Nevidljivi državni udar u Srbiji....


Узето само  оно што му припада!

–Како је преузимање власти остало непримећено?-

Веза:
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/11/na-srbskom-tronu-ponovo-srbin.html

Сви смо  хтели не хтели натерани да будемо учесници одбране власти узурпатора који је ту власт насиљем, терором и правим геноцидом преотео 1945.г.!
Узурпатор се уплашио метода преузимања власти који му је стран у сваком погледу, непознат, невероватан… начули нешто, па се уплашили, запосели нашу пажњу причама како неки исти као што су они  хоће насилним путем да им  преотму оно што су они насиљем заузели.

Као ударна песница одбране појавио се духовни унук Јосипа Броза Тита, који је имао привилегију да као млад момак гледа изблиза како узурпатори бране оно што им не припада-тенковима, убиствима, димним и шок бомбама… па се храбрио, храбрио и нас говорећи да су способни да се насилном преузимању власти  супротставе….мислећи да ми свакако навијамо за њих, јер их као незаконите вршиоце  власти гледамо већ целих 70 година! А ни на крај његове памети му није било да се власт може изгубити и ненасиљем, јер како би то било могуће? Ко ће на тенкове друга Дачића?!  Ех, Дачићу, био си и министар полиције и нису успели да те науче да се КРИМИНАЛ НЕ ИСПЛАТИ!

Не могавши да схвате о каквом се ненасилном преузимању власти ради, дигли су галаму, подигли борбени ниво полиције и војске, опет „Ланд ровери“ патролирају Србијом, оном истом у којој за полицију стално мањка бензина и исправних аутомобила.

И док су стрепели одакле ће да груне сила јача од њихове, преузимање власти обављено ненасиљем, у Београду, у присуству само три човека и Светог Арханђела  Михаила, који је призиван да буде  покровитељ тог чина који у крајњем треба да насилнике и узурпаторе и издајнике Бога избаци са Србског Престола!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
___________
Снимљено 1.12.2015.г. у 14,25 ч. - Застава Русије

13'59"  Београд
______________
Снимљено 02.12.2015.г. у 11,27 ч. - Застава Русије


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh