Lagaću opet....


Лагаћу опет……

-Агент пише извештај-


 Неовлашћено прислушкиван монолог агента-Координатора

који станује у Земуну, одакле
 координира активности 
две војске у Србији-
-Прислушни Центар „Команде-540“ Београд-


*Пишем орах, мислим Балкан…
*Пишем Балкан, мислим Србија…
*Пишем Србија, знојим се од страха…
*Страхујем јер замишљам страшне крваве очи мог црног команданта..

Знам, данас извештај мора бити предат.
Почело је. Смрт походи канцеларије оба крила нашег Генералштаба (ГШ) састављеног од две исте војске, једне под белим и друге под црвеним петокракама.

Саплићемо се о орах!

Окрећемо га и загледамо. Куцкамо по њему, гледамо да уочимо раселину на њему у коју можемо да завучемо нож да би га раздвојили, котрљамо га по путу, пуштамо га низ брдо да пада не би ли се сам отворио, прогнозирамо докле ће издржати, пишемо извештаје који се не свиђају нашим шефовима - дају нам нове орах-инструкције, а смрт уклања наше шефове, наше другове којим смо поднели извештај о Балкану.
Остало је још само да напишем ПРАВИ БАЛКАН ИЗВЕШТАЈ, али се не усуђујем!

Балкан-Извештај је извештај о Србији и он активира осећање страха од избечених крвавих очију нашег господара, у тренутку када види да она, Србија, опстајава.

Наш командант располаже ресурсима оба крила наше војске – са белим и црвеним петокракама – тражимо решење за Орах…. Наше сложене комбинације не пролазе, наше тројанске коње напуњене причама и обећањима, намерама и осећањима прихватају, воде их на њихово култно и митско брдо, Вишњичко брдо, и гурају их у Дунав!

Тако нам их враћају у базу у којој су пуњени – стижу у Црно Море, хватамо их и потом као и све друге лешеве… па онда спремамо друге тројанске коње које пунимо у италијанским брдима у нади да ће их Орах-Србија прихватити у тренутцима разочарења у садржину, других, исто наших, офарбаних као да су руски тројански коњи.

Они их прихвате пошто их претходно отворе, њихову садржину тада кљуцају јата наших црних гавранова чији је предводник у Земуну, па ту садржину сада кроз гавранске извештаје примимо назад - сада умотано у шарене папире и руске производње!
Наши гавранови су гавранови нашег штаба – пуни су онога чиме ми са обе стране пробамо да раздвојимо орах, како би ушли и овладали Србијом, али не иде, ране и пукотине се незнано како зацељују и затварају, орах је увек цео!

Да, пробали смо и са новцем. Код оних који новца немају – они се смеју на наше понуде!

Пробамо преко Руса да их заинтересујемо за ракете - они се смеју на моћ руских ракета, кажу имају они сопствене, боље!

Пробају Руси да тројанске коње напуне причом о братству, истокрвности, историји, о намери да усправе Србију – они их питају да ли је Русија усправна?!


Руси им шаљу на ноге уважене генерале од којих се тресе Русија, са понудом помоћи Србији – они им кажу да немају времена ни воље да причају са њима и питају их одакле им идеја да помажу Србији када они не траже било какву помоћ…а потом, као да су ми, подижу новчане износе који се као подразумевају.

На наше примедбе да треба пожурити – питају где и због чега, питају ко то жури када је пред нама вечност у садашњости у коју убрајају и прошлост и будућност!

Подносимо Орах-Извештаје све нестрпљивијим шефовима који траже да се питање „Б-Б“ реши и скине са дневног реда, као решено, а то се покаже немогућим!
Не  можемо да решимо Блиски Исток – Сирију и Балкан – Србију. По њима је и Сирија Сир(б)ија, односно Србија! И као да је то истина.

Користимо све оно што наше две војске поседују, америчка и руска, показујемо моћ руских ракета – они се смеју и саветују да можемо да седнем на њих и одемо у неповрат васионе, односно о таквим ракетама причају као о гомили гвожђурије.

Ми им претимо силом, они одговарају мајицама са натписом „Не ј..ем живу силу!“

Mи им одамо почаст што скоро у целости прешли на лажно латинично писмо, они ничим натерани или стимулисани враћају се на ћирилицу, или како воле да истакну, на Србицу.

Ми прогласимо В. Путина за личност године, они  му ставе србску шајкачу на главу и без икаквог текста то истакну на јавним мрежама на интернету, чиме јасно кажу да ће га прихватити као таквог, али када постане Србин!


Свим мојим читаоцима желим срећну 7524.годину! 
Д. Татомировић.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=113
==========================================
40% ПОПУСТ!
Обука у Криминалистичкој школи

(Новогодишњи попуст од 40% у времену 15.12.2015-20.1.2016.г. за Обуку на даљину за све три специјалности, по цени од 150 Евра/Дин/кандидат, са могућношћу плаћања у две рате, приликом уписа и приликом доставе решених тестова).

==========================================
_____________________________________________________
Снимљено 13.1.2016.г. у 13,51 ч. - Застава Русије 
Како су вредни сарадници руских служби у Бечеју! Браво!!
4'39"  Нови Бечеј
5'26"  Нови Бечеј
6'28"  Београд
7'3"  Нови Бечеј
7'15"  Београд
_________________________________________________________
Снимљено 13.1.2016.г. у 14,16 ч. - Застава Русије 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh