Kuran omča se steže!


Куран омча се стеже!


 -Закасниће Русија-


Резултат слика за opijumski mak fotografije
Биљка-узрок будућег Великог рата -Опијумски мак

Веза:
Активирана Куран замка за Русију
           http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=119

Тачно пре шест месеци невољно сам констатовао и објавио да је активирана Куран замка за Русију. Та замка се подмазивала, држала у свакој приправности, стваране су околности које су требале да увере Русију да се са оним којим је верска и ратничка књига Куран, може направити обострано користан договор -пригрлила Русија онога који ју је годину дана провоцирао на сваки могући начин, који се показао као наводни издајник оних који су створили Турску (Британија), и опет са Турском почели да мешетаре, да деле зоне утицаја, да се међусобно намирују туђим – а о нама се ради, о Србији!

Русија је, по свему судећи, одустала, од истицања својих интереса да Србијом влада неко који ће омогућити  и реализацију руских интереса у њој, мада овде руски интереси и не постоје, овде постоје само приватни интереси неких држављана Русије, и онај ко им је обећао наставак коришћења успостављених привредних односа-привилегија добиће увек њихов, руски, пристанак да са Србијом чини што му је воља.

Путин се грлио, и опет се на то спрема, са турским председником Таипом Ердоганом, грли се са мртвацем, а то никако није добро!

Никако Руси да схвате када је тренутак смрти неког човека – они увек мисле да је то онда када земни остаци човека буду закопани у земљу, а није, то се често догоди много раније али се остави да мртвац имитира себе из времена када је стварно био жив, како би такав обмањивао, обележавао и указивао не оне који су спремни на сарадњу са било ким а да им је то у неком, често само претпостављеном, интересу.


Шест месеци припремана Куран замка се сада затеже – они који су од  муслимана из Азије створили наводне терористичке формације, маскиране у владине снаге или снаге општенародне побуне, сада су скинули рукавице! Оградили су Русију војскама, правим, државним, али права опасност јој прети од поплавног диригованог мигрантског таласа муслимана из бивших СССР република којим је Путин, у сновима како је постао цар, преко Евроазијске уније или Организације БРИКС, омогућио несметано кретање Русијом уз личне карте, са рђавим системом контроле кретања и евидентирања боравка….они су већ запосели извесне привредне делатности и целе квартове у великим руским градовима, сада их уче руском језику, култури и  историји, а то су они који су већ живели у СССР-у, који је био проширена Русија!

Путин се јуче попео на реновирану Крстарицу „Аурору“ са које су испаљене гранате на царску Русију чиме је она пала под власт атеиста-комуниста, пре тога је ничим изазван на Светој Гори у Грчкој сео у некадашњу столицу византијских царева.
Човек хоће да буде и верник и атеиста и комуниста и цар!

Он хоће све, али се вазда мора поштовати ред – његови „филозофи“ Решетњиков, начелник РИСИ-ја и Дугин, свезналица,  се позивају на Бога и кажу да Русију само Он  може спасити, а потом се Путин попне на „Аурору“ са које је оглашено „да Бога нема!“

Даље - за читање или регистрацију - клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=145


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh