Novac crta medje!


Новац црта међе!
-По први пут-

Ова прича је настала као резултат посете која  je уобичајена, а повремена, од стране човека о којем не знам ништа па га зовем Монахом без манастира, обавештајца из једне од Јединица Србске Беле Духовне војске, који ми је у подужем разговору причао о многим догађајима уназад и унаpред, па вама, мојим читаоцима, то стављам на располагање уз вашу слободну вољу да то одбаците или нешто од тога упамтите. 



Кључно:

*О збивањима у Америци, Русији и другим важним државама;

*О будућим границама које се цртају новцем;

*О Исусу Христу који је на Земљи од 1963.г., којем та Јединица помаже;

*О Новцу из Титове Југославије и о руском новцу;

*О припајању Русије Србији и о устоличењу цара Србије и потом и цара Русије, кроз две године; 

*О другим околностима.

Извод: 

Ево ме, у селу се сада одмара и планирају се послови за пролеће, а ја дошао у престоницу да видим шта се ради у њој, и да те информишем, а ти ћеш то протурити даље, да прочитају сви они који и треба.

Сви смо ових неколико последњих недеља били на задатку – цела наша Група „Србих-888“ се изделила, надгледамо овај хаос у Индији који је изазвала њена влада наводно сређујући финансије, гледамо и Кину која је  и даље енглеска колонија, мада би она да се некако искобеља из тога, али јој то неће бити дозвољено по цену да Енглеска на њу пошаље своју колонијалну америчку војску, и уопште сви наредни ратови могу настати само као покушај Енглеске да под својом командом задржи своје колоније, Индију, Кину, Аустралију и Америку.

Да, да, она ће ако буде требало и Америку да научи памети… то око Индије и новчаних махинација ради поробљавања оноликог народа си већ писао, али смо ми то само надгледали, ми се не мешамо у збивања у државама којим управља Енглеска, то су њихова посла;

Гледамо и збивања у Кини, страшно, они ће опет бити оно што су били пре него што су им дозволили, и створили услове, да постану газде, опет ће Кина бити сиротиња која се храни са заједничког казана;

Гледамо и ове наше у Русији – све им иде како су хтели и опет се укочили од страха, овај мали њихов што им је као извиђач овде, коме они пуно верују, предложио им је нешто не консултујући се са било ким, а он то недовољно познаје, па када смо ми у питању све стоји у месту, а време цури, па су се унервозили и стали, не могу да прихвате да треба они некоме да се припоје, да се припоје Србији, већ очекују да се она њима припаја, а када је било да се матица припаја неком свом делу без обзира на његову величину и удаљеност.
Сада Русија стоји и блене и тако ће јој бити све док не послуша оне који су њиховог извиђача очински саветовали шта треба и којим редом. 

Наравно, они морају и да одустану од плана неких да нам они одреде нашег будућег цара, као да се цар тако одређује, као да се не гледа крвна лоза и све друго, а то је за само две године, сада и мање, јер је цар-цар и врше се све припреме још од смрти претходног, Србима силом терора наметнутог цара, Јосипа Броза Тита, јер овај сада долази на његово место и држава ће да му буде много већа од Титове;"

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминалиста и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“

(Написано 24.1.2016.г. у времену од 9,35 до 10,50 ч.)

Постављено 24.1.7525/2017.г. у 14,10 ч.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=176
__________________________

Снимљено 24.1.2016.г. у 14,41 ч. - Застава Русије
4'28"  Београд
9'34 "  Београд
10'4 "  Београд
11'1 "  Београд
11'27 "  Београд
12'1 "  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh