБИ, који су тражили контакт са њим у Истанбулу - нису поштовали процедуру, једног који им је тамо помагао су бацили са другог спрата хотела, као опомену.

*Ми не треба да тргујемо оружјем и дрогама, сви који се тиме баве биће строго кажњени, а могуће је и да изгубимо и овакву државу, да и нас то бело опет завије у црно!

Не смеју се криминалци производити, насумце и према потреби, у полицајце! То је започео С. Милошевић и зна се како је завршио, то је пут и за сваког другог који би га имитирао.
Од мене, малог и безначајног, довољно. Амин!

Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф


Постављено 19.3.7525/2017.г. у 14,25 ч.
____________________________

Снимљено 19.3.2017.г. у 14,31 ч. - Застава Русије 
сакривена из заставе Србије. Нас и Руса 200 милиона!
3'46"  Београд
4'41"  Београд
7'18"  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh