U slavu svetih Mihaila i Luke!У славу светих Михајла и Луке!

-Обавештење за читаоце-

Поводом наших великих надолазећих празника,  Светог Луке и Св. Арханђела Михајла, који за мене  имају и посебно значење, у времену од 31.10. до 21.11.2015.г. оснивач блога и аутор више књига, Драгољуб Татомировић, обавештава све заинтересоване да ће у наведеном периоду, по ценама производње и поштанских трошкова бити продато 50 комплета књига, по укупној цени од 1.000 динара/комплет.


Садржина комплета књига,
 штампаних ћирилицом:

1. Енергије човека, књига из 2001.г. која је случајно сачувана у једном штампаријином неотвореном пакету;

2. Души човека, књига из 2006.г. написана за новобогаташе и све оне који су се богатили на незаконит начин, као упозорење, са могућношћу да сада сви виде шта им се догодило;

3. Замена душе, књига из 2005.г. - објашњење о дешавањима која се тичу душе сваког човека у зависности од наредби које издаје телу у које је смештена;

4. Јеванђеља-фалсификати, књига из 2005.г. која је објаснила узроке фалсификовања свих Јеванђеља и узроке напада на Србе у протеклих неколико хиљада година;

5. Опојне дроге - Насилно улажење у више светове, из 2010.г. написана као Практикум за родитеље наркомана, алкохоличара и уопште свих оних који показују бездушност према њима, са практичним саветима за понашање.

Поступак куповине:

*Заинтересовани читалац из Србије уплаћује 1.000 динара на текући рачун Драгољуба Татомировића број 205-1001527535527-53, банка аутоматски обавештава о извршеној уплати, купац пошаље мејл на E-mail: zlatnibilten@gmail.com са адресом на коју треба послати књиге и оне буду послате.

*Заинтересовани читалац из иностранства плаћа исту цену увећану за додатних 1.300 динара на име поштанских трошкова за обичну пошту, што  укупно износи 2.300 динара, односно 20 Евра/комплет које треба послати Вестерн Унионом на адресу Драгољуб Татомировић, Нехруова 131, 11070 Нови Београд - Србија, или ту уплату извршити из Србије на горе наведени текући рачун и доставити адресу у иностранству на коју треба послати књиге.

У славу сутрашњег дана посвећеног Светом Апостолу и Јеванђелисти Луки!


Драгољуб Татомировић

Постављено 30.10.2015.г. у 12,15 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh