Berze kao kapele!



Берзе као капеле


-Начини прикривања-

У свакој болници постоји одговарајуће одељење са строгим процедурама поступака у вези преминулих пацијента, укључив у то и начин обавештавања родбине о смрти пацијента. То обавештење је телеграм који се шаље преко државне поште и има снагу јавног документа-тако је у Србији и вероватно врло слично и у другим државама.

Финансијско-економске берзе дају дијагнозе стања својих пацијената о којима воде прецизне евиденциије. Њихови пацијенти су фирме разврстане по врстама делатности, величини капитала, рангу на претходним оцењивањима и ти извештаји су пандам Дневним болесничким листама за сваког пацијента у болницама, у коју се уносе подаци које диктира лекар у јутарњој визити.

У листе фирми се уносе све промене које се тичу фирми које учествују на берзи у одређен времену. Болнички телеграм о смрти пацијента на берзи замењује Званични извештај са неке од неколико важних светских берзи-ту је све оно што се тиче здравља пацијента-фирме, износ капитала, интересовање за откуп тог капитала, за уливање свог капитала у ту фирму, када неки од таквих постаје власник дела или претежног дела фирме… једном речју један велики пијац без да се види било шта што се односи на фирму осим електронских табли са табелама података и графиконима, од којих се најпажљивије прати потражња за власништвом над акцијама неке фирме, када јој расту сви остали параметри, па она тог дна завршава котирана у складу са потражњом који се на њу односе.
Подразумева се постојање великих, специјализованих стручних екипа превараната, блефера, коцкара, глумаца, телевизијских извештача, професионалних нарикача и паничара и оних који се професионално веселе због нечијег туђег успеха….

Све што подразумева амбијент за варање у којем се од ништа прави ништа или нешто, односно од нечег великог које је у суштини ништа, прави се нешто са преполовљеном вредношћу са наговештајем како му не гине пут до самог ништа. Манипулацијама се без икаквих новчаних улагања, осим електронских измена података о износима који се позајмљују или закупљују за одређено време да би били уложени у неке акције, зарађују или губе огромне суме нигде постојећег новца - заправо се тргује бројкама са електронских табли које у својој суштини и немају тренутни одраз на делатност фирме која негде нешто производи.

Коњ вуче у бразди, иде брзином која му је могућа, очекује воду и зоб и он не зна да се негде неки погађају о његовој вредности и промени власника – коњ рачуна да ће он увек морати у бразду!

Али, манипулацијама се мења власник радног коња и он онда као нови власник одлучује да му укида воду или храну, или са собом води касапина како би му он рекао која је његова вредност у месу, и тада за коња настаје проблем - више му није обезбеђена чак ни бразда. Овако се урушавају фирме, и угрожавају на хиљаде и милионе радника, купаца који очекују њихове производе, или старих купаца њихових производа којим су потребни резервни делови које је та фирма до тада производила…. , многи који се то наизглед не тиче, почињу да прате шта се збива у Капели-Берзи!
Овом методом се спорне фирме у некој области или у неком региону уклањају - оборе им берзанску цену, откупе их па им или врате вредност или је чак и повећају ради препродаје или је угасе.

Вредност сваке фирме на било којој берзи је измишљена – у вредност капитала улази измишљена цена бренда, утицај, старост, обим послова, закључени уговори, обезбеђена продаја, монопол на тржишту, способност екипа за лобирање и подмићивање власти у неким државама које постају купци само производа одређене фирме. Вредност фирми је производ тимова превараната и спреге утицаја многих фактора, од државних, војних, политичких, интересних, заснованих на давању мита… Вредност свих валута је измишљена, као и злата, нафте, гаса, драгог камења, племенитих и индустријских метала. Све су оне резултат удружених превара њених поседника и још чешће оних којим су оне алати за коцкање на берзама.

Берзанске акције су коцкарске партије! Крене ли како ју коцкари испланирали берзе су отворене, оне живну, акције расту и падају…. Тргује се, и као ехо у даљини се дижу или спуштају цене  неких роба, закључно са ценама пшенице у Банату и јабука у Чачку, јер и купци и тих за живот неопходних производа своје цене уређују по информацијама са коцкарских сеанси на некој од берзи!

Берзе су огромне Грађевине од магле које руши и благ поветарац и јак ветар-изазван од оних који уз помоћ берзи одржавају овако уређен преварни економско-финансијски и међународни правни систем држава целог света. Међународни поредак је лажан и једино што је у њему неспорно и што у неком кратком времену може да делује као стварност,  је војна конкретна снага неке државе!

Све остало су Папине дивизије које се дају у панични бег и расуло на појаву само једног умотаног у неки чаршав који виче „Алах Акбер-Бог је велики!“ и држи руку испод тог чаршава и као хоће да себе разнесе експлозивом који би могао да захвати и неке из тих Папиних дивизија, сачињених од верника којим Римски Папа маше као са силом која му стоји на располагању, то још из времена када се нису појављивали ови умотани у чаршаве.

Лажне су све берзе - у Њујорку, Пекингу, Шангају, Лондону, Бриселу, Москви, јер су све умрежене и све су оне само једна разграната преварантска група која манипулацијама остатком света продужава свој живот и живот овако уређеног света!

Падне ли један берза, а падне у тренутку када се ствари почну одвијати мимо плана преваре, па неке од фирми почну да губе на вредности 3-5% тада падају и све друге берзе, када се оне одмах затварају, јер је очигледно да је пацијент-фирма пао у кому, и тада га прикључују на лажне апарате којим им се бројеви који се тичу вредновања на берзи исправљају, заправо када се мртвац шминка како би се показало да је он жив и како би неко и мртваца купио као да је жив. 

Оно од чега беже Папине дивизије, оно „Алах Акбер!“ је за берзе пад индекса вредности!

Тада на берзама настаје општа бежанија и опште расуло, па се берза затвори на неодређено, док лекари-магијаши не врате битне фирме у стање да  опет могу бити показане заинтересованим купцима.
Али о смрти пацијента не зна само лекар, ту има више линија којим се долази до информација, тако је и на берзама…. Велике државе у оквиру којих послују највеће светске фирме којим се манипулише целим светом имају праве информације о стањима тих фирми, а тиме и о стањима својих држава.

Пала је Кина када је пала њена берза, два дана после тога је пала берза у Њојорку, све се умирили и ућутало, јер је опште познато да када стане берза у Америци, када стане проток роба у Америци стаје цео свет, који потом стоји тако усправан још неко време, као када дрвосеча својом тестером подсече дрво у шуми и изађе са тестером на другу страну стабла, оно по инерцији остане усправно још неко време, таман да он побегне довољно далеко, а онда га крошња или нагиб под којим је и стајало вуче да падне на једну страну – падање дрвета тако подсеченог нико не може да заустави. 
Падање берзе је смрт после неколико узастопних падања мањег значаја, и она се више никада и ничим не може опоравити. Све су оне инфициране  и умиру као од колере, једна за другим, не стижу ни да их сахране, а сахрањују их тајно и без икаквог опела!

О смрти берзе  говорим кроз овај чланак – завршио сам га јутрос у 05.59 а после подне сам исту тврдњу нашао код познатoг руског економског аналитичара Михаила Хазина на његовом сајту, па вас упућујем да погледате шта се је он закључио на основу извештаја Руске Ратне морнарице.

Руска Војна морнарица је послала драматично упозорење: Нема трговачких бродова између Европе и Америке! Први пут после Другог Светског рата. Бродови су усидрени у лукама или на отвореном, све стаје и све чека!

Али то је незваничан извештај некога ко је уочио неуобичајност, али Званичних Извештаја о смрти фирми везаних за неке берзе нема, пацијент се шминка, преливају га миомирисним водицама, али он ипак заудара и он је ипак само мртвац!

Овај свет стоји на стубовима лажи које су исказане на берзама и које су показале да је свет саздан од магле! Берзе су сада само капеле за мртве фирме!

О томе се ћути иако се зна да су мртве. Они који су лагали о тврдоћи Грађевина од магле не знају шта даље, они немају никакав план, они су цео један век фарбали фасаду Грађевине од магле, а када је запретила опасност, онај који је идејни творац оваквих грађевинских пројеката би да побегне, не водећи рачуна о било коме, али ни он нема где да побегне!

Он нема зидаре који знају да зидају правом циглом, а њих још увек има у неким малим државама, оним које нису учествовале на берзама и нису биле тако напредне и модерне.

Свет мора да почне да се гради изнова, да се васпоставе репери производа који су неопходни за живот: Вода, храна, ваздух, и да се по њима одређују цене свега другог!

Ако неко сматра да сам погрешно навео и ваздух, напомињем да се у Кини већ дуго продаје компримовани чист ваздух из Канаде, који служи за инхалацију неколико пута на дан и једна боца се продаје за око 65 долара.

После хаоса мора да се рашчисти, одгурне непотребно па се полази од неопходног ка ономе што чини друге људске потребе.

Овај свет може да спаси само Русија, уз услов да се она придигне, јер она лежи на стомаку, а Русија се не може придићи ако се пре тога не придигне Србија – Србија је експериментална територија од 1% величине Русије на којој се може организовати производња хране, и на том подручју од 1% се морају утврдити нова правила која би се потом пренела на оних руских 99% уз примену свега онога што је руски председник царске владе Петар Аркадијевич Столипин започео око 1900. године и када је претила опасност да се Русија придигне и учврсти, ови који су сада довели до слома берзи света, су га 1911.г. убили.

Наравно, док би трајао експеримент у Србији, у Русији би се морале извршити припреме за примену еспериментом утврђених правила.
Владе Русије и Србије о томе не размишљају, они плачу због пада Грађевина од магле, запушавају носеве и праве се да не осећају да је мртвац почео да заудара.

Оне би да проблеме реше ракетама…. Али то тако не може! Експериментални пројект је показиван Русији у последњих неколико година, нису га препознали. 
Сада ће, плашим се, бити у великој журби, сада када ми Срби више уопште нигде не журимо! Ми смо у заветрини!

Моји читаоци нису изненађени, они су у последњих пет година  упозоравани на ово што се управо догађа, давно је речено да је крајњи рок за показивање смрти Грађевина од магле 16.3.2016.г. – сада се то само потврђује. На блогу Златни Билтен, има наслов о Групи „Србих-888“ и о „Монаху без манастира“, кога занимају детаље нека их нађе у садржају па нека и сам проверава.

Све моје прогнозе у последњих 10 година су се скоро у дан оствариле, али ја нисам ни пророк ни економиста, нисам ни члан било које странке, критикујем лоше Србе ма шта они радили и о томе нико ни реч није нигде поменуо мимо ова моја два блога и једног сајта на који се улази под извесним условима - ових 1.000.000 читалаца  су ипак информисани. Од мене малог и непознатог, доста!

Слава нашем Живом Богу!

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 10.1.7524/2016.г. у 19,30 ч.
==========================================
40% ПОПУСТ!
Обука у Криминалистичкој школи

(Новогодишњи попуст од 40% у времену 15.12.2015-20.1.2016.г. за Обуку на даљину за све три специјалности, по цени од 150 Евра/Дин/кандидат, са могућношћу плаћања у две рате, приликом уписа и приликом доставе решених тестова).

==========================================
__________________________________
Снимљено  10.1.2016.г. у 19,40 ч. - Застава Русије 

11'43"  Београд
11'50"  Београд
11'56"  Београд
12'1"  Београд
14'45"  Београд


4 comments:

Анониман,  10. јануар 2016. 20:25  

Vaseljenska.com:

"Русија шаље војне јединице на Космет

Београд – Потврђена су недавна писања руских медија да ће Москва послати војне јединице на окупиране територије до краја ове године најкасније.

Наш саговорник из Министарства спољних послова Србије напомиње да је то истина. Наш саговорник истиче да Русија већ извесно време планира да под изговором Сирије, отпочне и европске војне операције у циљу сузбијања исламиста којих има највише на Балкану.

Он уједно напомиње да Русија само чека перфектно време за то, а могуће је да смишљају и изговор, па чак и то да ће направити кризу у циљу да би је после решавали. Русија би требала да пошаље своје специјалне јединице за сузбијање тероризма на окупиране територије али и БИХ који би тражили терористе."

Драган Славнић

Unknown 11. јануар 2016. 05:55  

Lijepo zamišljeno od strane istočnih Srba(Rusa,Rasa),ali prvo neka ostvare zacrtani plan povratka na svojataju stara ognjišta(Srbiju,Helm,Hum,Rasiju ili Rusiju ili Rašku,odnosno Rusku,a zapravo Srbsku),a imaju moć i snagu za to,a onda neka govore kako nešto planiraju,a ne ovako da ispadne da lažu po ko zna koji put,a opet im vjerujem,a kako i neću,kad je Kreml jedan od naših Srbskih prestonica,braćo Moskovski Srbi prestanite praviti planove,ako ih nećete odraditi,svi će vam se ismijavati,budite jednom to što ste od pamtivjeka,budite Srbi..

Unknown 11. јануар 2016. 06:03  

Neka propadnu i berze i banke i sav ekonomski i finansijski svijet i novac,briga me,da ne kažem neku goru stvar,nisam dosad ni živio od tih muljaža,pa neću ni odsad,uz Božijim pomoć imam,a i ubuduće imaću što mi je dovoljno za život(hrana,voda,zrak,ljubav koju isijavam iz srca,a sa suprotne strane može,a i ne mora)sve ostalo je prolazno,a što je prolazno to i nije neophodno..

VladanMrdja 11. јануар 2016. 12:59  
Аутор је уклонио коментар.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh