Na Srbskom Tronu ponovo Srbin!


На србском трону поново Србин!

-Вишњим силама по силама људи-

Веза: Наслов „Јатак план!“
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/10/jatak-plan.html
Пре тачно девет месеци у једној европској држави  уручена је Повеља Дигнитара Племена Србског (Високог достојанственика, којем припада царски трон овог племена).

Ко је овлашћен да уручује такве повеље у данашње време и о каквој се то повељи ради?

Од рођења Исуса Христа - Ристе Сарабејца, Ристе Србина - водила се евиденција свега што се Њега тицало, тиче и што ће Га се тек тицати – пратило се Његово одрастање, путовања, учење и сазревање, Његове проповеди народу  и свештенству, поуке ученицима, пратила се чуда која је измољавао од Његовог и нашег оца, пратио се Његов лични живот – Збирка списа је названа Свето Писмо, Библија, Нови Завет и све се односи на исто.

У истим је прецизно вођена евиденција о Његовој породици, оној из које је потекао али и о оној  која је створена уз Његово физичко учешће – Збирку докумената су чували Јевреји избегли на полуострво Крим где су направили своју државу.

Када је њихова творевина оличена у Хазарском Каганату растурена, у време Ивана Грозног и  Кнеза Светислава (Руски: Свјатослав) пронађен је оригинални примерак те Збирке, направљена су два преписа и они и оригинал су чувани у Кијеву.

Када су Пољаци имали своје царство, пронашли су ту Збирку и однели је, потом јој се изгубио траг и она је сигурно у депоима Ватикана.
Мислили су да су се тако обезбедили од Праве Истине, Праве Историје и свега оног што се тиче целе људског рода и устројства држава…. Сада су праћење онога што се тицало Ристе Сарабејца пратило на две стране – једни су били ови из Ватикана код којих је оригинална Збирка, и други они код којих се налазе преписи оригиналне Збирке.

Извод  из текста:
"Брижљивим проверавањем директних потомака Ристе Сарабејца, из познатих србских породица, са списка који се налази у Збирци документа и њеним преписима, утврђено је постојање несумњивих Његових потомака међу Србима, којим по свим правилима припада Србски Престо".

Даље - За читање или регистрацију- клик на:

1 comments:

Анониман,  23. новембар 2015. 10:38  

Postovanje gospodine Tatomirovicu,
*Zaklela se zemlja raju, da se tajne sve saznaju*....
Padaju kule Vavilonske, lazni fariseji, idolopoklonici, padaju maske, a ostaje samo isprazna dusa usahlih ljudskih ljustura....
I VREME JE, KRAJNJE VREME, da svaka zver i zvercica pokazu svoj trag, BALAV I LJIGAV ko posle puza...Biljana Batar
*

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh